Παιχνίδια στο pc

ΑΝΝΑ

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ΑΝΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Παιδια παιζεται καθολου παιχνιδια στο κομπιουτερ?Εχω πριν λιγο καιρο πορωθηκα με τα adventures και επαιξα το syberia2 και τωρα παιζω το still life.Ξερετε να μου προτινετε κανενα καλο???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ... δεν βγαίνουν πια καλά adventures...:(
Για μένα το καλύτερο adventure όλων των εποχών είναι το Gabriel Knight 3.:up: Αρκετά παλιό παιχνίδι, αλλά με καλά γραφικά και συναρπαστικό στόρι. Μπορεί το βρεις στο play ή σε τίποτα τέτοιο, αλλιώς, αν θέλεις, στο δανείζω.

Επίσης πολύ καλά είναι τα Broken Sword 1,2, και 3. Αυτά μπορείς να τα βρεις και από τη Sold Out σε πολύ καλή τιμή.;)

Αχ όχι, τώρα είδα ότι είσαι Λάρισα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα 2 αυτά που λες τα θεωρώ τα καλύτερα του είδους. Πολύ ωραίο και με dark ατμόσφαιρα είναι το Black Tower (ή dark tower? Δεν θυμάμαι θα το τσεκάρω όταν πάω σπίτι.). Και πολλά άλλα βεβαια (nibiru, paradise, post mortem(prequel του still life)). Οταν γυρίσω σπίτι θα κάνω μια ψαχουλευτική τα cd και θα σου πω!

Μακράν το πιο απολαυστικό adventure που έχω παίξει ποτέ είναι το Grim Fandango, της Lucas Arts.
Αν και από gameplay δεν λέει πολλά (οι "γρίφοι" είναι σχετικά απλοί τις περισσότερες φορές, ειδικά αν μπεις στο πνεύμα) έχει υπέροχα γραφικά, πολύ καλή μουσική (μπλουζο-τζαζο-κάτι) και, κυρίως, ΚΟΡΥΦΑΙΟ σενάριο με πολύ μαύρο χιούμορ και αμέτρητες αναφορές σε φιλμ νουάρ.
Αν το βρεις πουθενά, παίξτο, αξίζει τον κόπο πραγματικά!!

Mου ειπαν για το longest journey οτι ειναι πολυ καλο το ξερετε???

θα προσθεσω το the longest journey και το king's quest: the mask of eternity.

η πλάκα είναι που πάνε τα γατάκια και πατάνε με τις πατουσίτσες τους ότι κουνιέτε μέσα στην οθόνη του pc:lol:

αν έχεις internet σπίτι δοκίμασε wow, Lineage ή eve

αν δε θες γιατί είναι και λίγο εθιστικά παίξε κανα diablo παλιό και αγαπημένο:redface:

η πλάκα είναι που πάνε τα γατάκια και πατάνε με τις πατουσίτσες τους ότι κουνιέτε μέσα στην οθόνη του pc:lol:

αν έχεις internet σπίτι δοκίμασε wow, Lineage ή eve

αν δε θες γιατί είναι και λίγο εθιστικά παίξε κανα diablo παλιό και αγαπημένο:redface:

Το Lineage2 λίιιιγο εθιστικό?? :blink::P παίζω lineage επί 2.5 χρόνια, κάθε μέρα επί 2-3 ώρες ( έχω χτυπήσει και 14ώρα στο pc) και όχι απλά δεν το βαριέμαι, αλλα μου αρέσει όλο και περισσότερο! :rolleyes::happy: Για να μην πω για τις παρέες που έχω κάνει μιας και είναι morpg:cool:

Αχ ειχα το Grim Fandango! Ηταν τελειο! Αλλα πριν το τελειωσω, ειχα φτασει εκει που εσωσε τα μικρα αγγελακια η τι ηταν δεν θυμαμαι και εσπασε το CD και δεν το εχω τελειωσει :(

To lineage2 ήταν και η αφορμή που το αγόρι μου, μου πήρε το λαπτοπ..:redface::rolleyes: Για να μπορεί να σηκώνει τα γραφικά του η κάρτα γραφικών. Αν θες να το παίξεις με πλήρη ανάλυση θέλει εξαιρετικά καλή κάρτα γραφικών, δυνατό επεξεργαστή (κατά προτίμηση διπλοπύρηνο) και μεγάλο ram. Είναι απαιτητικό παιχνίδι.. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back