irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
14-09-11
22:32
Το γατακι μου η συμπα ειναι 2 μηνων τωρα.την εχω στο σπιτι γυρω στισ δυο εβδομαδες.αρχικα ηταν στο δωματιο μου αλλα εδω και δυο μερες την βγαζω πολυ συχνα εξω.με την λουνα πλησιασονταν γρυριζε η λουνα το γατι εκανε κχχχχχ και τετοια...τωρα δεν ειναι τοσο ασχημα απλα η συμπα παει σιγα σιγα και πλησιαζει το κεφαλι της λουνας και της κανει με το ποδαρακι της και βγαζει νυχια με στοχο τα ματια της.ανυσυχω πολυ γιατι δεν θελω να της τα βγαλει.και οταν τρεχει η λουνα φοβισμενη η συμπα την κυνηγαει χοροπηδωντας!ειμαι πολυ μπερδεμενη...την αγαπαω την συμπα αλλα η λουνα δεν θελω να παθει ΤΙΠΟΤΑ!τι μου προτεινετε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η irinachou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 126 μηνύματα.
14-09-11
22:33
Απάντηση: Παιχνιδι ή κακία?
το κανει απο παιχνιδι ή κακία?
το κανει απο παιχνιδι ή κακία?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
14-09-11
22:39
Η λέξη ¨κακία¨ είναι βαριά...Θα έλεγα αντ'αυτής ανασφάλεια... Ξαφνικά νιώθει να εισβάλλει στο χώρο της ένα καινούριο πλάσμα. Φοβάται μην χάσει τα κεκτημένα της και νιώθει να βάλλεται ... Την κίνηση την κάνει , αλλά είναι απλώς κίνηση εκφοβισμού και επίδειξης διαθέσεων και δύναμης. Προσπαθεί να επιβάλλει την κυριαρχία και τον ρόλο της στο νέο μέλος... Καλό όμως είναι ώσπου να συγχρωτιστούν, να αποφεύγεις να τα αφήνεις μόνα τους όταν απουσιάζεις... Καλύτερα βάζε τα σε ξεχωριστά δωμάτια. Αυτές οι αντιδράσεις είναι συνηθισμένες και αναμενόμενες... Σιγά-σιγά θα εκλείψουν και θα συνυπάρξουν αρμονικά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki