evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι αρκετα αστειες πολλες, κ μερικες μεχρι κ τρομακτικες
αλλα εχουν πλακα!!!
εδω ειμαι μωρακι, τα ρουχαλακια ολα ειναι μεγαλα μου, στην πρωτη με τον μπαμπα μου κ δευτερη με την μαμα κ την αδερφη μου!
κ μερικες διαφορες ως μωρο
εδω ντυμενη τιγρης..απο τοτε φαινοταν η αγαπη για τα ελουροειδη

με τον γαιδουρακο μας τον χελιδονο..μονο ισια δεν μπορουσα να καθησω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
στο ταξιδι στα ιεροσολυμα
στα δευτερα γενεθλια μου
στην ροδο με την μαμα κ την αδερφη μου
στην ιταλια με την μαμα μου(σ αυτην ειμαι χαλια)
εκθεση πουλιων
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μας έφτιαξες την μέρα!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ναι το ληθαργικο βλεμμα οτι κ να κανω δεν φευγει, κληρονομια απτον πατερα μουΕχεις ακριβως το ιδιο βλεμμα συμπεθερα!

ευχαριστω νικη μου!!!Έβελυν υπέροχες φωτογραφίες!
Μας έφτιαξες την μέρα!![]()
κ μερικες λιγοτερο κολακευτηκες φωτος
εδω ντυμενη ομονοια στα καρναβαλια..μαλλον για μολις βγηκα απτο ψυχιατρειο φαινεται

σε παρασταση μπαλετου
στα 9α μου γενεθλια
moukelis
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Ήσουν πολύ γλυκό μωρό...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κ εμενα ειναι απτις αγαπημενες μου συμπεθεραΑυτη στα σκαλια ειναι ολα τα λεφτα!![]()
το αλλο παιδακι ειναι ο ξαδερφος μου που μενει ακριβως διπλα μου κ σχεδον σε ολες τις φωτος ειμαστε μαζι.μεχρι τα 7 ημουν γλυκο..απο κει κ περα μεχρι τα 15 ημουν το πιο λιγο τεραςΩραίες φώτος Λάκι μου!!!!Ήσουν πολύ γλυκό μωρό...
![]()

ruko
Διάσημο μέλος
εδω ντυμενη ομονοια στα καρναβαλια..μαλλον για μολις βγηκα απτο ψυχιατρειο φαινεται
Άκυρη ερώτηση: πώς ντύνεται κανείς ομόνοια;

Οι φωτογραφίες είναι όλες απίθανες!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
OMONOIA ειναι η ομαδα μου στην κυπρο, φορεσα την φανελα της ομονοιας και εκανα τρυφιλλακια στο προσωπο(μονο τριφυλλια δεν ειναιΆκυρη ερώτηση: πώς ντύνεται κανείς ομόνοια;
Οι φωτογραφίες είναι όλες απίθανες!![]()

)ευχαριστω

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
αυτές για την ώρα...δεν ξέρω πως να τις κάνω μεγαλύτερες όμως

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι ομορφο μωρακι που ησουν!!!!!!!!!Δώρα πολύ ωραίο θέμα!!Ζήλεψα θα βάλω και εγώ μερικές φωτογραφίες μου,δεν έχω πολλές στον υπολογιστή..
![]()
![]()
![]()
![]()
αυτές για την ώρα...δεν ξέρω πως να τις κάνω μεγαλύτερες όμως![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Ενα ωραιοτατο θεματακι
με παιδικες φωτογραφιες!Ας κανω εγω την αρχη
και να τσακιστειτε να βαλετε και εσεις δικες σας
(ναι το ειπα πολυ ευγενικα
)απο οτι βλεπετε αγαπουσα τα κουνελια μικρη

Απο μικρη ημουν κοριτσι για σπιτι εγω!
Φτου φτου 
Kαι εδω με την γατα της θειας μου!

ωραια εγω ρεζιλευτηκα! Σειρα σας τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Τωρα δεν εισαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Καρδουλα μου τι γλυκο ζουζουνι που ησουν!!!
Τωρα δεν εισαι...
![]()
Ευχαριστω ευχαριστω

και εγω σ'αγαπω ειπαμε

Επισης αναμενω και τις δικες σου παιδικες φωτογραφιες

speri
Διάσημο μέλος

Η αγαπη ειναι αμοιβαια

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Χαχαχαχααχχαχαχα.......η σταυρουλα....μωρο!!!!!!Κοιτα να δεις τι ξεθαβει κανεις
Ενα ωραιοτατο θεματακιμε παιδικες φωτογραφιες!
Ας κανω εγω την αρχηκαι να τσακιστειτε να βαλετε και εσεις δικες σας
(ναι το ειπα πολυ ευγενικα
)
απο οτι βλεπετε αγαπουσα τα κουνελια μικρη
![]()
![]()
Απο μικρη ημουν κοριτσι για σπιτι εγω!Φτου φτου
![]()
Kαι εδω με την γατα της θειας μου!
![]()
ωραια εγω ρεζιλευτηκα! Σειρα σας τωρα![]()

κουκλακι καλε!!!!

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Χαχαχαχααχχαχαχα.......η σταυρουλα....μωρο!!!!!!
κουκλακι καλε!!!!![]()
Προς τι το γελακι Πουπακι;;;

Εγω ημουν σουπερ ντουπερ μωο

Θελω και δικες σου καποια στιγμη

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Προς τι το γελακι Πουπακι;;;
Εγω ημουν σουπερ ντουπερ μωο
Θελω και δικες σου καποια στιγμη![]()
Εδω στη ζακυνθο..δεν πρεπει να εχω πολλες....εχω ομως μια...συγκλονιστικη..με το διδιμοαδελφακι μου,ασπρομαυρη...

..θα τη βαλω,ισως και αυριο αν προλαβω..πρεπει να τη σαρωσω πρωτα..και δεν προλαβαινω τωρα..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool