zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Α - (Ακούγεται από πιο κοντά) Γυναίκα είναι? δώσε μου να της μιλησω.
Γεια σας, είναι περίπου ένα μέτρο, σας κάνει?
![]()

Μπα σε καλό σου, πνίγηκα από το γέλιο!!! 
Το alexpack, στη Λ. Αθηνών, λίγο πριν φτάσεις στη Θηβών έχει γατοτούνελ.
Και εγώ όταν το πήρα είχε περίπου 8 ευρώ και όχι 5. ( Είναι μπλε με κίτρινο και σε πόντους: περίπου 130! Σου κάνουν

Πάντως εμένα αν και μόνος του παίζει. Όλα όμως τα βαριέται εύκολα. Ακόμη και το αγαπημένο του. Την μπάλα από αλουμινόχαρτο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ όταν το πήρα είχε περίπου 8 ευρώ και όχι 5. ( Είναι μπλε με κίτρινο και σε πόντους: περίπου 130! Σου κάνουν![]()
Χμ... Πολύ μεγάλο δεν είναι?

Ευχαριστώ, θα πάω σήμερα να ψάξω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μπα σε καλό σου, πνίγηκα από το γέλιο!!!
Και εγώ όταν το πήρα είχε περίπου 8 ευρώ και όχι 5. ( Είναι μπλε με κίτρινο και σε πόντους: περίπου 130! Σου κάνουν
Πάντως εμένα αν και μόνος του παίζει. Όλα όμως τα βαριέται εύκολα. Ακόμη και το αγαπημένο του. Την μπάλα από αλουμινόχαρτο.
Παίξτε τα με ένα καλαμάκι (αυτό που πίνουμε το καφέ - όχι από σουβλάκι

) σύρτε το με το χέρι σας στο πάτωμα!! μιλάμε για τρελό παιχνίδι... Θα με θυμηθείτε! 

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Για χάρη των γατουλιών μου όμως νομίζω πως θ' αλλάξω χαρακτήρα. Μουστακάκια και Ουρά θα βγάλω στο τέλος!!!!
Μόνο που δεν ξαπλώνω στο πάτωμα!
Ο μπαμπάς τους τα παίζει καλύτερα, έχει πιο πολλή υπομονή ...
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ο μεγαλος λατρευει ο,τι παιχνιδι εχει φτερα και ο μικρος λατρευει το καλαμι ψαρεματος που κρεμεται ενα αρκουδακι με κουδουνακι(απαραιτητο)

τα ποντικακια με το catnip ουτε να τα *#@*% ..
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Παλαιοτερα το πιο αγαπημενο της παιχνιδι ηταν να κανεις ενα μπαλακι απο χαρτι η πολυ λεπτη σακουλα, και να της το πετας και αυτη να σου το φερνει πισω. Δεν κουραζοταν ,μπορουσε να παιζει με τιε ωρες.Στο παλιο το σπιτι,ειχα ενα συνθετο σχετικα χαμηλο πανω στο οποιο αυτη σκαρφαλωνε, της πετουσαμε το υποτιθεμενο μπαλακι και αυτη το αντικρουε.Και μιλαμε για ευστοχια πολυ ανωτερη ενος τερματοφυλακα που του βαραν πεναλτυ.Πολυ σπανια εχανε μπαλιες
.Τι κριμα να μην εχω βιντεακι απο κεινη την εποχη.
Ειχε διαφορα γατοπαιχνιδια τα οποια δεν την πολυενδιεφεραν αλλα τωρα με τον Αρουλη βρηκαν ΟΛΑ λογω υπαρξης.Δεν αφηνει κανενα να μην το παιζει μεχρι τελικης πτωσεως.Και το παλιο μας γατοτουνελ απο το ΑλεξΠακ γνωρισε καινουργιες δοξες.Και το καινουργιο αγαπημενο ειναι το καλαμι ψαρεματος με ενα γουνινο ποντικακι στην ακρη που του πηρα προσφατα απο τα Τζαμπο.Μπορει να παιζει μ'αυτο ωρες ολοκληρες.Απορω πως ειναι ακεραιο ακομη.

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Με τον πόνο μου παίζετε
Πήρα τηλ στο πετ σίτυ δεν έχει.
Πήρα τηλ στα αλεξ πακ και πρέπει να πάω στο υπερκατάστημα τους στο Αιγάλεω να ψάξω μόνη μου!!!
Πήρα και στο πετ σοπ που ψωνίζω στο Πεδίον του Άρεως, έχει γατοτούνελ αλλά ξεκινάνε από 25 ευρώ και πρέπει να τα παραγγείλω απ'τον κατάλογο.
Το πετ λάϊν δεν δίνει λιανική και το πετ σοπ που συνεργάζεται στο κέντρο που με βολεύει (εκτός από το ότι είναι ένα άθλιο που πουλά ζώα) έχει γατοτούνελ με 70 ευρώ.
Το δε αστειότερο της ημέρας ήταν η τηλεφωνική συνομιλία που ακολουθεί με το προσωπικό αυτού του πετ σοπ (Μ: Μαρία, Γ: Γυναίκα υπάλληλος, A: άντρας υπάλληλος)
Μ - Γεια σας, σας τηλεφωνώ για ένα παιχνίδι για γάτες, έχετε
γατοτούνελ?
Γ- Τί?
Μ - Γατοτούνελ ,τούνελ για γάτες δηλαδή
Γ- Ααααα... Έχουμε γατοτούυυυυνελ????!!!!!! (περιμένουμε απάντηση)
Ναι, έχουμε.
Μ - Τί τιμή έχει?
Γ - (πάλι ρωτάει κάποιον στο βάθος) 70 ευρώ
Μ - Και πόσο μεγάλο είναι?
Γ - Πώς θέλετε να σας το περιγράψω το μέγεθος...?
Μ - Σε πόντους ίσως?
Γ - Κώωωωωωστα πόσο μεγάλο είναι???
Α - (Ακούγεται από μακριά)Τί εννοείιις?
Γ - Πόοοοσους πόοοοντους είναι?
(εδώ αναμενόμενα γίνεται το σώσε στο πετ σοπ)
Σας παρακαλώ, πείτε μου πού θα βρω ένα #$#$%#%#%#^%#^# γατοτούνελ, δεν αντέχω άλλο...
Καλή μου τύχη...![]()
αυτο ειχε πολυ γελιο!!!!
efterpi
Νεοφερμένο μέλος
Παρ ολα αυτα το γατοτουνελ ακουγεται ωραιο......ξερει μηπως κανεις/καμια στη Θεσσαλονικη που μπορουμε να βρουμε??
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
και μεις παιζουμε κυνηγητο με τον Αρουλη.Εβγαλα και το κουδουνακι απο το λουρακι (στη συνεχεια παρ ολες τις προσπαθειες μου για να το ξαναβαλλω ο Αρης το εβγαζε το λουρακι οποτε παρεδωσα τα οπλα),και το δεσαμε σε ενα σκοινι και το κυνηγαει,του πηρα και στηλη για να ξυνει νυχια.
Παρ ολα αυτα το γατοτουνελ ακουγεται ωραιο......ξερει μηπως κανεις/καμια στη Θεσσαλονικη που μπορουμε να βρουμε??
Συνονοματε Αρουλη ουτε εσυ ανεχεσαι λουρακι!Μηπως το"χει το ονομα?

Το γατοτουνελ εμεις το πηραμε πριν καπου δυο χρονια απο τα Αλεξ Πακ.
Απ'οτι θυμαμαι πρεπει να το'χουν και τωρα(εχω καιρο να παω) και ειναι αρκετα φτηνο γυρω στα 8 ευρω νομιζω.Πρεπει να εχουν διαδρομο με προιοντα για ζωα, εκει θα το ψαξεις.

myrtos
Δραστήριο μέλος
![]()

Έχω λύσει το πρόβλημα με το σκύλο μου. Ο Μύρτος όταν βαριέται ορμαει στην ουρά του Μάρτιν που την κουνάει συνέχεια. Ο Μάρτιν τσαντίζεται και πάει πιο πέρα., εγώ ξεραινόμαι στα γέλια και ο Μάρτιν ξανακουναει την ουρά του και….ο Μύρτος ξαναεπιτιθεται και πάει λέγοντας.

Ένα άλλο είναι να πεταω λαστιχάκια μαλλιών και το γατοσκυλο μου τρέχει και μου τα φέρνει και περιμένει όλο χαρά να το ξαναπετάξω. Πως κάνουν τα σκυλιά Ε!!! ένα τέτοιο πράγμα.
Ειναι νεα ρατσα κεραμιδου ριτριβερΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στα άλεξ πακ στη Λεωφόρο Αθηνών (44), στο δεύτερο όροφο, βγαίνοντας από το ασανσέρ τέρμα δεξιά. 7 ευρώ έκαναν το ένα, πήρα 2

Του πήρα και καλάμι με κίτρινι φτερό, ένα κουρδιστό ποντικάκι και ένα πάνινο σκυλάκι (για ξέσκισμα

) Με το γατοτούνελ τα'παιξε... Πέταξα και ένα μπαλάκι που κουδουνίζει μέσα και έγινε το σώσε

Αλλά πιο πολύ από όλα διασκεδάζει με το καλάμι, ειδικά όταν επιδιδόμαστε σε κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με κορδέλα, εεε δηλαδή καλάμι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μόλις βρήκα αυτό!!!Βρήκα γατοτούνελ!!!
Στα άλεξ πακ στη Λεωφόρο Αθηνών (44), στο δεύτερο όροφο, βγαίνοντας από το ασανσέρ τέρμα δεξιά. 7 ευρώ έκαναν το ένα, πήρα 2
Του πήρα και καλάμι με κίτρινι φτερό, ένα κουρδιστό ποντικάκι και ένα πάνινο σκυλάκι (για ξέσκισμα)
Με το γατοτούνελ τα'παιξε... Πέταξα και ένα μπαλάκι που κουδουνίζει μέσα και έγινε το σώσε
Αλλά πιο πολύ από όλα διασκεδάζει με το καλάμι, ειδικά όταν επιδιδόμαστε σε κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με κορδέλα, εεε δηλαδή καλάμι![]()

Ελπίζω να έχει ακόμα τούνελ...

και το καλάμι με το κίτρινο φτερό θα είναι τέλειο!!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

Desdemona
Διάσημο μέλος
Επίσης, το χρηματικό ποσό που θα δώσω για να αγοράσω ένα παιχνίδι για τον Πρέστο είναι αντιστρόφως ανάλογο της προσοχής που θα του δώσει εκείνος, π.χ. πανάκριβο παιχνίδι με μπαταρίες με πιρπιτσόλι που κρεμαντζουλιέται πέρα-δώθε: 5 λεπτά προσοχής. Λαστιχάκι από ζαμπόν του Μασούτη: 2 ώρες προσοχής.
roulsydney
Διάσημο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
Την επόμενη φορά θα στήσω και την κάμερα σε μια γωνία, τέτοια σάλτα δεν τα είχε ξανακάνει!
roulsydney
Διάσημο μέλος
Εγώ πήρα πρόσφατα ένα λούτρινο μπαλάκι από το ΙΚΕΑ που έχει μέσα κουδουνίστρα από το παιδικό τμήμα. Είναι σε μέγεθος γκρέιπ φρουτ περίπου και μαλακό σαν αρκουδάκι. Στην αρχή δεν το πολυήθελε η Μπουμπού γιατί της έπεφτε μεγάλο, αλλά χτες το βράδυ παίξαμε "κορόιδο" σε διάδρομο-κουζίνα με τον άντρα μου και τη γάτα στη μέση και είχε απίστευτο γέλιο! Πηδούσε σχεδόν ένα μέτρο και το έπιανε, με απίστευτες κωλοτούμπες και πτώσεις (στα χαλιά ευτυχώς)!
Την επόμενη φορά θα στήσω και την κάμερα σε μια γωνία, τέτοια σάλτα δεν τα είχε ξανακάνει!
Την βρήκατε μικρή την μπουμπού οι μεγάλοι και την αδικήσατε...Αφού κερδισε σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδίού, την βλέπω να πετάει το γκρέιπ φρούτ σ' εναν απο τους δυο σας και τον άλλο τον βλέπω στην μέση ως "κορόιδο"

Εκεί όχι μόνον κάμερα χρειάζεται αλλά ολόκληρο συνεργείο του CNN!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Την βρήκατε μικρή την μπουμπού οι μεγάλοι και την αδικήσατε...Αφού κερδισε σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδίού, την βλέπω να πετάει το γκρέιπ φρούτ σ' εναν απο τους δυο σας και τον άλλο τον βλέπω στην μέση ως "κορόιδο"Εκεί όχι μόνον κάμερα χρειάζεται αλλά ολόκληρο συνεργείο του CNN!!!
Μην ανησυχείς, δεν την αδικούμε καθόλου! Την πετάμε χαμηλά τη μπάλα, για να μπορεί να την πιάνει, αλλά με λίγο σάλτο, μπας και πέσει λίγο η κοιλιά γιατί σε λίγο θα έρπει αντί να περπατάει!

Χθες το "κορόιδο" επαναλήφθηκε, αλλά η καημένη σε ένα σάλτο τράκαρε στον τοίχο... Σαν τον spiderman κόλλησε, χέρια πόδια ανοιχτά πάνω στον τοίχο και βζουουουουπ... έπεσε στο χαλί! Πάντως δεν πτοήθηκε! Έκανε την αδιάφορη και ξανάρχισε το παιχνίδι! Μάλλον θίχτηκε που είχαμε πεθάνει στα γέλια μόλις είδαμε ότι δε χτύπησε!

roulsydney
Διάσημο μέλος
Φατσούλα και χαρακτήρας δηλαδή η μπουμπούκα σας.Να την χαίρεστεΜην ανησυχείς, δεν την αδικούμε καθόλου! Την πετάμε χαμηλά τη μπάλα, για να μπορεί να την πιάνει, αλλά με λίγο σάλτο, μπας και πέσει λίγο η κοιλιά γιατί σε λίγο θα έρπει αντί να περπατάει!
Χθες το "κορόιδο" επαναλήφθηκε, αλλά η καημένη σε ένα σάλτο τράκαρε στον τοίχο... Σαν τον spiderman κόλλησε, χέρια πόδια ανοιχτά πάνω στον τοίχο και βζουουουουπ... έπεσε στο χαλί! Πάντως δεν πτοήθηκε! Έκανε την αδιάφορη και ξανάρχισε το παιχνίδι! Μάλλον θίχτηκε που είχαμε πεθάνει στα γέλια μόλις είδαμε ότι δε χτύπησε!![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ!Φατσούλα και χαρακτήρας δηλαδή η μπουμπούκα σας.Να την χαίρεστε![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool