Παιχνίδια για γάτες

Νομίζω ότι όσοι έχουμε δυο γατάκια ή και περισσότερα έχουμε γλυτώσει τις τρεχάλες!!!! Δεν νομίζω ότι θα άντεχα να τρέξω πάνω από 3 λεπτά!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: .
Σκέφτηκα τη δυσμοιρη τη γατούλα μου που την καταδιώκει ο μικρός.... Εχεις δίκιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηρα χτες ενα καινουργιο παιχνιδι κι εχει ξετρελαθει.τα απλα ποντικακια τα βαριεται,κι ετσι βρηκα ενα με κουδουνακι κολλημενο πανω του που ειναι στην ακρη ενος ελαστικου σχοινιου:up:

το τέλειο παιχνίδι!!!

Φέραν κάποιοι φίλοι μας χτες δώρο στα γατακια ένα φοβερό παιχνίδι. είναι μια βάση που πάνω της έχει ένα συρμα (σαν ελατήριο, δηλαδή κάνει σπείρα) και στην άκρη του ένα χνουδωτό ποντίκι. Οπότε αυτό αν το ακουμπήσεις κουνιέται περα δωθε. Τα μικρά μου έχουν ξετρελαθεί!!! Μόλις μπορέσω θα ανεβάσω φωτογραφία γιατί η περογραφή μου μάλλον δεν είναι ΄και τόσο καλή!!!:redface: . Είναι τέλειο, όμως!!!

Εδώ μόνο ο Ζιζού παίζει.. Ο Ασπρούλιακας (μάλλον λόγω ηλικίας και τεμπελιάς) δεν παίζει συχνά...
Ο Ζιζού λοιπόν είναι κλέφτης... όταν δεί καλαμάκι σε ποτήρι του καφέ, περιμένει πότε δεν θα κοιτάμε και το βουτάει..
Τρέχα μετά για να πιάσεις το καλαμάκι...
'Οπως επίσης μας κλέβει και τις οδοντογλυφίδες...
Κανά λογικό παιχνίδι, δεν ξέρει να βρεί για να παίξει;;;;;
Χτές είχε σκορπίσει όλο το κουτάκι με τις οδοντογλυφίδες στο πάτωμα... σήμερα σκόρπισε τα καλαμάκια...

Αχ! Δώσε μου υπομονή....:mad: :mad:

Εγω, οταν θελει να παιξει, της δινω ενα παιδικο λαστιχακι, το οποιο το κλωτσαει απο δω και απο κει, κολλαει στα νυχια της και φαινεται να το διασκεδαζει πολυ...

Αυτό τον τρελλαίνει και τον δικό μου! Ένα μικρό λαστιχάκι μαλλιών που το πιάνει με τα νύχια και το σηκώνει, αυτό ξαναπέφτει, το ξαναπιάνει και το κλωτσά απαλά με το πόδι ή και λίγο πιο δυνατά κι αυτό γλιστρά στο πάτωμα και τρέχει από πίσω ο γάτος!

Αλλά παρατήρησα ότι του αρέσει να παίζει μ' αυτό, όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια του, κυρίως κοντά και πάνω στα πόδια της καρέκλας του γραφείου μου, που είναι με ροδάκια κι έχει αυτή την κλασική βάση με τα πέντε πόδια που στηρίζονται σε ροδάκια κι από κάτω έχει μπόλικο χώρο να περνά τα πόδια του και να πιάνει τα παιχνίδια του. Προσέχω όταν πρόκειται να κινήσω την καρέκλα, μην τυχόν και βρίσκεται εκεί κοντά και τον πατήσω!! Μού'χει γίνει συνήθεια πρώτα να κοιτάζω κάτω πριν κουνήσω την καρέκλα μου!!

Αλλά παρατήρησα ότι του αρέσει να παίζει μ' αυτό, όπως και με τα περισσότερα παιχνίδια του, κυρίως κοντά και πάνω στα πόδια της καρέκλας του γραφείου μου, που είναι με ροδάκια κι έχει αυτή την κλασική βάση με τα πέντε πόδια που στηρίζονται σε ροδάκια κι από κάτω έχει μπόλικο χώρο να περνά τα πόδια του και να πιάνει τα παιχνίδια του. Προσέχω όταν πρόκειται να κινήσω την καρέκλα, μην τυχόν και βρίσκεται εκεί κοντά και τον πατήσω!! Μού'χει γίνει συνήθεια πρώτα να κοιτάζω κάτω πριν κουνήσω την καρέκλα μου!!

Ακριβως αυτο κανει και η δικια μου:D :D :D . Παντα παιζει(με το λαστιχακι της φυσικα)στο δωματιο μου, η κατω απο το κρεββατι, η αναμεσα στα ποδια της καρεκλας....
Μια φορα, της ειχα δωσει ενα λαστιχακι(οχι κοκαλακι, απο τα αλλα που ειναι φτιαγμενα με λαστιχο)και το εφαγε:confused: :confused: :confused: . Απο τοτε, τα εχω πεταξει ολα στο σπιτι, γιατι καμια φορα ξετρυπωνε κανενα!!!!

Μια φορα, της ειχα δωσει ενα λαστιχακι(οχι κοκαλακι, απο τα αλλα που ειναι φτιαγμενα με λαστιχο)και το εφαγε:confused: :confused: :confused: . Απο τοτε, τα εχω πεταξει ολα στο σπιτι, γιατι καμια φορα ξετρυπωνε κανενα!!!!
:lol: :lol: :lol: Ο γατος μας ο Bic ετρωγε τα μπαλονια!
Ειχαμε, μετα απο παρτυ καποια φουσκωμενα μπαλονια, τα οποια αφου τα τσακισε και τα εσκασε μετα τα εφαγε!
(μετα εκανε κακα σε συσκευασια μπαλονιου...):/:

Αυτο με τις οδοντογλιφηδες το κανει και το δικο μου τον τσακωσα το πρωι να εχει ρικσει μερικες κατω απ το τραπεζι και μαλιστα μετα ανεβηκε πανς στο τραπεζι μαλλον για να βρει τισ υπολοιπες ευτιχςσ τησ πεταχα.Και αυτο με τα καλαμακια μια φορα πηρε ενα απ τη σακουλα σκουπιδιων.:D
Χθες στα jumbo του πηρα ενα κονταρακι που εχει σπαγκακι κρεμασμενο και ενα ποντικι.Παντα τη ξετρελενουν κατι τετοια.:)

Ακριβως αυτο κανει και η δικια μου:D :D :D . Παντα παιζει(με το λαστιχακι της φυσικα)στο δωματιο μου, η κατω απο το κρεββατι, η αναμεσα στα ποδια της καρεκλας....

Sardela, μήπως πρέπει να κάνουν παρέα τα ζουζούνια μας; :P
Είναι στειρωμένη η γάτα σου; :lol:

On a side note, χθες του πήραμε ένα ποντίκι χνουδωτό με πολύχρωμα φτερά στην ουρά του και "γεμιστό". Μάλλον έχει σπόρους μέσα για να κάνει θόρυβο όταν το κουνάς. Τρελό παιχνίδι με το ποντικάκι!

Το λαστιχάκι των μαλλιών ήταν το αγαπημένο παιχνίδι του δικού μου μέχρι προχθές που το καταβροχθίσε! :blink: (Ευτυχώς το έκανε εμετό χθες) Από τότε τα έχω εξαφανίσει όλα ή σχεδόν όλα γιατί πολλά τα έχει κρύψει ο μπόμπιρας!:lol:

Λες και το σπίτι μου δεν είναι παιδική χαρά για γάτες -φτερά, καλαμάκια (θέλουν και λίγο στραμπούλιγμα και κούνημα απο μας), παιχνίδια απο πετ σοπ, κορδέλες, κουκλάκια κλπ- η Kαρμέλα βγάζει την ξηρά τροφή απο τα μπολάκια και παιζει. Aγαπημένο της δε, της Mπιάνκας τα μεγάλα!!!!!! Kαθαρό σπίτι, το κάνει..... Aν είναι δυνατόν!
Eχει χάρη που την αγαπάω!

Το λαστιχάκι των μαλλιών ήταν το αγαπημένο παιχνίδι του δικού μου μέχρι προχθές που το καταβροχθίσε! :blink: (Ευτυχώς το έκανε εμετό χθες) Από τότε τα έχω εξαφανίσει όλα ή σχεδόν όλα γιατί πολλά τα έχει κρύψει ο μπόμπιρας!:lol:

Οχ! Καλά που δεν είδε ακόμα λαστιχάκι η δικιά μου!!!

