Παιδιά, εικονογραφώ ένα παιδικό βιβλίο για έναν γατούλη

Θα μπορούσε να έχει και μια σκηνή, στην οποία εμφανίζονται στη γατογειτονιά αδέσποτοι άνθρωποι, και ο γατούλης τους ρίχνει φόλες;
:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :P !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μπορούσε να έχει και μια σκηνή, στην οποία εμφανίζονται στη γατογειτονιά αδέσποτοι άνθρωποι, και ο γατούλης τους ρίχνει φόλες;
:lol::lol::lol:

:blink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

παιδια εγω δεν εχω να προτεινω πολλά γιατί σε αυτά δεν ειμαι πολύ καλή. Το μονο που ειχα ακούσει κάποτε σε ντοκιμαντερ ειναι πως το γκρι χρωμα δεν αρέσει στα παιδακια γιατι το συνδυάζουν με κάτι "κακό".
Καλή επιτυχία

nadia σκέφτομαι και την ιδέα, ο γατούλης να είναι πολύ καλός φίλος με πουλιά, έντομα και άλλα, που στην πραγματικότητα κυνηγάει, ενώ στην ιστορία να είναι εχθρός των ψαριών, δηλαδή να μην του αρέσουν γενικά, το γάλα, (αυτό δεν ξέρω πόσο παιδαγωγικό είναι βέβαια)

χμμμμ... baked beans είναι τα ψητά φασόλια οποιουδήποτε είδους, αν δεν κάνω λάθος... :hmm:
kidney beans είναι συγκεκριμένο είδος κόκκινων φασολιών, δες φωτο

Aκριβως:D Δηλ τα baked beans ειναι τα ασπρα φασολια που κανουμε φασολαδα πχ. σε σαλσα ντοματας, αυτα τρωνε οι οι τρελλο-αγγλοι :D

...μια που πήρα φόρα... :redface:
Μια ιδέα θα ήταν, αντί να "ανθρωποποιήσεις" το περιβάλλον της γάτας, να "γατοποιήσεις" μια ανθρώπινη πόλη... Για παράδειγμα, τα σπίτια και οι πολυκατοικίες να μοιάζουν με γατόσπιτα (όπως αυτά στη φωτο). Αν θες να το τραβήξεις και περισσότερο, μπορείς να κάνεις στους δρόμους να κυκλοφορούν, αντί για αυτοκίνητα, γατοφόροι με ρόδες και τιμόνια! :D :D

Φοβερη ιδεα:up: :up:

Δες λίγο τον Πέρση της Γιώτας εδώ:
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=1039
έχει το ύφος ενός αλανιάρικου αριστοκράτη γάτου.
Καλή επιλογή για δήμαρχο εδώ:
https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=743&c=3&userid=377
:redface:
Το δέντρο θα μπορούσε αυτό να είναι γατόσπιτο και όταν αυτό φεύγει στο σημείο που άφησε να βρίσκονται πέντε έξη γάτες σε κατάσταση μετακόμισης. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το κείμενο και εάν επιτρέπει τέτοιες παρεμβάσεις.:redface:

σαν να βλεπω το λαμπη μου σαν μιστερ μαρμελαδο ετσι που τρωει τα παντα κ σαν δημαρχο το γκρινιαρη μου που ειναι χοντρο χοντρος λ σποβαρος χμμμμ το σπιτι του γατου μπορει να ειναι ενα αρβυλο μεγαλο τρυπιο απο εμπρος σαν πορτα γκαραζ γεματο catnip γυρωγυρω μεσα η ταπετσαρια μπορντω κοκκινη με ασπρες λεπτομεριες απο ψαροκοκκαλα κ φασολια ενα το κρεββατι δεν ειναι κακο για κονσερβα απο σαρδελες με ενα καρρο καλυμα διασπαρτα φασολια πρεπει να διαβασω το βιβλιο για να δω πως εξελισεται η ιστορια ακομη θα μποροτ=υσε να εχει ονυχοδρομιο μεσα κ.λ.π.Σαν δημαρχειο θα εβαζα ενα ωραιο χαρτοκιβωτιο γυλιστερο με φιογκους κ το δεντρο θα ηταν μια μυρτια η μια κλαιουσα καπως ετσι αυτααααααα

Στο "ρόλο" του Δημάρχου θα μ'άρεσε να δω τον Fredderic Von Grubenlicht ή κατά κόσμο Πίσπο του Palladin.Νομίζω έχει το ανάλογο ύφος
Όσο για το δενδράκι θα συμφωνήσω με τη Φρόσω ότι μια Ιτιά Κλαίουσα ταιριάζει περισσότερο από ότιδήποτε άλλο

Έτσι αποφασιζει να βγει στον κηπο του που εχει μια φασολια προχωράει και αντι της φασολιας βρισκει μια τρυπα.Τον έπιασε απελπισια τι να κανει λοιπον βγαινει στην γύρα για να το ψαξει...
Παιδιά, το δεντράκι είναι φασολιά, όχι ιτιά... :confused:

:blink: :blink: :blink: Ωχ! Μπερδεύτηκα!!! Δε το πρόσεξα αυτό....:redface:

αυτο ηθελα να πω και εγω! οτι πρεπει να μοιαζει με φασολια...
αληθεια η φασολια πως μοιαζει??:hmm:

κάπως έτσι... ;)

Συνημμένα

• 191098433_2178d61e27.jpg
    191098433_2178d61e27.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 43

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back