Παιδιά, SOS, ο γάτος μας βράχνιασε

regina

Νεοφερμένο μέλος

Ο regina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.
,Παιδιά,sos,ο γατος μας βραχνιασε!!!Είναι 9 χρονών,στειρωμένος και απο τότε που πήραμε καινούρια γατούλα στο σπίτι η φωνή του κυριολεκτικά έκλεισε!Ειναι αλήθεια οτι τη φοβόταν πολύ απο την πρώτη στιγμή και στην αρχή προσπάθησε να την απωθήσει με τα συρριστικά χχχχχχι που κάνουν οι γατες για εκφοβισμό.Μετά δεν ξανανιαούρισε φυσιολογικά παρά βραχνά και πονεμένα.Μπορεί να έπαθε κάτι η φωνή του;Τι να κάνουμε;Είναι σοβαρό;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ξερω αν ειναι σοβαρο η δικια μου γνωμη ειναι..."κτηνιατρος"
καλη τυχη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι η δικιά μου έτσι είναι.. Καλύτερα να το δει γιατρός, και μετά αν βρεις χρόνο πέσμας και τι έγινε. :/:

,Παιδιά,sos,ο γατος μας βραχνιασε!!!Είναι 9 χρονών,στειρωμένος και απο τότε που πήραμε καινούρια γατούλα στο σπίτι η φωνή του κυριολεκτικά έκλεισε!Ειναι αλήθεια οτι τη φοβόταν πολύ απο την πρώτη στιγμή και στην αρχή προσπάθησε να την απωθήσει με τα συρριστικά χχχχχχι που κάνουν οι γατες για εκφοβισμό.Μετά δεν ξανανιαούρισε φυσιολογικά παρά βραχνά και πονεμένα.Μπορεί να έπαθε κάτι η φωνή του;Τι να κάνουμε;Είναι σοβαρό;

Μόνο ο κτηνίατρος μπορεί υπεύθυνα να σου απαντήσει.:)
Αν και προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό.:hmm:
Πιθανόν να βράχνιασε η φωνούλα του από τους συνεχείς συρριγμούς που θα έκανε στο νέο γατάκι.:hmm:Η μήπως "εσκέμμενα" δείνει αυτήν την χροιά στην φωνή του για να τρομάξει το μικρό? :hmm:
Μήπως άλλαξε κάτι στο σπίτι(εκτός από την καινούργια γάτα)?
Κάποιο νέο φυτό ή κάποια αιτία για περισσότερη σκόνη(καμιά τεχνική εργασία ή κάτι άλλο)?:hmm:
Στην Μυρτώ μου, πριν από χρόνια πάρουσιάστηκε ένα καλοκαίρι, βράχνιασμα στην φωνή της.Τότε ήταν κάπου 2 χρονών και οφειλόταν στο ότι μου τα έσκαγε όταν πηγαίναμε Σ/Κ στο χωριό, και πήγαινε και καθόταν σ' ένα χωράφι με καλαμπόκια που ήταν τότε από την άλλη μεριά του δρόμου.Οπως μου εξήγησε ο κτηνίατρος το βράχνιασμα της οφειλόταν σε εισπνοή του χνουδιού που έχουν τα φύλα του καλαμποκιού.:hmm:
Προφανώς όμως η δική σας περίπτωση είναι κάτι διαφορετικό.:hmm:
Περαστικά του.:D

μαλλον πως είναι όλα όσα είπες μαζί.Ο καημενούλης για πρώτη φορά στη ζωή του βγήκε απο το σπίτι του.Και μάλιστα αλλαξε περιβάλλον δύο φορές μεσα σε ένα μήνα.Την πρώτη φορά λογω μετακόμισης,μια και αλλάξαμε σπίτι.Κι εκεί που το ψιλοσυνήθιζε τον πήγαμε στη γιαγια για να πάμε διακοπές.Η γιαγια για να τον καλοπιάσει τον τάιζε πολύ και πάχυνε κι άλλο .Όταν τον ξαναπήραμε φεραμε στο σπίτι και τη μικρή.Οπότε έχασε και το πολύ φαί και την πρωτοκαθεδρία του.Θα δούμε.Φοβόμαστε μηπως είναι θυροειδής.

Μήπως έχει τίποτα τριχόμπαλες? Έτσι το είχε πάθει ο δικός μου

Μπράβο κι εμένα από τριχόμπαλες είχε βραχνιάσει..αλλά για δύο μέρες μόνο..μήπως κρύωσε στο λαιμό;:hmm::hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back