Παιχνίδια για γάτες

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ξερεις και η δικη σου γατα ειναι πολυ ωραια.Αλλα εγραψα πως δεν φαινοντε επειδη πριν λιγο γινοταν αυτο.Ελπιζω να διαβασες τις ιδεες γαι τα παιχνιδια για τις γατες αλλα και αν δεν τισ διαβασες no problem γιατι καθενας εχει τη δικη του γνωμη και πραγματικα η γατουλα σου ειναι σαν προγκιπισα!!!
Δεν το διάβασα ακόμα όλο το θέμα γιατί δεν πρόλαβα όμως θα το διαβάσω. Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια:up: Ειναι 2 οι γατούλες μου όχι μία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Good !

Ξερεις τοτε αυου εχεις δυο γατουλες ειναι και οι δυο ομιρφες αλλα εχεις ιδεες για παιχνιδια?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξερεις τοτε αυου εχεις δυο γατουλες ειναι και οι δυο ομιρφες αλλα εχεις ιδεες για παιχνιδια?:hmm:
Γενικά οι δικές μου γατούλες δεν τρελαίνονται πολύ με τα παιχνίδια που τους αγοράζω το μόνο που τους αρέσει είναι ένα γούνινο μπαλάκι που πήρα από τα καρφουρ. Και επίσης τους αρέσουν πάρα πολύ οι κορδέλες

Ξερεις...

Ξερεις η δικια μου γατα τρελενεται για οτι διποτε κι αν της δοσης.Βεβαια ειναι μικρη αλλα τις αρεσουν τα μπαλακια τα αρκουδακια τα γουνινα παιχνιδια τα παντα .Σημερα ομωσ ηρθε ενα γειτονακι ειναι πιο μικρος απο εμενα γιατι εγω δεν ειμαι και μεγαλη και τελως παντων μου εφερε ενα σπιτακι [καινουριο ]για τη γατα.Αυτο εχει ενα κρεμαστο μπαλακι απο μεσα γουνινο για την ακριβεια και μολις της εστεισα το σπιτακι [ειναι σαν σκηνη] αρχησε να παιζει και το εριξε 5-6 φορες το σπιτακι κατω[δεν ειναι πολυ μεγαλο].Δοκιμασε να βαλεισ στις δικες σου κανενα αρκουδακι ,παρακινησετε τες ολο και κατι μπορει να συμβει δεν ειμαι συγουρη προσπαθησε το ομωσ ισως πιασει εκτως αν οι γατες σου ειναι μεγαλες σε ηλικια ή οχι πολυ μεγαλες σε ηλικια αλλα να ειναι 8-9-10 χρονων!!! :hmm::hmm::hmm:Αν μπορεσω θα ανεβασω και καμια φωτο απο το σπιτακι!!!

Ξερεις η δικια μου γατα τρελενεται για οτι διποτε κι αν της δοσης.Βεβαια ειναι μικρη αλλα τις αρεσουν τα μπαλακια τα αρκουδακια τα γουνινα παιχνιδια τα παντα .Σημερα ομωσ ηρθε ενα γειτονακι ειναι πιο μικρος απο εμενα γιατι εγω δεν ειμαι και μεγαλη και τελως παντων μου εφερε ενα σπιτακι [καινουριο ]για τη γατα.Αυτο εχει ενα κρεμαστο μπαλακι απο μεσα γουνινο για την ακριβεια και μολις της εστεισα το σπιτακι [ειναι σαν σκηνη] αρχησε να παιζει και το εριξε 5-6 φορες το σπιτακι κατω[δεν ειναι πολυ μεγαλο].Δοκιμασε να βαλεισ στις δικες σου κανενα αρκουδακι ,παρακινησετε τες ολο και κατι μπορει να συμβει δεν ειμαι συγουρη προσπαθησε το ομωσ ισως πιασει εκτως αν οι γατες σου ειναι μεγαλες σε ηλικια ή οχι πολυ μεγαλες σε ηλικια αλλα να ειναι 8-9-10 χρονων!!! :hmm::hmm::hmm:Αν μπορεσω θα ανεβασω και καμια φωτο απο το σπιτακι!!!
οχι δεν είναι μεγάλες σε ηλικία ο Μπατ μου είναι πολύ παιχνιδιάρης η Κάντυ όχι κ τόσο τρελένεται όμως για σκοινάκια κ κορδέλες έτσι τους έφτιαξα ενα παιχνιδάκι σαν καλάμι ψαρέματος κ παίζουμε όλοι μαζί;) Το κακό είναι όμως ότι όταν σταματάω εγώ να παίζω σταματάνε κ αυτά συνήθως θέλουν να παίζουμε μαζί κ εγώ δεν έχω πάντα χρόνο:( Πάντως ο Μπατ παίζει κ μονος του ποδόσφαιρο με το μπαλάκι που σου είπα. Ναι αν μπορέσεις βάλε φωτογραφία να το δούμε:up:

Να αυτες ειναι photos απο το σπιτακι...

Εδω ειναι το σπιτακι της γατασ μου αλλα αν δεν μπορεσετε να το δειτε δεν θα εχει ανεβει οπωσ μερικες αλλες φορες.!.!.

Συνημμένα

• DSC01162.JPG
    DSC01162.JPG
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 119
  • DSC01164.JPG
    DSC01164.JPG
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 92
Εδω ειναι το σπιτακι της γατασ μου αλλα αν δεν μπορεσετε να το δειτε δεν θα εχει ανεβει οπωσ μερικες αλλες φορες.!.!.
όχι φαίνονται μόνο που είναι πολύ μικρές οι φωτογραφίες. Το σπιτάκι είναι τέλειο:up: από που το πήρε; Μου αρέσει πάρα πολύ.
στην άλλη φωτογραφία είναι η γατούλα σου;

Αυτη ειναι το μικρο μου αγγελακι[λεμε τωρα]:P.Πωω πω εχθες το βαραδυ κοιμοταν στο καλαθι με τα απλυτα:D

Την αγαπω οπωσ και να ειναι:happy:

Εκανα λαθος αυτο το ασπρο γατινι ειναι ενα αρκουδι εαν ανεβαστει η γατα μου ειναι αυτη...

παιδια δεν ξερω γιατι δεν ανεβαινουν οι εικονεσ μου

Να μια ιδεα για παιχνιδι!

Εαν στην αυλη του σπιτιου σας εχετε κολωνες κρεμαστε απο εκει με σπαγκο διαφορα παιχνιδια και καθωσ τα κουνισετε εσεις λιγο ή τα κουνισει η γατα σας ισως αρχιζει να παιζει ! ! ![Αυτο το παιχνιδι προτιμαται απο περισοτερο να εφαρμοζεται το καλοκαιρι την ανοιξη ή ημερες με καλο καιρο οταν δηλδη η γατα σας βγαινει εξω.

Υ.Γ Εαν βλεπετε οτι η γατα σας δεν το προτιμα ιδιαιτερα οπωσ κραμεται το σχοινι[σπαγκος]δεστε καπου στη μεση και αλλη μια λοριδα σπαγκου την οποια εσεις θα τραβατε και το παιχνιδι θα ανασηκωνετε αλλα απο το βαρρος του παιχνιδιου θα ξανακατεβαινει!:)

Αυτη ειναι το μικρο μου αγγελακι[λεμε τωρα]:P.Πωω πω εχθες το βαραδυ κοιμοταν στο καλαθι με τα απλυτα:D

Την αγαπω οπωσ και να ειναι:happy:

Εκανα λαθος αυτο το ασπρο γατινι ειναι ενα αρκουδι εαν ανεβαστει η γατα μου ειναι αυτη...

παιδια δεν ξερω γιατι δεν ανεβαινουν οι εικονεσ μου
LOVEANIMALS όταν γράφεις την απάντηση πάνω πάνω στα εργαλεία έχει ένα συνδετήρα (διπλα από τα smilies) αν πατήσεις εκεί γράφει συνημμένα αρχεία κ εμφανίζεται ένα άλλο παράθυρο που σου ζητάει να ανεβάσεις το αρχείο ή την εικόνα από τον υπολογιστή σου, πάτα στην αναζήτηση κ πήγαινε στον φάκελο που την έχεις σώσει κ ανέβασέ την από εκεί κ θα εμφανιστεί.

Που μπορω να πατησω ωστε να μπορεσω να βαζω και πλανα ετσι ωραια οπως εχετε κανει εσεις με τα ονοματα των γατων σας ή εσεις Sli8erin με τη photo που την εχεις κανει 3ςδιαστατη?

αυτη ειναι η γατα μου σας αρεσει ?

τωρα αφου δεν μπορω να βαλω της γατασ μου εβαλα κτι αλλεσ.σας αρεσουν?

εβαλα κι αλλες τωρα ομωσ bye!!!

Συνημμένα

• cat_killer.gif
    cat_killer.gif
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 158
  • 8H9.jpg
    8H9.jpg
    2,3 KB · Εμφανίσεις: 154
  • u13228524.jpg
    u13228524.jpg
    5,2 KB · Εμφανίσεις: 155
  • u10708957.jpg
    u10708957.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 162
  • CA6W34T1.jpg
    CA6W34T1.jpg
    4 KB · Εμφανίσεις: 155
  • 9876543210.jpg
    9876543210.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 156
Το θυμαμε αυτο το παιχνιδι

Για σας.Σημερα γραφτηκα στο mycat[με το καινουριο μου e-mail] και αυτη ειναι η πρωτη σελιδα που επισκεπτομαι...Thanasis46 αυτο το παιχνιδι θυμαμε πως το ειχα παρει σε μια αλλη γατα που ειχα.....Ουτε καν το μυρισε...ΓΑΤΕΣ...καθε μια με τα γουστα της.:rolleyes:.Τωρα ομως δεν εχω την ιδια γατουλα για την ακριβεια τον ΓΛΥΚΟΥΛΗ.Τωρα εχω μια αλλη την CRISTALY ! ! !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 0DbKysR1ba58AAhF6Vgecw.jpg
    0DbKysR1ba58AAhF6Vgecw.jpg
    79,6 KB · Εμφανίσεις: 51
  • h-vUSuK0p65uCigwKOCWmw.jpg
    h-vUSuK0p65uCigwKOCWmw.jpg
    107,4 KB · Εμφανίσεις: 52
................................

α!! μολις σκευτηκα ενα παιχνιδι για γατες που νομιζω πως θα πιασει!!
χρειαζεστε:
μπολικο ασιμοχαρτο και κλωστη στο χρομα της αρεσκειας σας ή της γατουλας σας!!
κανετε το ανιμοχαρτο ενα ομοιομορφο μπαλακι αφου εχετε μπλεξει μεσα του την ακρη της κλωστης. κοβετε την κλωστη σε αποσταση 40cm απο το μπαλακι. δενετε την ακρη της κλωστης στο ποδι σας και υστερα απλως κανετε τις δουλεις του σπιτιου!! η γατα-ες σας λογικα θα αρχισουν να κυνυγουν το μπαλακι αλλες φορες θα το γραπωνουν αλλες παλι θα τους ξεφευγει μεσα απο τα χερια!!
καλη διασκεδαση!
Αυτη τη στιγμη εχω στο ποδι μου δεμενη μια κλωστη και παιζω με τη γατα ,διεκοψα μονο για να γραψω.καλοοοοοοοοοοο συτο το παιχνιδι πετυχε:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρίξτε μια ματιά και κατά δω….ένα μικρό δείγμα.
Ποπο εμεις λεμε στο σχολειο γιατι κανουμε 7ωρα.Να δουλευεις τοσες ωρες πρεπει να ειναι το πραγματικο βασανιστιριο:(.Και να ρωτησω κατι ???Αφου δεν αντεχουν τοση δουλεια γιατι δεν πανε καπου αλλου να βρουν μια καλυτερη???:hmm:Θα μου πεισ ειμαι μικρη και δεν ξερω τι θα πει πραγματικη δουλεια...

Ξεκίνησα να το παραγγείλω πριν λίγο, μέχρι που είδα αυτή την κριτικά και άλλαξα γνώμη.
https://www.amazon.com/review/R2F8JZDEAJ34YB/ref=cm_cr_pr_viewpnt#R2F8JZDEAJ34YB

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back