Sardela, μήπως πρέπει να κάνουν παρέα τα ζουζούνια μας; :P
Είναι στειρωμένη η γάτα σου; :lol:

Στειρωμενη ειναι, την παρασκευη κλεινει την πρωτη της εβδομαδα.

Το λαστιχάκι των μαλλιών ήταν το αγαπημένο παιχνίδι του δικού μου .....

Aυτή την τρελή αδυναμία στα λαστιχάκια μαλλιών την έχει και η δική μου και δεν μπορώ να την καταλάβω. Tο σπίτι είναι γεμάτο με όλων των ειδών μικροπαιχνιδάκια, στα οποία παρεμπιπτόντως έχω αφιερώσει πολύ χρόνο για να βρω πιο είναι το πιο κατάλληλο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της, αλλά η Σούμη αδιαφορεί γι'αυτά και βρίσκει όπου κι αν ακουμπήσω ένα λαστιχάκι μαλλιών και γίνεται το σπίτι .... γήπεδο στίβου! Tο τί τρέξιμο, τί άλματα κάνει, δεν λέγεται!
Έχει προσπαθήσει πολλές φορές να το πάρει και απ'το χέρι μου την ώρα που προσπαθώ να το φορέσω!
Tο καλύτερο είναι ότι μου το φέρνει για να της το πετάξω μακριά! Kαι μόλις το πιάσει...τσουουουπ..... να'σου την πάλι που μου το φέρνει στα χέρια μου. Έχει πολύ πλάκα!
Aλλά το παιχνίδι τελειώνει πολύ γρήγορα, γιατί τα άτιμα τα λαστιχάκια λόγω μεγέθους, εξαφανίζονται κάτω από καναπέδες, πολυθρόνες, κλπ. κλπ.
Mου φαίνεται ότι θα σταματήσω να δίνω λεφτά σε ποντικάκια χνουδωτά και θα πάω στο Hondo να πάρω καμιά 100αριά λαστιχάκια, να έχει να ασχολείται.

φιλεναδα εισαι τυχερη που δεν παιζει με τα μαλλια σου γιατι εμενα η πατουνα μου τα τραβει μολις τα δει κατω ασχετο το μωρουλι σου τι κανει τιδατε φυλο καλε?

Εγω εχω μια αλλη απορια για την gemini. Τη γατα τελικα τη δωσατε και την ξαναπηρατε?
Συγνωμη που ρωταω, αλλα ειχα παρακολουθησει το σχετικο blog, και δεν καταλαβα.

Εγω εχω μια αλλη απορια για την gemini. Τη γατα τελικα τη δωσατε και την ξαναπηρατε?
Συγνωμη που ρωταω, αλλα ειχα παρακολουθησει το σχετικο blog, και δεν καταλαβα.

H Σούμη βρίσκεται πλέον εδώ και λίγο καιρό στην αδερφή μου.
Aλλά σχεδόν μέρα παρά μέρα, είμαι εκεί για να τη δω. Kαι θα συνεχίσω να πηγαινοέρχομαι όσο ακόμα μπορώ.
Aκόμα δεν αισθάνομαι ότι έχει φύγει. Πιο πολύ ασχολούμαι εγώ μαζί της παρά η αδερφή μου και τ'ανήψια μου... χαχαχα..

H Σούμη βρίσκεται πλέον εδώ και λίγο καιρό στην αδερφή μου.
Aλλά σχεδόν μέρα παρά μέρα, είμαι εκεί για να τη δω. Kαι θα συνεχίσω να πηγαινοέρχομαι όσο ακόμα μπορώ.
Aκόμα δεν αισθάνομαι ότι έχει φύγει. Πιο πολύ ασχολούμαι εγώ μαζί της παρά η αδερφή μου και τ'ανήψια μου... χαχαχα..

Μια χαρά σας βρίσκω!!!:)

Με λαστιχάκια παίζουν και τα 2 τα δικά μου. Αφού το κυνηγήσουν το αφήνουν στο πιατάκι με τα μπισκότα τους.... :hmm: Περίεργα όντα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back