Παιχνίδια για γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:lol: :lol: :lol: :lol: Το ίδιο έκανε και ο Πρίγκηπας χθες που μπήκα στα κλεφτά στο δωμάτιο του γιού μου γα να τον δω.:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάει η οθόνη.....:P :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα πάλι που δεν είναι μωρό, αλλά μεγάλο γατάκι, τα ίδια ακριβώς κάνει!!! Αν βρω καμιά φωτογραφία θα τη βάλω...:happy:

Ααααχ, τα θέλωωωωω!
Θα πάω σήμερα το απόγευμα, ελπίζω να τα βρω...

(ουπς, άκυρο, από την άλλη Δευτέρα λέει, τώρα το είδα :redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααχ, τα θέλωωωωω!
Θα πάω σήμερα το απόγευμα, ελπίζω να τα βρω...

(ουπς, άκυρο, από την άλλη Δευτέρα λέει, τώρα το είδα :redface:)

ωραια!!!και εγω θελω....:lol:τι και αν ειναι την αλλη δευτερα...αρκει να το θυμηθουμε!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την σωστή ημέρα τα είδα!!!!!:D:DΕίχα ήδη προγραμματίσει λιντλ βοτα σήμερα!!!Μπράβο ρε παιδιά!!!:):):up:

Την σωστή ημέρα τα είδα!!!!!:D:DΕίχα ήδη προγραμματίσει λιντλ βοτα σήμερα!!!Μπράβο ρε παιδιά!!!:):):up:
Για τα ποντικάκια θα πας Κατερίνα? Δεν μπορώ να ανοίξω το link για πολύ ώρα... είμαι στο γραφείο...ή έχει και τίποτε άλλο? :hmm:

Για τα ποντικάκια θα πας Κατερίνα? Δεν μπορώ να ανοίξω το link για πολύ ώρα... είμαι στο γραφείο...ή έχει και τίποτε άλλο? :hmm:
Για τα ποντικάκια μόνο που μάλλον είναι την άλλη Δευτέρα..Θα πάω σήμερα ομως οπότε αν δω κάτι ενδιαφέρον θα σου τηλ!!!:)

Ένα τέτοιο ολόιδιο ποντικάκι πήρα πριν από ένα μήνα στο Καρφούρ στο Μαρούσι ένα ευρώ νομίζω. Το σχοινάκι που τραβάς για να τρέξει το ποντίκι είναι πολύ μικρό, τρέχει 20 πόντους και σταματάει, άσε που κάνει και ένα θόρυβο σαν χοντρό ζουζούνι που πετάει. Μόλις αρχίζει να τρέχει το ποντίκι ,η Μπασσέτ το κοιτά με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά, πέντε δευτερόλεπτα αργότερα έχει σταματήσει, οπότε η γάτα το περιφρονεί. Ως και εγώ νευρίασα με το τόσο σύντομο τρέξιμο. Πιφ;)

Ένα τέτοιο ολόιδιο ποντικάκι πήρα πριν από ένα μήνα στο Καρφούρ στο Μαρούσι ένα ευρώ νομίζω. Το σχοινάκι που τραβάς για να τρέξει το ποντίκι είναι πολύ μικρό, τρέχει 20 πόντους και σταματάει, άσε που κάνει και ένα θόρυβο σαν χοντρό ζουζούνι που πετάει. Μόλις αρχίζει να τρέχει το ποντίκι ,η Μπασσέτ το κοιτά με μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά, πέντε δευτερόλεπτα αργότερα έχει σταματήσει, οπότε η γάτα το περιφρονεί. Ως και εγώ νευρίασα με το τόσο σύντομο τρέξιμο. Πιφ;)

Ακριβώς σαν τη Μπασσέτ αντιδρούν και τα δικά μου με ένα ίδιο ποντικάκι που μας είχε κάνει δώρο ο κτηνίατρός μας. Και σκέψου, ήταν ακόμα μικρά και παίζαν περισσότερο. Τρέχει για τόσο λίγο χρόνο το ποντίκι που δεν μπαίνουν στον κόπο καν να σηκωθούν...:/:

Για τα ποντικάκια μόνο που μάλλον είναι την άλλη Δευτέρα..Θα πάω σήμερα ομως οπότε αν δω κάτι ενδιαφέρον θα σου τηλ!!!:)
σε ευχαριστώ αδελφάκι! :up::)

εμας τα ποντικακια μας δεν τρεχουν καθολου...αλλα μολις τα βλεπουμε τρελενομαστε και γκρεμιζουμε το σπιτι απο το κυνηγητο ...την αλλη φορα για να επιτεθει στο ποντικακι ανεβηκε στο κουρτινοξυλο...κρεμασμενη στην κουρτινα σαν τσιτα..τρελαθηκα...που να κουνιουνται κιολας τα ποντικακια:blink::blink::blink::blink:

Eμένα ο Μορφέας τρελαίνεται με το λευκό διαφημιστικό ποντίκι της Royal που έχει μέσα catnip.. το παίζει ατέλειωτη ώρα και μετά το ρίχνει με το στόμα του μέσα στο μπωλάκι με το νερό του:blink::lol:

Ωπα δεν ειναι τελικα μονο η Ιολη που εχει αυτη την συνηθεια να πνιγει τα παιχνιδια της ...:lol:
Η δικια μας πνιγει τα παντα απο λαστιχακια κοκκαλακια μπαλακια ποντικακια ....:lol::up:

Ωπα δεν ειναι τελικα μονο η Ιολη που εχει αυτη την συνηθεια να πνιγει τα παιχνιδια της ...:lol:
Η δικια μας πνιγει τα παντα απο λαστιχακια κοκκαλακια μπαλακια ποντικακια ....:lol::up:
Και εμένα ακριβώς το ίδιο! :blink::up::lol:
Συνάδελφοι λοιπόν:lol:

Perfect match τι να λεμε τωρα ...:lol::lol::up:

χθες ανοίξαμε τα ποντίκια του Lidl... αυτά που τραβάς το σχοινάκι και δονούνται....είναι μεγαλούτσικα κατά τη γνώμη μου πιο πολύ απ'ότι θα έπρεπε, γούνινα, δονούνται και προχωρούν για πολύ λίγο... και μόνο ο Μορφέας ψιλοέπαιξε αλλά όχι με ενθουσιασμό... παρόλο που είναι ποντικομανής... είναι όμως βαρύ και δυσκίνητο το ποντικάκι αυτό... και δεν τον ξετρέλανε... :/:

και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα. :lol:

πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ

και ο μυρτος πνιγει τα λαστιχακια μου:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back