Παιδικές φωτογραφίες :-)

Στα ένατά μου γενέθλια:
050-1.jpg

Με τη μαμά μου,δύο ετών:
047.jpg

Γενέθλια:
046.jpg

Στο τραινάκι του Βόλου:
045.jpg

Αυτή είναι από τις αγαπημενες μου,δειτε μπούκωμα:
043.jpg

Εδω ειμαι με το φιλο μου το Σαββα,δεν κρατιομουνα για να βγω να παιξουμε στη θαλασσα και πηγα με τις πιτζαμες:
041.jpg

Μπεμπονι:
040.jpg

Με τον μικρό μου αδερφο:
038-1.jpg

Κι απο τη βάπτισή μου:
037.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλά, η μάνα σου σ'έφτυσε και βγήκες, έτσι; Δεν υπάρχει πιο ίδια!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά, η μάνα σου σ'έφτυσε και βγήκες, έτσι; Δεν υπάρχει πιο ίδια!:D
Οχι αλλα με φτυνει καθε μερα απο τοτε που βγηκα,πιανεται;:P

Δεν ξέρω τι "κάλο" έχουν οι γονείς να τους μοιάζουν απαραιτήτως τα παιδιά τους αλλά η δική σου μανούλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει τέτοια έγνοια. Καθρέφτης είστε. Καλά κάνει και σε φτύνει, μαρή, αλλά ποιό το όφελος;:P

Νικακι εχεις ακριβως την ιδια φυσιογνωμια!Οχι,ειμαι αυτη με το γαλαζιο μπαλαρίνι.;)
LunaDark ευχαριστω πολυ!
Αφροδιτηηηηηηηηη εισαι για ζουληγμα!

Ευχαριστω Δωρακι :bigarmhug:bigarmhug Εσυ και αν εισαι για ζουληγμα, με τα μαγουλατσα σου :clapup:

Δεν ξέρω τι "κάλο" έχουν οι γονείς να τους μοιάζουν απαραιτήτως τα παιδιά τους αλλά η δική σου μανούλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει τέτοια έγνοια. Καθρέφτης είστε. Καλά κάνει και σε φτύνει, μαρή, αλλά ποιό το όφελος;:P
O μπαμπας μου ειναι πεπεισμενος οτι ειμαι ιδια αυτος.:P
Αχ δεν ξερει η καημενη οτι δεν ωφελει.:P:P:P:P:P

Με τη μαμά μου,δύο ετών:
047.jpg
Η μαμά ήταν 2 ετων ή εσύ;
Καλά Δώρα πρέπει να είσαι από τα ομορφότερα παιδάκια που έχω δει.:clapup:

Η μαμά ήταν 2 ετων ή εσύ;
Καλά Δώρα πρέπει να είσαι από τα ομορφότερα παιδάκια που έχω δει.:clapup:

Εμένα Έλενα μου άρεσε πολύ ο χρόνος που χρησιμοποίησες!!!:whistle::whistle:
Μιλάς για το παρόν και όχι παρελθόν!!!:P:P

Η μαμα ηταν λιιιιιγο μεγαλυτερη τοτε.:PΕυχαριστω πολυ Ελενακι!

Εμένα Έλενα μου άρεσε πολύ ο χρόνος που χρησιμοποίησες!!!:whistle::whistle:
Μιλάς για το παρόν και όχι παρελθόν!!!:P:P
Εσυ με μπέρδεψες που ειπες ότι είναι ακριβώς η ίδια:P

Η μαμα ηταν λιιιιιγο μεγαλυτερη τοτε.:PΕυχαριστω πολυ Ελενακι!
Ε ναι πολύ λίγο όμως. Παρακαλω Δωράκι αλλά είναι αλήθεια

Δώρα ήσουν ένα πολύ όμορφο παιδάκι και τώρα είσαι ένα όμορφο κοριτσάκι:) Η έκφραση σου είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Θα ψάξω κι εγώ να βρω παιδικές φωτό, αν και φοβάμαι ότι θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι, όταν τις βάλω:P

Ευχαριστω πολυ Βουλιτσα!:redface:
Κανεις δε θα γελασει,βαλτε να δουμε!

Δωρα στην βαπτιση του αδερφου σου, εκει που κρατας μια λαμπαδα εισαι ιδια η patricia arquette στην junior εκδοση της!!!!

Δεν εχω πολλες παιδικες φωτογραφιες εδω, τις εχω αφησει ολες στην ελλαδα (πηρα μονο αυτες μετα κατοικιδια μου μαζι)....
Εδω ειμαι (11 ετων) με τον σκυλο μου:
scan0001db.jpg

Οπως βλεπετε δεν υπαρχει ζωο που να μη με δαγκωνει :P Μ' αρεσε που ειχα ελπιδες οτι οι γατες δεν δαγκωνουν και οτι ο ναρουτο θα ειναι ησυχος... ποσο εξω επεσα :D

Ωχου τι γλυκο παιδακι!
Ποια ειναι τουτη καλε,να τη googlaρω.

Δωράκι εγώ ενα θα πω ,μαγουλίτσες μου όμορφες και γλυκές!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

:redface::redface::redface:
Ευτυχως εχασα ενα μερος τους μεγαλωνοντας.:P

Ωχου τι γλυκο παιδακι!
Ποια ειναι τουτη καλε,να τη googlaρω.

μια ηθοποιος ειναι, τωρα παιζει στη σειρα medium.

:redface::redface::redface:
Ευτυχως εχασα ενα μερος τους μεγαλωνοντας.:P

τυχερηηηηη, εμενα ακομα μου εχουν μεινει τα μαγουλα :( Ακομα και στο γυμνασιο με ειχαν στριμωξει σε μια γωνια και μου τσιμπουσαν τα μαγουλα, απιστευτος πονος (τις κανονισα ομως αργοτερα και πηρα το αιμα μου πισω :devil:)

παρτε 2 και απο μενα:redface::redface: στην μια πρεπει να ειμαι 2 χρονων και στην αλλη που ειναι καλοκαιρι λιγο παραπανω

Συνημμένα

• n550270278_1294074_4287.jpg
    n550270278_1294074_4287.jpg
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 13
  • n550270278_1294077_2606.jpg
    n550270278_1294077_2606.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 15
πωπω...καταπληκτικο θεμα ανοιξες Δωρα!!!!! παρα πολυ μου αρεσει!!!καλα..ολες οι φωτο ειναιν φοβερες...δεν ηξερα ποια να πρωτοβαλω...απο τη δωρα θα βαλω αυτην εδω....μαρη...γιατι μου το κανεις αυτο;;;;τι ζουζουναρα ησουν..(και εισαι...!!!!) εσυ!!!!οντως εισαι ολοιδια!!!:D

043.jpg

Δωρα στην βαπτιση του αδερφου σου, εκει που κρατας μια λαμπαδα εισαι ιδια η patricia arquette στην junior εκδοση της!!!!

Δεν εχω πολλες παιδικες φωτογραφιες εδω, τις εχω αφησει ολες στην ελλαδα (πηρα μονο αυτες μετα κατοικιδια μου μαζι)....
Εδω ειμαι (11 ετων) με τον σκυλο μου:
scan0001db.jpg

Οπως βλεπετε δεν υπαρχει ζωο που να μη με δαγκωνει :P Μ' αρεσε που ειχα ελπιδες οτι οι γατες δεν δαγκωνουν και οτι ο ναρουτο θα ειναι ησυχος... ποσο εξω επεσα :D

καλε τι κουκλιτσα ειναι αυτη;;;και ψηλη παναθεμασε!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back