Παιδικές φωτογραφίες :-)

Να σας πάω λοιπόν περίπου 40 χρόνια πίσω.....:)
Ασπρόμαυρες φυσικά οι φωτογραφίες...συγχωρέστε με για την πολύ κακή τους ποιότητα, αλλά ό χρόνος που πέρασε από τότε που τραβήχτηκαν, είναι πάρα πολύς!;):)

Εδώ από τις πρώτες μου φωτό, περίπου 8-9 μηνών, από τότε προμηνύονταν ότι η σχέση μου με τον φακό δεν θα είναι η καλύτερη!:P
1001-2.jpg
[/IMG]

Εδώ από μια παιδική γιορτή με την μαμά μου, περίπου 3 χρονών
1002.jpg
[/IMG]

Και δυο φωτό για κουιζάκι...ποιο παιδάκι είμαι εγώ;

f4aac4dd.jpg
[/IMG]

d5323b88.jpg
[/IMG]

Για να δούμε Δώρα, είπες ...ότι δεν άλλαξα καθόλου!:whistle::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μερικές ακόμη

Εδώ με μια αγαπημένη κούκλα, περίπου 2 χρονών.:)

469f388f.jpg
[/IMG]

Εδώ μεγαλύτερη πάλι με κούκλα, περίπου 7 χρονών

1006-1.jpg
[/IMG]

και μια έγχρωμη (λέμε τώρα;)) με τον ξάδερφό μου, περίπου 6 χρονών:)

8-3-1.jpg
[/IMG]

και η "καλύτερη" κατά την γνώμη μου:P ...από μια παιδική γιορτή, περίπου 4 χρονών;)
τιτλοφορείτε "Από Δευτέρα ...δίαιτα!!!:whistle::whistle::P

1007.jpg
[/IMG]

Πάντως δεν μπορείτε να πείτε....τα γατοπαιδάκια μου, μου μοιάζουν....στις μαγουλύθρες!!!:whistle::P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εισαι ιδια η μαμα σου Νικη!
Στην πρωτη φωτο εισαι νομιζω το κοριτσακι με τον ασπρο φιογκο,και στη δευτερη αριστερα διαγωνια πισω απο τον κουμπόι;

Εισαι ιδια η μαμα σου Νικη!
Στην πρωτη φωτο εισαι νομιζω το κοριτσακι με τον ασπρο φιογκο,και στη δευτερη αριστερα διαγωνια πισω απο τον κουμπόι;

Ναι αυτή είμαι!;)Το βρήκες!:clapup:

Αφου σου ειπα,η φυσιογνωμια σου δεν εχει αλλαξει καθολου!

πανέμορφες φωτογραφίες από όλες σας σ΄αυτό το θέμα μπαίνω κ μου ανοίγει η καρδιά με τόσο ωραίες παιδικές φατσούλες:clapup:

Πολύ ωραίο το ρετρό θεματάκι! :clapup:
Και, όντως, όσες ξέρω από κοντά μοιάζετε πολύ!

Να 'μαι κι εγώ, γύρω στο '78-'79:
untitl22.jpg
:baby:

Συνημμένα

• untitl22.jpg
    untitl22.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 19
  • untitl22.jpg
    untitl22.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 19
Το σουηδάκι μικρο!:clapup:Πολυ ζουζουνόφατσα,και θα επρεπε να σε βαζουν να κανεις παρεα με τη Στελλα,ταιριαζετε!:P

παιδια τελειο το θεμα με τις παιδικες φωτογραφιες!!! κ εμενα μ αρεσε να βλεπω τις δικες μου κ δυστυχως δεν εχω μαζι μου καμια τωρα..αλλα οταν παω κυπρο θα σας τις δειξω!! βεβαια παντα ειμαι μουτρωμενη αλλα χαριτωμενη, αλλα απο τα 7-14 ημουν παρα πολυ ασχημη, δεν πειραζει ομως γελιο εχουν κ αυτες!!!:P:P

όταν ξαναπάω καρδίτσα θα βάλω κι άλλες..έχω και γυμνές μου!!χι χι

ScannedImage-1.jpg

tzoutzou 4μηνων στη Ρουμανια.Δωστε βαση στο μαγουλο!!!!:P

ScannedImage-2.jpg

τζουτζου,1 ετους στην Ελλαδα πια.Ξαναμανα δωστε βαση στο μαγουλο!!!!:P

ScannedImage-3.jpg

...με την αγαπημενη της μπαλα!!

ScannedImage-4.jpg

...στην τσουληθρα!!!

Και τωρα παμε στις δικιες μου!!!

ScannedImage-5.jpg

5μηνων!!

ScannedImage-7.jpg

σα γατι απο τοτε,κυνηγαω το μπαλακι μου!!

ScannedImage-6.jpg

δωστε βαση στα δυο μου κουνελισια δοντια!!!

ScannedImage-8.jpg

λιγο πιο μεγαλη,κατω απο το φυτο στο μπαλκονι..

Σχολιο ψωναρας...ημουνα πολυ ομορφο μωρο!!!:clapup::clapup:

Και τωρα,οι αδερφες Τατα σε παλια επεισοδια!!!!

ScannedImage-10.jpg

Ανεβασμενες στο τραπεζι του σαλονιου!!!Το βλαμμενο το μικρο δεν ποζαρε με τιποτα!!!Ολο κοιταζε τη μουρη της στο τραπεζακι!!!
tzoutzou speaking!!

ScannedImage-9.jpg

στην αποκριατικη γιορτη του νηπιαγωγειου!!Η Αλινα ηταν ντυμενη σπανιολα και εγω αυτοσχεδιος κλοουν!!

ScannedImage-11.jpg

στη Ρουμανια,πρωτο ταξιδι μετα απο καιρο

ScannedImage-13.jpg

και μια που ειμαστε ομορφες και ηταν στο πορτοφολι της μαμας!!!

Υπέροχες φωτογραφίες Σοφία! :clapup::clapup:
Και οι δυο σας ήσασταν κουκλάκια!!!:inlove::inlove::inlove:

Aλινα μωρο εμοιαζες πιο πολυ στην τωρινη σου φυσιογνωμια,αν και στην φωτογραφια που εισαι σπανιολα ειναι φτυστη,εχεις και την ιδια εκφραση!Σημελοτρουφομανα ποσο ψωνιο ησουν πια και κοιτουσες τη φατσα σου στο τζαμι;:PΠαντως ησουν πιο τσαχπινικο μωρο απο την αδερφη σου.

ScannedImage-13.jpg

Αυτή είναι τέλεια!!!:clapup::clapup::clapup:
Τι ωραία να βλέπεις ευτυχισμένα και γελαστά παιδιά!:D:D
Το πιο αγχολυτικό θεματάκι! Μπράβο Δώρα!!!;):clapup:

Aλινα μωρο εμοιαζες πιο πολυ στην τωρινη σου φυσιογνωμια,αν και στην φωτογραφια που εισαι σπανιολα ειναι φτυστη,εχεις και την ιδια εκφραση!Σημελοτρουφομανα ποσο ψωνιο ησουν πια και κοιτουσες τη φατσα σου στο τζαμι;:PΠαντως ησουν πιο τσαχπινικο μωρο απο την αδερφη σου.

Οτι ήμουνα τσαχπίνικο μωρό ήμουνα!! Και μεγάλο ψώνιο!!!

Όσο για την Αλίνα όλα τα λεφτά είναι τα μάγουλα!!!!!! :P

Καλά τέλειες φωτογραφίες αφές Βασιλείου:clapup::clapup::clapup:

Aπο οτι ειδατε,η Σοφια ηταν πιο τσαχπινα μικρη και σοβαρεψε μεγαλωνοντας...ενω εγω το πηρα λιγο αναποδα!!Μικρη ημουν η σοβαρη μεγαλη αδερφη και μεγαλωνοντας,το εχασα τελειως:P:P
Παντως,εκτος απο ομορφουλα,η Σοφια ηταν και τρομερα σκανδαλιαρα,επεφτε συνεχεια κατω,ακομα και στο ισιωμα(και τη λεγαμε σεισμοπληκτο),χαλαγε οοοοοο,τι επεφτε στα χερια της,επαιζε με κατσαβιδια και ετρωγε ελαχιστα(μονο τηγανιτες πατατες και αυγα ματια)!!!!!!
Ολα αυτα εξελιχθηκαν εντελως αναποδα(εκτος απο το παιχνιδι με τα κατσαβιδια,το οποιο ακομα κανει):P:P

οι φωτογραφιες υπεροχες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back