Παιχνίδι με λέιζερ

Mariel

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
σημερα το βραδυ μου εφερε ο φιλος μου ενα λεηζερ και δοκιμασα να παιξω με την Τσικι οταν γυρισα παρότι ηταν μισοκοιμισμενη.μετα απο καποια λεπτα αμηχανιας,την επιασε υστερια.κυνηγαγε το λεηζερ σαν τρελη(κι εγω φοβομουν μην της το ριξω στα ματια)!!!παιξαμε για κανα 5λεπτο και μετα την αφησα να κοιμηθει,ηθελα απλα να δω πως θ'αντιδρασει.ε,εχει περασει ποση ωρα κι ακομα δε λεει να κοιμηθει!εχει παει εκει που εβλεπε το λεηζερ και περιμενει:lol: κοιταει γυρω-γυρω για να το δει κι οποτε περναω απο εκει κοιταει τα χερια μου να δει αν το εχω:blink: τετοια παρακρουση τις πιανει με το λεηζερ(Ασπασια help!!)?ειναι φυσιολογικο η να ανησυχω:hmm: ??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάτι παρόμοιο έχει πιάσει τους γάτους μου . Τους πήρα ένα παιχνιδάκι με ποντικάκι στην άκρη που κάνει φασαρία και το έχω βάλει στη συρταριέρα στο σαλόνι . Αυτή η συρταριέρα μετακινείται . Κι όποτε μετακινείται το παιχνίδι κάνει φασαρία . Και όποτε το ακούνε , ακόμα και αν κοιμούνται σε άλλο δωμάτιο , τρέχουν . Μόνο με τον ήχο της συρταρίερας . Παθαίνουν αμόκ . Μόνο αν ακούσουν ότι ανοίγω το συρτάρι τρελαίνονται !!! Νομίζω λοιπόν όλα τα γατιά το παθαίνουν με κάτι που τους αρέσει πολύ !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εμενα τρελαινονται με τον φακο!δεν το βαριουνται με τιποτα.

Μάριελ, όντως τρελαίνονται. Απλά πρόσεχε τα μάτια της, μην το ρίχνεις επάνω...

o δικος μου εχει μαθει ακομη και τον ηχο που κανει το κουμπι του λειζερ και μολις τον ακουει τρεχει και ψαχνει σαν τρελος!:lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: αρα να μην ανησυχω!σημερα της το εριχνα μεσα στην μπανιερα κι ολο εκει παει και ψαχνει!!

σημερα το βραδυ μου εφερε ο φιλος μου ενα λεηζερ και δοκιμασα να παιξω με την Τσικι οταν γυρισα παρότι ηταν μισοκοιμισμενη.μετα απο καποια λεπτα αμηχανιας,την επιασε υστερια.κυνηγαγε το λεηζερ σαν τρελη(κι εγω φοβομουν μην της το ριξω στα ματια)!!!παιξαμε για κανα 5λεπτο και μετα την αφησα να κοιμηθει,ηθελα απλα να δω πως θ'αντιδρασει.ε,εχει περασει ποση ωρα κι ακομα δε λεει να κοιμηθει!εχει παει εκει που εβλεπε το λεηζερ και περιμενει:lol: κοιταει γυρω-γυρω για να το δει κι οποτε περναω απο εκει κοιταει τα χερια μου να δει αν το εχω:blink: τετοια παρακρουση τις πιανει με το λεηζερ(Ασπασια help!!)?ειναι φυσιολογικο η να ανησυχω:hmm: ??
Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Κι ο δικός μου κάνει σαν μανιακός με το λέιζερ. Παίζουν με τον Κώστα με τις ώρες! Τρέχει σαν τρελλός πάνω κάτω και χοροπηδάει στα τέσσερα για να το πιάσει!!!:lol: Το κακό είναι οτι παραείναι ξύπνιος και τώρα δεν ψάχνει πια το φως αλλά κοιτάει τα χέρια του Κώστα γιατί κατάλαβε ότι κρατάει αυτό που βγάζει το φως... Μάριελ προσοχή στα μάτια της Τσίκι και μακριά και από τα μάτια σας. Είναι επικίνδυνο!

καλα και ο δικος μου τρλενετε καθε μερα παιζουμε πρωτα το λειζερ μετα ο φακος τωρα εμφανιστηκε ενας αναπτηρας που εχει ενα κουμπι και οταν το πατω εμφανιζετε μια καρδουλα φουξια που γραφει μεσα love εκει να δειτε τι γινετε ο ερωτυλος μου :up:

ειναι και τρελη γυμναστικη για τα στειρωμενα!!!

Έτσι έχουμε γλυτώσει τα προκοίλια με το Χιόνη. Έχει παχύνει μεν μετά την στείρωση, αν και ήταν κόκκαλα πριν, αλλά δεν είναι και τόσο χονδρός πια. Είναι μάλλον τσουποτός όπως τον είπε κάποια από εδώ, η Anabou, η Μάριελ? Δε θυμάμαι... Παίζει σαν τρελλός και μετά ξερένεται στον υπνο και ησυχάζουμε.

την εχει καταβρει με το λεηζερ!!ολη μερα παιζουμε!!τωρα ειναι εξοντωμενη:lol: η μητερα μου μου φωναζει γιατι λεει τη λυπαται που την κοροιδευουμε,ενω τουλαχιστον το μπαλακι ειναι πιο "απτο":lol: :lol:
φοβαμαι κι εγω παρα πολυ με το λεηζερ.προσεχω βεβαια,και οταν καμια φορα γυρναει αποτομα το κλεινω αμεσως.δοκιμασε κι ο αδερφος μου να παιξει μαζι της,αλλα κατα λαθος μια φορα της το'ριξε στα ματια και δε θα τον ξαναφησω να παιξει μαζι της με το λεηζερ...ελπιζω μονο με μια φορα να μην παθει κατι:/:

τι σημαινει καλε "τσουποτος"?
θα δοκιμασω και τον φακο!!!κι εγω για γυμναστικη το ξεκινησα,γιατι καθε φορα που παμε στο γιατρο τη βρισκουμε ολο και πιο παχεια!!!!

τι σημαινει καλε "τσουποτος"?
τσουμποτος=γεματος να εχει μαγουλακια κοιλιτσα στρουμπουλος:D

Μάλλον εγώ τον είχα χαρακτηρίσει έτσι τον Χιόνη! Καλή ιδέα μου φαίνεται το λέηζερ, θα το δοκιμάσω με τον χοντρομπαλά μου! Και τώρα μια μάλλον ηλίθια ερώτηση... πού πουλάνε τέτοια σε νορμάλ τιμή; Και άλλη μία περίπου πόσο κάνει;

Μάλλον εγώ τον είχα χαρακτηρίσει έτσι τον Χιόνη! Καλή ιδέα μου φαίνεται το λέηζερ, θα το δοκιμάσω με τον χοντρομπαλά μου! Και τώρα μια μάλλον ηλίθια ερώτηση... πού πουλάνε τέτοια σε νορμάλ τιμή; Και άλλη μία περίπου πόσο κάνει;
Σε μαγαζί το είχα πάρει κάπου 18 ευρώ. Όταν χάλασε πήρε ο Κώστας ένα από πλανόδιο κινέζο 3 ευρώ (!) το οποίο έχει κρατήσει περισσότερο!!!;)

Αχ βρε παιδια, θελω κι εγώ επιτέλους ένα ψιψίνι να το παχύνω πρ΄τα να το κάνω τσουπωτό ή μπαμπατσικο που λέει η γιαγιά μου και μετα να παίζουμε όλη μέρα με λέιζερ, με ποντίκια, με κορδόνια, ότι θέλει!

Σε μαγαζί το είχα πάρει κάπου 18 ευρώ. Όταν χάλασε πήρε ο Κώστας ένα από πλανόδιο κινέζο 3 ευρώ (!) το οποίο έχει κρατήσει περισσότερο!!!;)
Κατάλαβα... μόλις δω πλανόδιο βουρ!!!! Πάνω του!

Παιδιά, η Σεχραζάτ ασυγκίνητη!!!
Δεν ¨μασάει¨ μια με το λέιζερ και από πάνω με κοιτάει σαν να είμαι εντελώς τρελή! δεν μπορεί να καταλάβει προς τι τόσος ενθουσιασμός...
μάλλον προτιμάει να τρέχω να της φέρνω τα μπαλάκια που κλοτσάει δήθεν τυχαία κάτω από τους καναπέδες και μετά νιαουρίζει για να τα πιάσω....
τι να πω...:hmm:

διαβαζα στο σαιτ του αιλουρου οτι οι γατες χωριζονται αναλογα με τα θηραματα που προτιμουν να κυνηγουν(ποντικια,πουλια,εντομα).αναλογα με αυτα χωριζονται και τα παιχνιδια τους,να μοιαζουν σε καθε μια απο αυτες τις 3 κατηγοριες θηραματων.τα λειζερ αρεσουν στις γατες που τρελαινονται να κυνηγουν εντομα;)

Η δικιά μου τρελαίνεται να κυνηγάει σκοινιά η κορδέλες που τα/τις σέρνω. Είναι πολύ αστείο.... Μήπως γράφει σε ποιά κατηγορία ανήκει;

πολύ ενδιαφέρον!!!
η δικιά μου μάλλον ανήκει στην κατηγορία που της αρέσει να δουλεύει ανθρώπους!!!
αν δει μυγα ψηλά στο τζάμι της μπαλκονόπορτας με φωνάζει να της την κατεβάσω για να την πιάσει!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back