Παιδικές φωτογραφίες :-)

καλε τι κουκλιτσα ειναι αυτη;;;και ψηλη παναθεμασε!!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ψηλη εγω;;; Μαρη, 170 ειμαι, δεν το λες ψηλο αυτο. Ασε που τοτε δεν ημουν καθολου ψηλη, αργοτερα εβαλα μποι :P Απλα εχω μακρια ποδια και φαινομαι ψηλη στην φωτο :D Αν ημουν ελλαδα θα σας εβαζα μια φωτο απο το δημοτικο που εγω και ενα αλλο κοριτσακι ειμαστε τα πιο κοντα παιδια της ταξης :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα εκπληκτικες φωτογραφιες και εισαι και πολυ ομορφο μωρακι!:P

Εδω εγω μικρη-ηλικια δε θυμαμαι,δε τα παω καλα με τα χρονολογικα-με το κατοικιδιο κοτινι μου,την Τσικνα.
0352-1.jpg

Καθοταν και στο κεφαλι μου και στον ωμο και πηγαιναμε στη λαικη παρεουλα και στην παρακατω γειτονια!:D
0342.jpg

Οι κοτες ειναι απιστευτα πλασματα,πολυ ειρηνικα και ζεστουλια.Και καταλαβαινουν πολυ τη φροντιδα και στην ανταπωδιδουν,σε αντιθεση με αυτο που πιστευουν πολλοι οτι ειναι χαζες.Δεν θα ξεχασω πως ερχοταν και χουχουλιαζε διπλα μου και εκλεινε τα ματακια της και την επαιρνε ο υπνος και εγω την χαιδευα και την πειραζα.Μου ειχαν κανει εντυπωση τα αφτια της-μαλλον μεχρι τοτε νομιζα οτι δεν εχουν-και ολο ανοιγα το πουπουλο που τα καλυπτει και τα εβλεπα! Απιστευτο ζωο,με τα χιλια θα επαιρνα παλι κατοικιδιο κοτοπουλακι αν ειχα την δυνατοτητα!Δεν θα μου φυγει ποτε απο το μυαλο η μυρωδια της οταν κοιμομασταν μαζι,ουτε την ανασα της που ακογοταν οταν την επαιρνε ο υπνος.

Εγω μικρη με τον γατουλινο μου,τον Ρουλη.Θα ημουν περιπου Πεμπτη Δημοτκου:hmm:
0392-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραιος γατουλης,και καλα κουνελενα δεν περιμενα και τιποτα λιγοτερο απο κοτουλα για κατοικιδιο απο σενα!:P

παρτε 2 και απο μενα:redface::redface: στην μια πρεπει να ειμαι 2 χρονων και στην αλλη που ειναι καλοκαιρι λιγο παραπανω
Ηλιαννα με πεθανες!Τι φατσονι ειναι αυτο;Τι υφος;:clapup::clapup::clapup:

πωπω...καταπληκτικο θεμα ανοιξες Δωρα!!!!! παρα πολυ μου αρεσει!!!καλα..ολες οι φωτο ειναιν φοβερες...δεν ηξερα ποια να πρωτοβαλω...απο τη δωρα θα βαλω αυτην εδω....μαρη...γιατι μου το κανεις αυτο;;;;τι ζουζουναρα ησουν..(και εισαι...!!!!) εσυ!!!!οντως εισαι ολοιδια!!!:D

043.jpg
Ναι μονο που τωρα την παιρνω αυτη τη φατσα οταν κραταω γατι,οχι ψωμι.:P:P:P

βρηκα αλλη μια που ειμαι πιο μικρη (8-9?), μη γελασετε :tongue:
99823737.jpg

Προσπαθω,προσπαθω............................................................................
Τι σου ειχαν πει παιδακι μου και εχεις βγει με τοσο βαρεμενη φατσα;

Τότε που δεν υπήρχε ακόμα το Next Top Model, οι... επίδοξες ποζάραμε στον Εθνικό Κήπο, με ντεκόρ ό,τι μας βρισκόταν πρόχειρο:P (Καλοκαίρι '74)

Συνημμένα

• st1.jpg
    st1.jpg
    119,5 KB · Εμφανίσεις: 35
Προσπαθω,προσπαθω............................................................................
Τι σου ειχαν πει παιδακι μου και εχεις βγει με τοσο βαρεμενη φατσα;

χαχαχα, ελα ντε!! Τους εκανα παντως τη χαρη και τους αφησα να με βγαλουν φωτο :P Κατι μου λεει πως εφταιγε ο αδερφος μου που ηταν διπλα (τον εκοψα απο την φωτο) :vava:

Ελα μωρε,γιατι τον εκοψες,ασε να δουμε αν μοιαζετε!

