ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και ο Μυρτος το κοιταζε ....το κοιταζε να κανει σβουρες και ξαφνικα κανει μια με την πατουσα και τζους το ποντικακι.Αλλα τα παιδια μου ξετρελαθηκαν με αυτα.
πηρα και κατι λιχουδιες για γατα της opticat τη μπλε hairball-ex .δεν ξερω αν οντως βοηθανε στις τριχομπαλες αλλα του Μυρτου του αρεσαν πολυ
και ο μυρτος πνιγει τα λαστιχακια μου![]()

ανακάλυψα ότι τελευταία τα βγάζει μετά από ώρα απ'το νερό...αλλά από το βάρος πια δεν μπορεί να τα παίξει
Εχεις πολύ όμορφες γάτες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος

αλλα και εσεις σκετα κουκλιά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλά, αυτή η γάτα η μακρύτριχη που βγαίνει μπροστά...είναι υπέροχη!!

Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον κατι τετοιο αλλα με περισσοτερα πραγματα , περισοτερα παιχνιδια.Με πιανεις?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aντε κανε τις προτασεις σου! Πες μας ιδεες!!Λοιπον κατι τετοιο αλλα με περισσοτερα πραγματα , περισοτερα παιχνιδια.Με πιανεις?![]()
Εδω λεμε ο καθενας αυτα που βιωνει με τις γατουλες του και μοιραζομαστε ιδεες ή ζηταμε προτασεις

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ειπα τι μπορουμε να γραψουμε .παιχνιδια που παιζουν οι γατες μας .τωρα δεν σου μιλαω ιρωνικα.αλλα μονο εγω πρεπει να δεινω ιδεες
.καταρχας θα φταξουμε αυτη τη σελιδα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδη αυτη η σελιδα υπαρχη τωρα το μονο που μας μεναι ειναι να γραψουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειπα τι μπορουμε να γραψουμε .παιχνιδια που παιζουν οι γατες μας .τωρα δεν σου μιλαω ιρωνικα.αλλα μονο εγω πρεπει να δεινω ιδεες.καταρχας θα φταξουμε αυτη τη σελιδα
![]()
εχουμε γραψει πολλες ιδεες στις προηγουμενες σελλιδες!Δηλαδη αυτη η σελιδα υπαρχη τωρα το μονο που μας μεναι ειναι να γραψουμε![]()

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωχ ! κσι που να δειτε τη γατα μου κανει κατι κολοτουνπες στον αερα.-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ-
Τις εχω δοση ακομα ενα αυγο απο τα kider καταρχασ το ανοιγει,μετα το πιανει με το στομα και αρχιζει και το χτυπαει με τα 4 ποδια.Τις εχω βαλει ενα κουτακι για να κριβετε και να παιζει .Αυτο το κουτακι ειναι φταγμενο ετσι ωστε ειναι το χαρτονι και απο πανω εχει πλαστικο ομωσ το πλαστικο δεν ειναι κολημενο και εχθες ειχα παει και κοιμοταν στο κουτι αλλα μεσα απι το πλαστικο το σωμα της και απο'ξω το κεφαλι της.!!!ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωχ ! κσι που να δειτε τη γατα μου κανει κατι κολοτουνπες στον αερα.-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ-Τις εχω δοση ακομα ενα αυγο απο τα kider καταρχασ το ανοιγει,μετα το πιανει με το στομα και αρχιζει και το χτυπαει με τα 4 ποδια.Τις εχω βαλει ενα κουτακι για να κριβετε και να παιζει .Αυτο το κουτακι ειναι φταγμενο ετσι ωστε ειναι το χαρτονι και απο πανω εχει πλαστικο ομωσ το πλαστικο δεν ειναι κολημενο και εχθες ειχα παει και κοιμοταν στο κουτι αλλα μεσα απι το πλαστικο το σωμα της και απο'ξω το κεφαλι της.!!!
ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΗ![]()
θελουμε και φωτογραφιες για να σε πιστεψουμε

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Το θεμα ειναι πως δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες στα αρθρα μου και να δειτε που πριν λιγο καιρο ειχα ζητησει να μου δωσετε πληροφοριες αλλα τιποτα.Αν μου πειτε τωρα ομως πωσ θα προσπαθησω αλλα αν δεν μπορεσω θα πω στην αδερφη μου.Καλα στειλτε μου εσεισ τις πληροφοριες.........
Υ.Γ Για τις κολοτουμπες στον αερα δεν ειμαι σιγουρη αν θα τις πετυχω ...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πατα απαντηση...πηγαινε κατω κατω εκει που απαντας και γραφεις το κειμενο...διαχειριση συννημενων αρχειων...browse και την ανεβαζεις...μονο που πρεπει να εχει μικρη διασταση για να μπει...Το θεμα ειναι πως δεν ξερω να βαζω φωτογραφιες στα αρθρα μου και να δειτε που πριν λιγο καιρο ειχα ζητησει να μου δωσετε πληροφοριες αλλα τιποτα.Αν μου πειτε τωρα ομως πωσ θα προσπαθησω αλλα αν δεν μπορεσω θα πω στην αδερφη μου.Καλα στειλτε μου εσεισ τις πληροφοριες.........
Υ.Γ Για τις κολοτουμπες στον αερα δεν ειμαι σιγουρη αν θα τις πετυχω ...![]()
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορειτε να βαλετε στι γατα σας ενα αρκουδακι ή μια μεγαλη γατα αρκουδο.Εγω το εχω κανει και εχει ξετρελαθει .Κυνηγαει την ουρα της.Μπορειτε να φταξετε μια σφυχτη μπαλα απο αλουμινοχαρτο αλλα πρεπει να ειναι σφιχτη ωστε να μη μπορει να φαει κανενα κομματι!ή ακομα να της βαλετε ενα αυγο...ξερετε πλαστικο απο τα kider [υπαρχουν και με πλαστικο κουτακι]

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερεις και η δικη σου γατα ειναι πολυ ωραια.Αλλα εγραψα πως δεν φαινοντε επειδη πριν λιγο γινοταν αυτο.Ελπιζω να διαβασες τις ιδεες γαι τα παιχνιδια για τις γατες αλλα και αν δεν τισ διαβασες no problem γιατι καθενας εχει τη δικη του γνωμη και πραγματικα η γατουλα σου ειναι σαν προγκιπισα!!!
Συνημμένα
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ειχε αποτελεσμα.εθχαριστωπατα απαντηση...πηγαινε κατω κατω εκει που απαντας και γραφεις το κειμενο...διαχειριση συννημενων αρχειων...browse και την ανεβαζεις...μονο που πρεπει να εχει μικρη διασταση για να μπει...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool