Παιχνίδια για γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Για παιχνίδια έχει μια προσφορά το lidl για αύριο για παιχνίδια γάτας με 3-8 €:P
Δεν κάνω διαφήμιση αν υπάρχει πρόβλημα pls διαγράψτε το αλλά νομίζω ότι ενδιαφέρει:redface:
https://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20070416.index

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για παιχνίδια έχει μια προσφορά το lidl για αύριο για παιχνίδια γάτας με 3-8 ?:P
Δεν κάνω διαφήμιση αν υπάρχει πρόβλημα pls διαγράψτε το αλλά νομίζω ότι ενδιαφέρει:redface:
https://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20070416.index

καλα τσαμπα τα εχει:up: !!! θα τρεξω να παρω πριν εξαντληθουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι!! εγω εχω το διαφημιστικο φυλαδιο θελω και 'γω...:rolleyes:
θα πω τον μπαμπα μου να μου παρει!!
τον επεισα ηδη θα μου το αγορασει μαλλον αυριο!!!

α!! μολις σκευτηκα ενα παιχνιδι για γατες που νομιζω πως θα πιασει!!
χρειαζεστε:
μπολικο ασιμοχαρτο και κλωστη στο χρομα της αρεσκειας σας ή της γατουλας σας!!
κανετε το ανιμοχαρτο ενα ομοιομορφο μπαλακι αφου εχετε μπλεξει μεσα του την ακρη της κλωστης. κοβετε την κλωστη σε αποσταση 40cm απο το μπαλακι. δενετε την ακρη της κλωστης στο ποδι σας και υστερα απλως κανετε τις δουλεις του σπιτιου!! η γατα-ες σας λογικα θα αρχισουν να κυνυγουν το μπαλακι αλλες φορες θα το γραπωνουν αλλες παλι θα τους ξεφευγει μεσα απο τα χερια!!
καλη διασκεδαση!

χρειαζεστε:
κανετε το ανιμοχαρτο ενα ομοιομορφο μπαλακι αφου εχετε μπλεξει μεσα του την ακρη της κλωστης. κοβετε την κλωστη σε αποσταση 40cm απο το μπαλακι. δενετε την ακρη της κλωστης στο ποδι σας και υστερα απλως κανετε τις δουλεις του σπιτιου!! η γατα-ες σας λογικα θα αρχισουν να κυνυγουν το μπαλακι αλλες φορες θα το γραπωνουν αλλες παλι θα τους ξεφευγει μεσα απο τα χερια!!
καλη διασκεδαση!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol:Καααλοοοοοο!!!:lol:
χρειαζεστε:
καλη διασκεδαση!

Τελευταία επεξεργασία:
Αθανασιε το γραφει οτι ειναι απο αληθινη γουνα???

αυτο θα αγορασω!! μαντης εισαι;;;:hmm:
οσο για την γουνα δεν νομιζω να το ειχαν μολις 3 ευρω αν ηταν αληθινη γουνα!!

Δεν το γράφει, άνοιξα να δω τι παιχνίδια είναι και είδα ότι αυτό είναι μαλλιαρό. Με τέτοια τρίχα αν δεν είναι γούνα τι άλλο μπορεί να είναι; Το ότι έχει 3? μόνο δεν νομίζω να τα λέει όλα…Μπορεί να είναι από γάτα μπορεί να είναι από τίποτα απομεινάρια που δεν κάνει για κάτι καλύτερο κι έφτιαξαν παιχνίδι. Επίσης, το lidl νομίζω κάνει αυτό: φέρνει προϊόντα καλά και φτηνά από εταιρίες που δεν είναι γνωστές. Και τέλος, αν το κόστος κατασκευής είναι χαμηλό γιατί δουλεύουν δούλοι, μπορεί και πουλά φτηνότερα.

Και τέλος, αν το κόστος κατασκευής είναι χαμηλό γιατί δουλεύουν δούλοι, μπορεί και πουλά φτηνότερα.

υπαρχουν ακομη δουλοι???

εννοεις μηπως απο κινα?

Ρίξτε μια ματιά και κατά δω….ένα μικρό δείγμα.

Thanasis46 Να είσαι σίγουρος ότι εσκεμμένα δεν θα αγόραζα ΠΟΤΕ κάτι με γούνα.:) Όσο για το παιχνίδι γράφει πάνω ότι έχει βάση από συνθετική ύλη με λούτρινο κάλυμμα. Που το πιάνω μου φαίνεται τελείως ψεύτικο πάντως.

ότι έχει 3? μόνο δεν νομίζω να τα λέει όλα…Μπορεί να είναι από γάτα μπορεί να είναι από τίποτα απομεινάρια που δεν κάνει για κάτι καλύτερο κι έφτιαξαν παιχνίδι..

Έχεις δίκιο, Θανάση. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί δεν το έχω δει, αλλά γενικά στα πετ σοπ κυκλοφορούν πολλά παιχνίδια, όπως π.χ. ποντικάκια, από υπολείμματα αληθινής γούνας, συνήθως ασιατικής προέλευσης.

Εγώ το πήρα χθες αυτο το παιχνιδακι απο το Lidl. Δεν γράφει τίποτα απο τι είναι αλλά δεν μου φαίνεται να είναι γούνα.. Η μικρή μου παίζει με τα μικρά τα ποντικάκια αλλά δεν τρελαίνεται κιολας.. Το μεγάλο δεν το φτάνει ακόμη κ νομίζω ότι δεν της αρέσει η αίσθηση να χτυπανε τα νυχάκια της στη σιδερένια σούστα.. Το ονυχοδρόμιο απο την άλλη ούτε να το κοιτάξει... Ειναι τεράστιο γι αυτην..

Πάντως το παιχνιδάκι αυτό έγραφε ότι είναι από συνθετική ύλη. Και δεν φαίνεται πάντως να είναι από αληθινή γούνα.

Παιδιά το Lidl είναι Γερμανική εταιρεία και τα περισσότερα είναι γερμανικά προϊόντα, ακόμα και αν πρακτικά κατασκευάζονται αλλού. Δεν νομίζω ότι οι Γερμανοί θα χρησιμοποιούσαν πραγματική γούνα και σίγουρα όχι γούνα γάτας όπως νομίζω ότι διάβασα σε κάποιο post...:hmm:

Τελικά πρόλαβα κι εγώ χτες ένα νυχοδρόμιο!! :up: :up: Μόνο δύο είχανε μείνει στο Lidl στο Παγκράτι στις 5.30 που πήγα. Τώρα μένει να δούμε αν θα το τιμήσει η Αρήθα (μέχρι στιγμής μόνο το μύρισε αναγνωριστικά...)

Και εγω εχθες που πηγα εδω στην Πατρα στο καταστημα τους ειχε πολλα ονυχοδρομια αλλα δωρον αδωρον και το αλλο που πηρα στην Φαιδρα ουτε να το φτυσει ενα πραγμα :redface:....προτιμαει τα χαλακια και την τσαντα του laptop μου :hmm:Και οταν της το ειχα παρει πριν κανενα μηνα λεω οκ μικρη ειναι ακομη θα το παιξει αργοτερα και τωρα που ειναι 6 μηνων τα ιδια .... :confused:

καλο καλο :lol: αυτο το εκανε και η Φαιδρα απο οταν την πηρα 2 μηνων μονο που το laptop το ειχα αγκαλια επαιξε επαιξε μολις ειδε οτι συνεχισα να ασχολουμαι με αυτο :confused::redface: κοιμηθηκε πανω στο πληκτρολογιο και ησυχασε :lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back