Τότε που δεν υπήρχε ακόμα το Next Top Model, οι... επίδοξες ποζάραμε στον Εθνικό Κήπο, με ντεκόρ ό,τι μας βρισκόταν πρόχειρο:P (Καλοκαίρι '74)
Στελλαααααααααααααααααα εχεις το ιδιο ψαρωτικο υφος!:P:P:P:P

Ελα μωρε,γιατι τον εκοψες,ασε να δουμε αν μοιαζετε!

δε μοιαζουμε... αυτος καστανοξανθος, υπερβολικα αδυνατος με φατσα κ*λοπαιδου :whistle: Του λειπει και ενα δοντι μπροστα (παραδοξως ειναι ο μονος που χαμογελαει στην φωτο)

Nα μια ακομη απο τις πιο αγαπημενες μου φωτο.Η μαμα μου ειχε μερικες Μπαμπουσκες στη κομοδινο της,και ο αδερφος μου τρελαινοταν να τους μασαει το κεφαλι οταν εβγαζε δοντια.Τον μαλωναμε γιατι εγδερνε τη μπογια και την καταπινε,κι εδω τον πιασαμε στα πρασα ενω σκαρφαλωνε προς το αντικειμενο του ποθου του.Εχετε δει πιο πονηρο υφος;
049.jpg

ασχετο, γιατι τα αγορια παντα κατι θελουν να μασουλανε; Ο αδερφος μου ετρωγε χωμα απο τις γλαστρες :stupid:

Καλά φοβερό το θέμα:clapup::clapup:.
Δωράκι είσαι μια κούκλα στις φωτό, κουμπάρα πολύ γέλασα με τη δική σου, Ηρώ μια χαρά είναι το 1,70:P

Εμας εβγαζε δοντια,μετα σταματησε να μασουλαει.:P
Κωνσταντινα βαλε καμια να σε χαρουμε μπεμπακι,τοτε που δεν ειχες γνωρισει την ακατανικητη δυναμη της ομιλιας μου και ησουν ξεγνοιαστο.:P

ψηλη εγω;;; Μαρη, 170 ειμαι, δεν το λες ψηλο αυτο. Ασε που τοτε δεν ημουν καθολου ψηλη, αργοτερα εβαλα μποι :P Απλα εχω μακρια ποδια και φαινομαι ψηλη στην φωτο :D Αν ημουν ελλαδα θα σας εβαζα μια φωτο απο το δημοτικο που εγω και ενα αλλο κοριτσακι ειμαστε τα πιο κοντα παιδια της ταξης :hehe:
Μην το λες,αμα το κοιτας απο κατω ψηλο το λες.:P:P:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βρε χαμένη Δώρα, δεν είναι ψαρωτικό το ύφος μου - αν κι εδώ που τα λέμε, "σούζα" τους είχα:P - απλώς είμαι από τα παιδάκια που είχαν συμπεριφορά και ύφος ενηλίκου. Νομίζω πως στις φωτό σπάνια χαμογελούσα (μην κοιτάς αργότερα που χάλασα...) :hmm: Τα ίδια ακριβώς κάνει τώρα και η ανηψιά μου:devil:

Σου παει περισσοτερο παντως τωρα που χαμογελας:redface: (προσπαθω να γλιτωσω τη σφαλιαρα στην εκθεση:P).Εχεις αυτο το γουρλωτο υφος που παιρνεις οταν ψαρωνεις τον κοσμακη!

Θα ψάξω να βρω μια που έχω με την αδερφή μου που έχει πολύ γέλιο. Εγώ είμαι κοντή με ένα τουφάκι πιασμένο και η αδερφή μου ψιλή, παχουλή και με 2 τουφίτσες:P.
Και είμαστε δίδυμες περικαλώ:whistle:

Πλακα κανεις!
Βρες την οπωσδηποτε!:clapup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back