Παιδιά, εικονογραφώ ένα παιδικό βιβλίο για έναν γατούλη

παιδια επεστρεψα για τη συνεχεια της ιστοριας

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: Aμάν με τις φαλλοκρατικές ιστορές πια!
Στρουμφάκια και ΜΙΑ στρουμφίτα.
Χιονάτη ΚΑΙ ΕΠΤΑ ΝΑΝΟΙ! κτλ....:lol: :lol: :lol:
Και μια μη φαλλοκρατική: Η Πηνελόπη και οι μνηστήρες!!!;) :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μια μη φαλλοκρατική: Η Πηνελόπη και οι μνηστήρες!!!;) :lol: :lol:
Αυτή κι αν ειναι Φαλλοκρατικη...:down: Αλλα η Οδύσσεια του Βάρναλη γράφει οτι η Πηνελόπη γλεντούσε τη ζωή της όσο έλειπε ο Οδυσσέας. Προτιμω αυτη την εκδοχη!

Αυτή κι αν ειναι Φαλλοκρατικη...:down: Αλλα η Οδύσσεια του Βάρναλη γράφει οτι η Πηνελόπη γλεντούσε τη ζωή της όσο έλειπε ο Οδυσσέας. Προτιμω αυτη την εκδοχη!
Γιατί καλέ φαλλοκρατική? :confused: Ολόκληρο χαρέμι είχε για να επιλέξει. Άσχετα αν αυτή περίμενε τον καλό της (αν το έκανε δηλαδή ....;) )

Λοιπον να ο πρώτος επισκεπτης αρχίζω:
Ο Mr Marmelade ειναι ενας γάτος που έχει εμμονή με τα κοκκινα φασολια μονο τέτοια τρώει.Επίσης το σπίτι του οι καναπεδες οι τοιχοι όλα ειναι στολισμένα με το μοτίβο των κοκκινων φασολιων ξερετε τα μεξικανικα που λεμε!Κολλημενος !Σηκωνετε που λετε μια μερα του χειμωνα και πάει στο ντουλάπι της κουζινας για να φάει μερικά αλλά αυτά λειπουν,φανταζεστε λοιπον ποιος τα πηρε ΠΟΝΤΙΚΙΑ...!Έτσι αποφασιζει να βγει στον κηπο του που εχει μια φασολια προχωράει και αντι της φασολιας βρισκει μια τρυπα.Τον έπιασε απελπισια τι να κανει λοιπον βγαινει στην γύρα για να το ψαξει...Ρωτάει τον πρώτο γνώστο του και γειτονα του που ήταν γάτος φυσικά(μιλαμε για γατοκοινωνια)ο οποιος του λεει πως δεν το έχει δει πουθενα.Στη συνεχεια ρωτάει έναν άλλο γατουλη στη σταση του γατολεωφορειου αν το είδε και εκείνος του απαντά πως οχι και τον ρωτά αν το φροντιζε το προσεχε και το αγαπουσε οσο έπρεπε ο Mr ΜARMALADE ομως του απάντα πως δεν ειναι απαραιτητο,γιατι να το φροντιζει τζαμπα κόπος ενα δεντρο δεν το χρειαζεται ειναι γερό και το κανει μονο του
Απελπισμένος παίρνει τον γυρισμο για το σπιτι αλλά περναει από το παρκο της πόλης οπου εκει συναντάει τον Bernard σαν να λεμε το δημαρχο της πολης που τα ξερει όλα με το που θα συμβουν εκεινος λοιπον του λέει πως ξέρει οτι εχασε το δεντρο του και πως ξερει που βρισκεται.ο γατουλης μας λοιπον του απαντάει υπεροπτικά πως θα ηθελε να μάθει αν και καλό ειναι να κοιτάει την δουλεια του....

Γιατί τονίζει οτι τον περίμενε και τι πιστή που ηταν! Εντομεταξύ ο Οδυσσέας ειχε πάει με διάφορες και ειχε κάνει και παιδιά.
Ασε που ο λογος που πηγε στην Τροια (να παρει πισω την Ελενη) ηταν αδικος. Αφου η Ελενη ηθελε τον ωραιο Παρη! (και οχι το γερο Μενέλαο). Σκοτωσανε τοσο κόσμο αδικα...
Καθολου δεν συμπαθησα τον Οδυσσεα απο μικρη που το διαβασα.
Ειχα παρει το μερος των Τρωων.:(

Απελπισμένος παίρνει τον γυρισμο για το σπιτι αλλά περναει από το παρκο της πόλης οπου εκει συναντάει τον Bernard σαν να λεμε το δημαρχο της πολης που τα ξερει όλα με το που θα συμβουν εκεινος λοιπον του λέει πως ξέρει οτι εχασε το δεντρο του και πως ξερει που βρισκεται.ο γατουλης μας λοιπον του απαντάει υπεροπτικά πως θα ηθελε να μάθει αν και καλό ειναι να κοιτάει την δουλεια του....

Τότε του έδειξε στο βάθος του πάρκου όπου το δεντράκι του καθόταν σ'ενα παλιο παγκάκι διπλα στη λιμνουλα του παρκου σκυφτο και εκλεγε.Λέει πως τα δακρυα του ηταν τοσο μεγάλα που η λιμνουλα αρχισε να ξεχειλιζει...Πήγε λοιπον ο ηρωας μας κοντα του καικοιτωντας γυρω μη τον δει κανενας είπε στο δεντρο
"Γεια σου δεντρο γιατί εφυγες?η αληθεια ειναι πως σ'έχω αναγκη.Φυσικα το δεντρο τα πηρε στο κρανιο και του τα εχωσε για όλη την αδιαφορία του.Ο γατουλης μας ενιωσε πολυ ασχημα γι'αυτο καταλαβε το λαθος του"

Τότε του έδειξε στο βάθος του πάρκου όπου το δεντράκι του καθόταν σ'ενα παλιο παγκάκι διπλα στη λιμνουλα του παρκου σκυφτο και εκλεγε.Λέει πως τα δακρυα του ηταν τοσο μεγάλα που η λιμνουλα αρχισε να ξεχειλιζει...Πήγε λοιπον ο ηρωας μας κοντα του καικοιτωντας γυρω μη τον δει κανενας είπε στο δεντρο
"Γεια σου δεντρο γιατί εφυγες?η αληθεια ειναι πως σ'έχω αναγκη.Φυσικα το δεντρο τα πηρε στο κρανιο και του τα εχωσε για όλη την αδιαφορία του.Ο γατουλης μας ενιωσε πολυ ασχημα γι'αυτο καταλαβε το λαθος του"
Ετσι πηραν τον γυρισμό για το σπίτι και το παραμυθι τελειώνει δειχνωντας τον γατουλη μας να εχει βαλει το δεντρακι στο πίσω ομορφο μερος του κηπου και να το φροντιζει.

Κορίτσια μη τρελαίνεστε κάθε φορά με το θέμα «γυναίκες» την μοναδικότητα σας τονίζουν όλες οι ιστορίες , μια γυναίκα και όλα γυρίζουν γύρω απ αυτήν μην τρελαίνεστε πια!! Αυτό που μέσα από κάθε θέμα βρίσκεται και κάτι φαλλοκρατικό μου φέρνει στο μυαλό το «έχω την μύγα και μυγιάζομαι» (μη το δέσετε τώρα κόμπο και γίνουν πάλι αναλύσεις επί των αναλύσεων, μια παρατηρήσει απλά και πάντα με αγάπη)

κοριτσια αυτη ειναι συνοπτικα η ιστορία με αρκετες παραλήψεις γιατι ειναι πολυ μεγάλη.Η αληθεια ειναι πως ο συγγραφέας τα λεει πιο ομορφα και λογοτεχνικά οκ φυσικο ειναι.Συντομα θα φτιαξω και ενα blog και θα το βάλω για να βλεπεται την ιστορια και τα σχεδια μου

Κορίτσια μη τρελαίνεστε κάθε φορά με το θέμα «γυναίκες» την μοναδικότητα σας τονίζουν όλες οι ιστορίες , μια γυναίκα και όλα γυρίζουν γύρω απ αυτήν μην τρελαίνεστε πια!! Αυτό που μέσα από κάθε θέμα βρίσκεται και κάτι φαλλοκρατικό μου φέρνει στο μυαλό το «έχω την μύγα και μυγιάζομαι» (μη το δέσετε τώρα κόμπο και γίνουν πάλι αναλύσεις επί των αναλύσεων, μια παρατηρήσει απλά και πάντα με αγάπη)
Καλέ πλάκα κάνουμε!!!!!!!!!!!!!!!:P

μπορει να βάλω και ολοκληρη την ιστορια μες το site αν μπορεσω υπο μορφή αρθρου μονο που ειναι στα αγγλικά αλλα δεν ξερω θα μου πειτε πως?

ελπιζω να σας αρεσε.οσο για τα φαλλοκρατικα νομιζω εκτος θέματος εδω εχουμε τηνιστορια ενος γατουλη που στο τέλος αναγνωριζει το λαθος του μαθαινει πολλά πράγματα...Θελω τις ιδεες σας αν δεν με βοηθησετε εσεις που ειστε οι πλεον καταλληλοτερες ποιος αλλος?Λοιπον αυτο με το brittish style μάρεσε!

Οσες εχετε και παιδακια ειναι καλη περιπτωση παραμυθιου για πριν τον υπνο.....Ελπιζω να την τελειωσω αισιως και να γινει δεκτη να εκδοθει κιολας

ελπιζω να σας αρεσε.οσο για τα φαλλοκρατικα νομιζω εκτος θέματος εδω εχουμε τηνιστορια ενος γατουλη που στο τέλος αναγνωριζει το λαθος του μαθαινει πολλά πράγματα...Θελω τις ιδεες σας αν δεν με βοηθησετε εσεις που ειστε οι πλεον καταλληλοτερες ποιος αλλος?Λοιπον αυτο με το brittish style μάρεσε!
Nadia δεν εχω καταλάβει τι ειδους βοήθεια θέλεις. Εγω υπέθεσα οτι θέλεις να σου προτεινουμε σκηνες για να σχεδιάσεις. Σωστό ή λάθος?:hmm:

εγω θα ελεγα ο γατουλης να δινει την εντυπωση ενος αγοριου, και οχι ενηλικα...:hmm: . θελει να δωσει στα παιδακια το νοημα του να φροντιζεις κατι αλλιως το χανεις..πχ ενα γατακι που αποτελει μεγαλη ευθηνη...

Σωστα isminaki σκηνες οπως εσεις τις φανταζεστε καθως και το στυλω του γάτου
MIMIKAKΙ μην ανησυχεις και εγω αγοράκι μικρο τον εχω φανταστει

απλα πες μας ποσες σκηνες και που θα μπουν, δηλαδη σε ποια σημεια θελεις να δωσεις εμφαση... σιγουρα στις εντονες φαναταζομαι...
στα παιδακια αρεσουν πολυ τα εντονα χρωματα και επεισης κατι που να ειναι ιδιαιτερο στον ηρωα... ας πουμε πχ, οτι φοραει παντελονακι σαλοπετ με την μια τυραντα πεσμενη... επεισης το δεντρακι να ειναι καλοσυνατο και να δινει την θηλυκη εντυπωση...

μην σας αγχωσω απλά στον ελευθερο σας χρονο φανταστειται το λιγάκι.Απλα θελω να εχω πολλες γνώμες γιατι εγω το βλεπω μονοπλευρα.

εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακό το δέντρο που μπορεί και κινείται... αν το έκανες να "κουβαλάει" τη γλάστρα του καθώς περπατάει; κάπως σαν να φοράει μακριά φούστα και να τη σηκώνει π.χ. :rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back