Παιχνίδι με λέιζερ

Αυτό με τα ρούχα το έχει και ο δικος μου. Μάλλον επειδή έχουν την μυρωδιά μας κάθονται πάνω τους για να μας νιώθουν κοντά τους. Η Μίτσυ τρελαίνεται να μπαίνει σε ντουλάπες και να χώνεται κάτω από κουβέρτες. Μια φορά πριν χρόνια την είχαμε ανεβάσει μαζί με τις κουβέρτες στην ντουλάπα. Μετά από πολλές ώρες ξύπνησε και νιαούριζε για να την κατεβάσουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν εξαιρέσουμε τα εσώρουχά μου που τα πιάνει και τα περιφέρει στο σπίτι, κανονικά έχει αδυναμία στα ρούχα και τη ντουλάπα του Κώστα. Μόλις ανοίγει την ντουλάπα του, ο Χιόνης μπαίνει μέσα. Το ίδιο συμβαίνει και στην παπουτσοθήκη του Κώστα. Συνήθως κοιμάται στο κρεββάτι από τη μεριά του ή πάνω στις παντόφλες του ή πάνω στο χαρτοφύλακά του που τον ακουμπάει κάτω. Ο Χιόνης τον ρίχνει και ξαπλώνει πάνω του:lol:
Μήπως πρέπει ν'αρχίσω ν'αναρωτιέμαι αν ο γάτος μου είναι gay? :hmm:
Μπαααααα!!!!:confused: :confused: :blink: :blink: :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: και συνηθως ισχυει το πιο ισχυρο δεσιμο αναμεσα σε ιδιοκτητη και ζωο αντιθετου φυλου.κι εμενα η Τσικι για παραδειγμα εχει ερωτα με τον πατερα μου και τον αδερφο μου(παρότι την τραβολογαει συνεχεια)και φυσικα με ολα τους τα πραγματα!

Εψαξα ολη την πολη για λειζερ και δεν βρηκα πουθενα! Τι τα θελουμε τα βιβλιοπωλεια και τα παιχνιδαδικα αν δεν εχουν τετοια;
Ξερετε αν το e-market.gr ειναι εμπιστο για αγορες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρήκα με χίλια ζόρια απο περίπτερο. Οσο κρατήσει τωρα. τρελάθηκε θα την κανω αθληταρα. Μονο που το πλακακι το αντανακλα και πονα και μενα το κεφαλι μου λιγο και αυτη μπερδευεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πληροφοριακα να σας πω οτι πρεπει να προσεχετε με τα λειζερ. Να αποφευγετε τα κινεζικα και φθηνα γιατι τα περισσοτερα μπορουν να προκαλεσουν βλαβες στα ματια.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back