zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεδομένου ότι όποτε πάω να τον χαιδέψω μου δαγκώνει ή μου γραπώνει και μου γρατσουνάει τα χέρια ( πολλές φορές και για να με παρακινήσει να τον χαιδέψω και να το κάνει), τι θα μπορούσε να τα κάνει να μην βλέπουν τα χέρια σαν παιχνίδι, αλλά ως μέσον για να παίξουν;
Δηλ.εννοώ, πχ με ένα καλάμι και κρεμασμένο ένα ποντίκι ή μια μπαλίτσα που κάνει σαν τρελλός όταν του την πετάω.
Επίσης έχουμε βρει το κρυφτό και " κουκου-τσα" σε βλέπω...

Καμιά άλλη ιδέα, γιατί δεν φημίζομαι και για την φανασία μου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
επίσης του αρέσει και το κυνηγιτό. Πρώτα με κυνηγάει αυτός και μετά εγώ.
μπαλάκι με αλουμινόχαρτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Eri_siam
Νεοφερμένο μέλος
επίσης του αρέσει και το κυνηγιτό. Πρώτα με κυνηγάει αυτός και μετά εγώ....
Χαχαχαχα...Κ μεις παιζουμε κυνηγητο κ εχει πολυ πλακα ειδικα οταν κ καλα κρυβεται κ παραμονευει.....
Καποιο διαστημα επαιζε με οτι κυλινδροστρογγυλο πραγμα εβρισκε, συνηθως σνομπαρε αυτα που του διναμε, μεχρι κ κοκκινα αυγα εριξε απο το τραπεζι το Πασχα, αλλα τα βαριεται ευκολα....
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
(έδωσα ένα στο ραφαέλ της ξαδέρφης μου τη δεύτερη μέρα της παραμονής του εδώ, και το γράπωσε και με αγρίεψε μη του το πάρω)
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
(έδωσα ένα στο ραφαέλ της ξαδέρφης μου τη δεύτερη μέρα της παραμονής του εδώ, και το γράπωσε και με αγρίεψε μη του το πάρω)

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πάμε τώρα στα αυτοσχέδια, που είναι και τα πιο πετυχημένα. Γυάλινος βώλος. Τέλειο, τρελαίνεται, γιατί αυτός κυλάει στο πάτωμα με θόρυβο, λίγο να το χτυπήσει με το πόδι βρίσκεται μακριά, κάνοντας θόρυβο πάλι , τον παίρνει στο στόμα , τον μεταφέρει παραπέρα και τον αφήνει να πέσει με θόρυβο. Απόλαυση. Μη μου πείτε ότι υπάρχει κίνδυνος να το καταπιεί. Να μιλάτε για τα δικά σας τα παιδιά, το δικό μου είναι έξυπνο.

Συνεχίζω, μεγάλη επιτυχία έχουν οι μικρές πλαστικές μπαλίτσες, που τα παιδιά λένε "τρελλόμπαλες", αναπηδούν και τρέχουν σε όλο το σπίτι. Χαρτοσακούλες μεγαλούτσικες και πλαστικές, όπου χώνεται και παίζει τη "φωλιά ", μπαίνει -βγαίνει. Φάση γίνεται και όταν κρύβεται κάτω από τα ριχτάρια του καναπέ. Της ξύνω από πάνω και ορμάει. Τότε, όμως, επειδή δεν με βλέπει και νομίζει ότι έχει να κάνει με θήραμα, βγάζει νυχάρες. Αν δεν απομακρύνω έγκαιρα το χέρι μου, τρέχω στο μπάνιο να ξεπλύνω το αίμα από τα αγκύλια ,που με κάρφωσαν. Έχω βρει ένα πανί (παλιό φανελάκι) μαύρο (έχει σημασία το χρώμα) και της το κουνάω σαν ουρά στις κορυφές των επίπλων (ΠΟΤΕ σε τραπέζια και πάγκους ή κρεβάτια) Αφηνιάζει. Ορμάει σαν τρελλή να το πιάσει. Τι καλάμια και ποντίκια, σκοτωμός γίνεται με αυτό το πανί. Α, και τα πλαστικά καπάκια από την κόκα κόλα; καλό παιχνίδι γίνεται και μ'αυτά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος
εχει δικιο....να το δοκιμασεις!τωρα θα ψαξω και για κουρδιστο ποντικακι μου ειπαν οτι και αυτο ειναι καλο και τους αρεσει κι επισης και μια μπαλα μαλλινη....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελενα!15687
Νεοφερμένο μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλημέρα Μαρία!Πολύ ωραίες ιδέες, μία απορία, το γατοτούνελ το διάβασα και αλλού, αλλά σε ποστς του 2007, υπάρχει ακόμα διαθέσιμο? πού το βρίσκουμε?
Ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά![]()

Οι περισσότεροι που έχω εγώ ακούσει να το έχουν πάρει το πορμηθεύτηκαν μέσω Internet...
Σε Pet city ρώτησες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βρήκα αυτόκαλημέρα Μαρία!
Οι περισσότεροι που έχω εγώ ακούσει να το έχουν πάρει το πορμηθεύτηκαν μέσω Internet...Σε Pet city ρώτησες?

https://www.petline.gr/product.php?productid=3453&cat=12040034&page=2
stellak
Διάσημο μέλος

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλημέρα Μαρία!
Οι περισσότεροι που έχω εγώ ακούσει να το έχουν πάρει το πορμηθεύτηκαν μέσω Internet...Σε Pet city ρώτησες?
Εγώ το γατοτούνελ μου το πήρα από το ΑΛΕΞ ΠΑΚ![]()
Καλημέρα!!

Ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση

Προσπαθώ να βρω τρόπους να σώσω τα χεράκια και τα μουτράκια μας από τον μαύρο πάνθηρα-Μέλα

Στα παλιότερα ποστς για αλεξ πακ είχα διαβάσει. Ευχαριστώ Γιούλη μου για το λινκ, θα πάρω τηλ και στα πετ σίτυ και στο άλεξ πακ να ψάξω...
Ευχαριστώ

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από όλα τα παιχνίδια που του έχω συν το ονυχοδρόμιο έχει κολήσει μόνο με ένα και όλα τα υπόλοιπα που παίζει είναι σακούλες, μια ατέλεια στον τοίχο που του έχει γίνει εμμονή και πηδάει σαν το κατσίκι, ώρες ατελείωτες στο παράθυρο να παραμονεύει τα περιστέρια.
Και το αγαπημένο μας... κυνήγι με τις μπάντες στον μπαμπά, πάλη πάνω στον καναπέ και κρυφτό στον διάδρομο

aretha
Περιβόητο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ από το ΑΛΕΞ ΠΑΚ το πήρα, φέτος τον Αύγουστο 5 ευρώ (πήρα δύο καλού κακού).Δεν το βαριέται καθόλου, έχει δε φοβερή πλάκα, γιατί με προσκαλεί να παίξουμε. Μόλις με βλέπει να πηγαίνω προς τη βεράντα,όπου το έχουμε βάλει, βγαίνει, με κοιτάζει με βλέμμα ελα-σε-περιμένω και πηγαίνει από τη μια μεριά του τούννελ, κρύβεται η μισή και με περιμένει να πάω από την άλλη μεριά. Πώς να της χαλάσω το χατήρι;
Με τον πόνο μου παίζετε

Πήρα τηλ στο πετ σίτυ δεν έχει.
Πήρα τηλ στα αλεξ πακ και πρέπει να πάω στο υπερκατάστημα τους στο Αιγάλεω να ψάξω μόνη μου!!!

Πήρα και στο πετ σοπ που ψωνίζω στο Πεδίον του Άρεως, έχει γατοτούνελ αλλά ξεκινάνε από 25 ευρώ και πρέπει να τα παραγγείλω απ'τον κατάλογο.
Το πετ λάϊν δεν δίνει λιανική και το πετ σοπ που συνεργάζεται στο κέντρο που με βολεύει (εκτός από το ότι είναι ένα άθλιο που πουλά ζώα) έχει γατοτούνελ με 70 ευρώ.
Το δε αστειότερο της ημέρας ήταν η τηλεφωνική συνομιλία που ακολουθεί με το προσωπικό αυτού του πετ σοπ (Μ: Μαρία, Γ: Γυναίκα υπάλληλος, A: άντρας υπάλληλος)
Μ - Γεια σας, σας τηλεφωνώ για ένα παιχνίδι για γάτες, έχετε
γατοτούνελ?
Γ- Τί?
Μ - Γατοτούνελ ,τούνελ για γάτες δηλαδή
Γ- Ααααα... Έχουμε γατοτούυυυυνελ????!!!!!! (περιμένουμε απάντηση)
Ναι, έχουμε.
Μ - Τί τιμή έχει?
Γ - (πάλι ρωτάει κάποιον στο βάθος) 70 ευρώ
Μ - Και πόσο μεγάλο είναι?
Γ - Πώς θέλετε να σας το περιγράψω το μέγεθος...?
Μ - Σε πόντους ίσως?
Γ - Κώωωωωωστα πόσο μεγάλο είναι???
Α - (Ακούγεται από μακριά)Τί εννοείιις?
Γ - Πόοοοσους πόοοοντους είναι?
(εδώ αναμενόμενα γίνεται το σώσε στο πετ σοπ)
Α - (Ακούγεται από πιο κοντά) Γυναίκα είναι? δώσε μου να της μιλησω.
Γεια σας, είναι περίπου ένα μέτρο, σας κάνει?

Σας παρακαλώ, πείτε μου πού θα βρω ένα #$#$%#%#%#^%#^# γατοτούνελ, δεν αντέχω άλλο...

Καλή μου τύχη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool