Παιδιά, εικονογραφώ ένα παιδικό βιβλίο για έναν γατούλη

αν εκδοθει θα το αφιερωσω σ'εμας τα παιδια του mycat.gr σκεφτομαι και ενα μέρος των εσόδων ακομα κι αν δεν ειναι πολλα να τα δωρισω για αδεσποτα και παιδακια των γιατρων χωρις συνορα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα μου φαίνεται εντυπωσιακό το δέντρο που μπορεί και κινείται... αν το έκανες να "κουβαλάει" τη γλάστρα του καθώς περπατάει; κάπως σαν να φοράει μακριά φούστα και να τη σηκώνει π.χ. :rolleyes:
Aretha φοβερη ιδέα το ηξερα πως ειστε καταπληκτικες σας στελνω πολα πολλα φιλακια κουτσουνες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια ιδεα για το εσωτερικο του σπιτιου του γατουλη... να εχει πολλα παιχνιδακια που να κρεμονται, ισως και κανενα καδρακι με ψαροκοκκαλο?:D ενα ωραιο ζεστο κρεββατακι προσαρμοσμενο στα ανθρωπινα στανταρ βεβαια ολα αλλα να εχουν και κατι το γατισιο...τον δημαρχο τον φανταζομαι εναν χοντρο γατουλη και καπως σοβαρο... ισως να φοραει και γυαλια...:P

γλυκο μου mimikaki υπεροχες ιδεες το κρεβάτι του γράφει ο συγγραφεας ειναι μια ανοιχτη κονσερβα τεραστια από beans.εγω την φανταζομαι απο αυτες που συσκευαζουν τις σαρδελιτσες που γυριζει το καπάλι οπως στα σβαν με το κλειδι θυμασαι?

...μια που πήρα φόρα... :redface:
Μια ιδέα θα ήταν, αντί να "ανθρωποποιήσεις" το περιβάλλον της γάτας, να "γατοποιήσεις" μια ανθρώπινη πόλη... Για παράδειγμα, τα σπίτια και οι πολυκατοικίες να μοιάζουν με γατόσπιτα (όπως αυτά στη φωτο). Αν θες να το τραβήξεις και περισσότερο, μπορείς να κάνεις στους δρόμους να κυκλοφορούν, αντί για αυτοκίνητα, γατοφόροι με ρόδες και τιμόνια! :D :D

Συνημμένα

• catcondos.JPG
    catcondos.JPG
    40,6 KB · Εμφανίσεις: 46
αχ ναι τι ωραιο!!!! σαρδελοκρεββατο!!:lol: :lol:

Μια ιδέα θα ήταν, αντί να "ανθρωποποιήσεις" το περιβάλλον της γάτας, να "γατοποιήσεις" μια ανθρώπινη πόλη... Για παράδειγμα, τα σπίτια και οι πολυκατοικίες να μοιάζουν με γατόσπιτα (όπως αυτά στη φωτο). Αν θες να το τραβήξεις και περισσότερο, μπορείς να κάνεις στους δρόμους να κυκλοφορούν, αντί για αυτοκίνητα, γατοφόροι με ρόδες και τιμόνια! :D :D

:up: καλο aretha!!!

Πολύ ωραία ιστορία! Το γυριστό καπάκι της κονσέρβας μπορεί να εκτελεί είτε χρέη κουβέρτας είτε χρέη μαξιλαριού.

Ευχαριστώ!Θέτω όρο όμως, για την εξασφάλιση των πνευματικών μου δικαιωμάτων: nadia, αν χρησιμοποιήσεις καμιά από τις ιδέες μου θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και την Αρήθα μου ως μοντέλο για μια από τις γάτες!!
Αααα όλα κι όλα, κάπως πρέπει να προωθηθούμε κι εμείς... ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

τον γατουλη αληθεια τι χρωμα σκεφτεσαι να τον κανεις???

τον γατουλη αληθεια τι χρωμα σκεφτεσαι να τον κανεις???
ο γατουλης περιγραφεται μεσα πορτοκαλής στη βαση με λωριδες καφε κοκκινες σαν τιγρε δηλαδη...Aretha φοβερες ιδεες
Τα άλλα γατάκια δεν περιγράφονται οποτε θα χρησημοποιησω τα γατουλια σας :happy:
η αφιερωση προς εσας θα γινει προς ολα τα παιδια που πηραν μερος στο θεμα μου και εδωσαν ιδεες και ονομαστικα μαλιστα με τα usernames σας με τις φωτο των γατουλιων σας σε ειδικη σελιδα ευχαριστιων
πως το ακουτε?
:up:

Aretha οι φωτο με τα σπιτακια ειναι φοβερες ειδικα η μια αν σχεδιαστει σωστα θα δινει την εντυπωση ολοκληρης πολης

τελεια!:up: θα βαλεις τελικα ολο το παραμυθι ως συνημενο να το διαβασουμε??

Οι φωτογραφίες της Αρήθα είναι όντως πολύ καλές. Η πρώτη φέρνει προς πολυκατοικία και η δεύτερη σε μονοκατοικία.;)
Επίσης καλή η ιδέα της κονσέρβας και είναι και οικεία αν σκεφτείς ότι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί σε κινούμενα σχέδια. Σίγουρα θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις έντονα χρώματα. Στα παιδιά αρέσουν αυτά. Κανένα κακό δεν έχει η ιστορία?:hmm:

aretha μαζι το ειπαμε!!!:P

εμ, έτσι είναι, τα μεγάλα πνεύματα! :P :P :P

aretha μαζι το ειπαμε!!!:P
κακος ειναι ο ιδιος ο ηρωας!ολοι κρυβουμε και εναν κακο μεσα μας σημασια εχει να τον κανουμε περα απ΄τη ζωη μας την κανει πιο ομορφη:happy:

Τότε του έδειξε στο βάθος του πάρκου όπου το δεντράκι του καθόταν σ'ενα παλιο παγκάκι διπλα στη λιμνουλα του παρκου σκυφτο και εκλεγε.Λέει πως τα δακρυα του ηταν τοσο μεγάλα που η λιμνουλα αρχισε να ξεχειλιζει...Πήγε λοιπον ο ηρωας μας κοντα του καικοιτωντας γυρω μη τον δει κανενας είπε στο δεντρο
"Γεια σου δεντρο γιατί εφυγες?η αληθεια ειναι πως σ'έχω αναγκη.Φυσικα το δεντρο τα πηρε στο κρανιο και του τα εχωσε για όλη την αδιαφορία του.Ο γατουλης μας ενιωσε πολυ ασχημα γι'αυτο καταλαβε το λαθος του"

Eπειδη εχω διαβασει απειρα παιδικα παραμυθια, θα σου προτεινα τα δακρυα του δεντρου να τα κανεις πολυχρωμα και να γυαλιζουν.
Πχ ασημενια.
Τα παιδια αντολαμβανονται καλυτερα το χρωμα απο οτιδηποτε αλλο.
Προσπαθισε, ακομα και το ιδιο τι δεντρο να το κανεις ξεχωριστο.
Τα φυλλα του, πχ, μην τα κανεις ολα πρασινα, αλλα δοκιμασε και αλλα χρωματα που τραβανε το ματι.;)

κακος ειναι ο ιδιος ο ηρωας!ολοι κρυβουμε και εναν κακο μεσα μας σημασια εχει να τον κανουμε περα απ΄τη ζωη μας την κανει πιο ομορφη:happy:
A! O.K. Γιατί όπως τον περιέγραψες δεν μου φάνηκε κακός. Ίσως αδιάφορος ως προς το δενδράκι αρχικά...:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back