Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
κοιταει γυρω-γυρω για να το δει κι οποτε περναω απο εκει κοιταει τα χερια μου να δει αν το εχω
τετοια παρακρουση τις πιανει με το λεηζερ(Ασπασια help!!)?ειναι φυσιολογικο η να ανησυχω
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
αρα να μην ανησυχω!σημερα της το εριχνα μεσα στην μπανιερα κι ολο εκει παει και ψαχνει!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Κι ο δικός μου κάνει σαν μανιακός με το λέιζερ. Παίζουν με τον Κώστα με τις ώρες! Τρέχει σαν τρελλός πάνω κάτω και χοροπηδάει στα τέσσερα για να το πιάσει!!!σημερα το βραδυ μου εφερε ο φιλος μου ενα λεηζερ και δοκιμασα να παιξω με την Τσικι οταν γυρισα παρότι ηταν μισοκοιμισμενη.μετα απο καποια λεπτα αμηχανιας,την επιασε υστερια.κυνηγαγε το λεηζερ σαν τρελη(κι εγω φοβομουν μην της το ριξω στα ματια)!!!παιξαμε για κανα 5λεπτο και μετα την αφησα να κοιμηθει,ηθελα απλα να δω πως θ'αντιδρασει.ε,εχει περασει ποση ωρα κι ακομα δε λεει να κοιμηθει!εχει παει εκει που εβλεπε το λεηζερ και περιμενεικοιταει γυρω-γυρω για να το δει κι οποτε περναω απο εκει κοιταει τα χερια μου να δει αν το εχω
τετοια παρακρουση τις πιανει με το λεηζερ(Ασπασια help!!)?ειναι φυσιολογικο η να ανησυχω
??
Το κακό είναι οτι παραείναι ξύπνιος και τώρα δεν ψάχνει πια το φως αλλά κοιτάει τα χέρια του Κώστα γιατί κατάλαβε ότι κρατάει αυτό που βγάζει το φως... Μάριελ προσοχή στα μάτια της Τσίκι και μακριά και από τα μάτια σας. Είναι επικίνδυνο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia-odysseas
Εκκολαπτόμενο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
η μητερα μου μου φωναζει γιατι λεει τη λυπαται που την κοροιδευουμε,ενω τουλαχιστον το μπαλακι ειναι πιο "απτο"
φοβαμαι κι εγω παρα πολυ με το λεηζερ.προσεχω βεβαια,και οταν καμια φορα γυρναει αποτομα το κλεινω αμεσως.δοκιμασε κι ο αδερφος μου να παιξει μαζι της,αλλα κατα λαθος μια φορα της το'ριξε στα ματια και δε θα τον ξαναφησω να παιξει μαζι της με το λεηζερ...ελπιζω μονο με μια φορα να μην παθει κατι

τι σημαινει καλε "τσουποτος"?
θα δοκιμασω και τον φακο!!!κι εγω για γυμναστικη το ξεκινησα,γιατι καθε φορα που παμε στο γιατρο τη βρισκουμε ολο και πιο παχεια!!!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
τσουμποτος=γεματος να εχει μαγουλακια κοιλιτσα στρουμπουλος

anabou
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σε μαγαζί το είχα πάρει κάπου 18 ευρώ. Όταν χάλασε πήρε ο Κώστας ένα από πλανόδιο κινέζο 3 ευρώ (!) το οποίο έχει κρατήσει περισσότερο!!!Μάλλον εγώ τον είχα χαρακτηρίσει έτσι τον Χιόνη! Καλή ιδέα μου φαίνεται το λέηζερ, θα το δοκιμάσω με τον χοντρομπαλά μου! Και τώρα μια μάλλον ηλίθια ερώτηση... πού πουλάνε τέτοια σε νορμάλ τιμή; Και άλλη μία περίπου πόσο κάνει;

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Κατάλαβα... μόλις δω πλανόδιο βουρ!!!! Πάνω του!Σε μαγαζί το είχα πάρει κάπου 18 ευρώ. Όταν χάλασε πήρε ο Κώστας ένα από πλανόδιο κινέζο 3 ευρώ (!) το οποίο έχει κρατήσει περισσότερο!!!![]()
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
Δεν ¨μασάει¨ μια με το λέιζερ και από πάνω με κοιτάει σαν να είμαι εντελώς τρελή! δεν μπορεί να καταλάβει προς τι τόσος ενθουσιασμός...
μάλλον προτιμάει να τρέχω να της φέρνω τα μπαλάκια που κλοτσάει δήθεν τυχαία κάτω από τους καναπέδες και μετά νιαουρίζει για να τα πιάσω....
τι να πω...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σεχρά
Νεοφερμένο μέλος
η δικιά μου μάλλον ανήκει στην κατηγορία που της αρέσει να δουλεύει ανθρώπους!!!
αν δει μυγα ψηλά στο τζάμι της μπαλκονόπορτας με φωνάζει να της την κατεβάσω για να την πιάσει!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool