Παιχνίδι με λέιζερ

:lol: :lol: :lol: πανεξυπνη η Σεχρα!!!εμενα τις κυνηγαει μονη της τις μυγες παντως!

για τις κορδελες δεν ξερω...δε μου θυμιζει κατι απο αυτα τα ζωα....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

με κορδελες και ο δικος μου τρελαινεται... εχει διαλυσει αρκετες αλλα ολα αυτα πριν εμφανιστει "το φως"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol: :lol: :lol: :lol: μακαρι να ημουν στο μυαλο τους να ηξερα πως σκεφτονται οταν βλεπουν το "φως":blink:

Σεχρά, χωρίς παρεξήγηση, αλλά μήπως έχεις παχύνει τελευταία κι έχεις γίνει εσύ τσουπωτή, και θέλει με αυτό τον τρόπο η γάτα σου να σε γυμνάσει για ν'αδυνατήσεις?:hmm: :blink:
Μάριελ εμένα ο γάτος μου κυνηγάει τα πάντα: κορδέλες, κορδόνια, μπαλάκια, λέιζερ, έντομα, τα πόδια μας και ότι άλλο βρει. Σε ποια κατηγορία ανήκει?:confused:
Anabou όρμα σε όποιον πλανόδιο βρεις!!!!:up:

Η Μίτσυ τρελαίνεται για κορδέλες και κλωστές! Ακόμα και τώρα που είναι σαψαλάκι! Ο Σάκης έτσι κι έτσι, προτιμά τα έντομα (όταν δεν βαριέται).

Ασπασια,ο Χιονης ειναι αντρας-κυνηγος με ολη τη σημασια της λεξης:lol: :lol:

Μάριελ εμένα ο γάτος μου κυνηγάει τα πάντα: κορδέλες, κορδόνια, μπαλάκια, λέιζερ, έντομα, τα πόδια μας και ότι άλλο βρει. Σε ποια κατηγορία ανήκει?:confused:
Στην ίδια κατηγορία με τον Πέπε. Μανίκια και μπατζάκια όταν ντύνεσαι κυνηγάει?

Στην ίδια κατηγορία με τον Πέπε. Μανίκια και μπατζάκια όταν ντύνεσαι κυνηγάει?
Μου'χει σκίσει καλσόν την ώρα που προσπαθούσα να το βάλω, μου έχει μπει στην ντουλάπα κι έχει φάει πουλόβερ, έχει βρει σουτιέν και στρινγκ που τα είχα στη λεκάνη για να τ'απλώσω και τα πήγε βόλτα σ'όλο στο σπίτι (:redface: ) ενώ είχα επισκέψεις, έχει δαγκώσει από το λουράκι το κινητό μου και το'χει κρύψει στο γατοφόρο...
Θες κι άλλα?????:lol:

αχαχαχαχαχα!!!
δεν παίζεται ο Χιόνης!!!! :lol: :lol: :lol:

Δεν παίζεται, αλλά παίζει ακατάπαυστα ο μικρούλης μου!:happy:
Έχω διαβάσει καπου στο forum ότι μεγαλώνοντας "σοβαρεύουν". Ισχύει αυτό?:hmm:

Μου'χει σκίσει καλσόν την ώρα που προσπαθούσα να το βάλω, μου έχει μπει στην ντουλάπα κι έχει φάει πουλόβερ, έχει βρει σουτιέν και στρινγκ που τα είχα στη λεκάνη για να τ'απλώσω και τα πήγε βόλτα σ'όλο στο σπίτι (:redface: ) ενώ είχα επισκέψεις, έχει δαγκώσει από το λουράκι το κινητό μου και το'χει κρύψει στο γατοφόρο...
Θες κι άλλα?????:lol:

μια φορα στις αρχες μολις ειχα μετακομοισει στο σπιτι,ο δικος μου ειχε κατεβασει απο την ντουλαπα ενα πολυ ακριβο μου φορεμα που μου ειχε στοιχισει ο κουκος αηδονι και μου το εκανε γεματο τραβηγματα και τρυπες... το βρηκα κατω απο το κρεββατι σαν πατσαβουρι...:(
δεν καταλαβα ποτε γιατι το εκανε.. αλλα δεν ξαναεκανε κατι παρομοιο κιολας...

Οταν ηταν να γεννησει η σαρδελα ειχε μια μανια να χωνεται στις ντουλαπες!
Και φοβομουν μην γεννησει εκει και μου γεμισειτα ρουχα αιματα!Αλλα ευτυχως γεννησε σε μια χαρτοκουτα.
Επισης μια αλλη φορα ειχε κρυψει τον αραπη της(οταν ηταν μιας εβδομαδας)μεσα στην ντουλαπα της αδελφης μου.

Απο ρουχα δεν εχουμε απωλειες, εκτος του οτι ολα ειναι γεματα τριχες!
Ασπασια, απαιχτος ο Χιονης!!!:lol: :lol: :lol:

αχαχαχαχαχα!!!
δεν παίζεται ο Χιόνης!!!! :lol: :lol: :lol:

Ασπασια, απαιχτος ο Χιονης!!!:lol: :lol: :lol:

Είναι μοναχοπαίδι και τον έχω κακομάθει...:redface: :redface: :redface:

απιστευτος ο Χιονης:lol: :lol: !!!

κι εμενα τρελαινεται να μπαινει σε ντουλαπες κι εχει κλειστει εκει κατα λαθος πολλες φορες.παντα τη βρισκουμε ωρες μετα(οταν χαθει για ωρα ξερω οτι θα εχει κλειστει κατα λαθος σε καποια ντουλαπα).δε νιαουριζει κιολας να την εντοπισουμε πιο ευκολα,μενει εκει και κοιμαται:lol: ευτυχως που δεν πειραζει τουλαχιστον τα ρουχα εκει μεσα!

:lol::lol::lol:
Άπαιχτος ο Χιόνης! Με ντουλάπες-συρτάρια-κουτιά έχει μανία η Μίτσυ περισσότερο ο Σάκης όχι και τόσο.

Σεχρά, χωρίς παρεξήγηση, αλλά μήπως έχεις παχύνει τελευταία κι έχεις γίνει εσύ τσουπωτή, και θέλει με αυτό τον τρόπο η γάτα σου να σε γυμνάσει για ν'αδυνατήσεις?:hmm: :blink:

Λες????
Α, γι αυτό όταν καθήσουμε στο τραπέζι έρχεται και απαιτεί την μερίδα της! για να μας αδυνατίσει?(είμαστε οικογενιακώς τσουπωτοί...:redface:

Πάντως σε ότι αφορά τις ντουλάπες και η Σεχρούλα δεν πάει πίσω...
της αρέσει να κάθεται κρυμμένη και να διασκεδάζει κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει οτι την ψάχνουμε...
Αν πάλι αποφασίσει οτι θέλει να κάτσει στα ψηλά ράφια που δεν φτάνει, κανένα πρόβλημα... νιαουρίζει μέχρι να την ανεβάσω...

:cool::up:

Και εγω που λετε πας για υπνο ενα βραδυ και πριν να πεσω για υπνο ανοιγω ντουλαπα να πιασω ενα μπλουζακι. Ξαπλωνω και εγω και εκει που παει να με παρειο υπνος, ακοθω ενα κρρρχρρτςςςς και ανοιγει η ντουλαπα και τσουπ εξω ο Κανελος, εγω βεβαια νομιζα οτι ειχαμεκανενα φαντασμα..:lol: :lol: :up:

Ευτυχως απο οτι καταλαβα οι ντουλαπες σας δεν κλειδωνουν!
Μου εχει τυχει κι εμενα πολλες φορες αλλα τον ειχα κλειδωσει μεσα και ακουγα ΝΤΟΥΠ ΝΤΟΥΠ και δεν ηξερα τι γινεται:hmm: .
Προσφατα κι η πεθερα μου εχασε ετσι το Βαλεντινο και ειχε κατατρομαξει.
Ο Σιβα (το ειχε κι η μακαριτισα η Ροζα αυτο) οταν ανοιξω την πανω ντουλαπα ειδικα φωναζει σα μανιακος για να τον ανεβασω.

Λες????
Α, γι αυτό όταν καθήσουμε στο τραπέζι έρχεται και απαιτεί την μερίδα της! για να μας αδυνατίσει?(είμαστε οικογενιακώς τσουπωτοί...:redface:

Πάντως σε ότι αφορά τις ντουλάπες και η Σεχρούλα δεν πάει πίσω...
της αρέσει να κάθεται κρυμμένη και να διασκεδάζει κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει οτι την ψάχνουμε...
Αν πάλι αποφασίσει οτι θέλει να κάτσει στα ψηλά ράφια που δεν φτάνει, κανένα πρόβλημα... νιαουρίζει μέχρι να την ανεβάσω...

:cool::up:

Καλα αυτη η γατα ειναι ολα τα λεφτα!!:lol: :lol: Τιποτα δεν κανει μονη της ...Ντιβα με τα ολα τις η Σεχρα!!

Μπορείτε αντί για λέιζερ που είναι και επικίνδυνα για τα ματάκια μας, να πάρετε έναν μικρό φακό της πλάκας και από κανένα ΠΛΑΙΣΙΟ ή από Art Hobby μια Α4 χρωματιστή όχι λεπτή διαφάνεια σε ότι χρώμα θέλετε :) και να κόψετε στα μέτρα του τζαμιού του φακού και να το βάλετε από πάνω (προσοχή δεν πρέπει να έρχεται σε επαφή με την λάμπα). Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε διάφορα σχεδιακια στο κέντρο και να το κόψετε. Καρδούλες, γατάκια, αστεράκια ότι άλλο κατεβάσει ο νους σας :D ...

Άπαιχτοι οι γάτοι σας :up: ...

Εμένα, η Mici τρελαίνεται να παίζει με ένα μπαλάκι που έχει μέσα του κουδουνίστρα. Κάνει κάτι επιδεικτικά αλμάτακια για να το πιάσει από άλλη γωνία αντίθετη από αυτή που κινείται το μπαλάκι. Της αρέσουν πολύ οι κορδελιτσες αλλά για να παίζει ΜΟΝΗ της, δεν μας αφήνει να την περνούμε από τα ποδαράκια της.
Της αρέσει καμία φόρα να μου βουτάει την παντόφλα από το πόδι μου και να την αγκαλιάζει δαγκώνοντας την.
Πολλές φόρες τυχαίνει να μην θέλει να παίξει πόσο μάλλον να τρέχει, πηγαίνω και την τσαντίζω τεντώνοντας την, χτυπώντας της απαλά τα ποδαράκια της σαν μουσική... :whistle:τότε τσαντίζεται και αρχίζει να παίζει με ότι της δίνω. Επίτηδες για να μην μου γίνει ... τσουμπωτη που λετε και εσείς ;) .
Τρελαίνεται να πιάνει έντομα στον αέρα σαν παλαμάκια και αν καταφέρει κανένα, το τρωει κιόλας... (εεε, έχουν και πρωτινές κάτι είναι και αυτό :mpliaks: ) όταν βλέπει σαλιγκάρια ή σκουληκάκια από αυτά που γίνονται μπαλίτσες όταν τα πειράζεις, παίζει μαζί τους ποδόσφαιρο (τα άμοιρα :( ) ενώ τους γυμνοσάλιαγκες έτσι να τους κάνει μια γλυψια φεύγει τρέχοντας μακριά τους (???)

Με τα ρούχα δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα. Της αρέσει πολύ να κάθεται πάνω σε ρούχο που έχω βγάλει... λες και έχει catnip (όχι πως το έχω δοκιμάσει ποτέ, αν και ψάχνω σαν παλαβή να βρω). Έχει μανία καμία φόρα να ξεκρεμάει πετσέτες στην κουζίνα και στο μπάνιο... και μετά βουρ στα άπλυτα :mad:.
Οι κουρτίνες που έχω ευτυχώς είναι από υλικό που εάν τραβηχτεί μια κλώστη μπορείς να τραβήξεις το ύφασμα και επανέρχεται στην θέση του είναι το σχέδιο που έχουν τα λίνα ρούχα.
Ποτέ δεν έχει σκίσει ρούχα, τα πιάνει τόσο προσεκτικά και δεν τους έχει κάνει ούτε μια τρυπά :blink: εκτός βέβαια από τα τζιν που είναι και η αδυναμία της, να τα σκαλίζει και να σκαρφαλώνει ΜΟΝΟ όταν τα φοράω! Όταν τα ΒΓΑΖΩ κάθεται πάνω και πολλές φορές κοιμάται πάνω τους.

Τρελαίνεται να με αιφνιδιάζει όταν ασχολούμαι με τον κήπο και τις γλάστρες μου :lol: από το πουθενά πετάγεται ενώ είμαι σκυμμένη να πηδάει πάνω στην πλάτη μου και να φεύγει, να δαγκώνει τα ορειβατικά μου και να φεύγει. Είναι ευτυχισμένη όταν είμαι και εγώ στον κήπο μαζί της :happy: Φυσικά παίζω μαζί της.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back