Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Νάσαι καλά, σήμερα που το είδα, έσκασα στα γέλια

Εμάς, η κυρα-Μπάσσυ, της κουνάω το καλάμι και επιδίδεται σε χαμηλες πτήσεις καναπές- μπερζέρα, καναπές -καναπές (πώς λέμε εδάφους-εδάφους). Προχθές όμως, που φυσούσε πάρα πολύ έκανα μια πατέντα: έδεσα μια κορδέλα ,όπου έχω δέσει στην άκρη της ένα καλτσάκι νάυλον, στο ψηλότερο σημείο του μεγάλου ονυχοδρόμιου, που έχουμε στη βεράντα. Η κορδέλα, πέταγε δεξιά αριστερά, με την κάλτσα στην άκρη, σαν πουλί!!! Εκεί να δεις πήδους η Μπασσέτ!!Τριών μέτρων, για να φτάσει την κορδέλα!!Μάταιος κόπος
Η κορδέλα ήταν μεγάλη, φύσαγε και πολύ, κι έφτανε τόσο ψηλά, που αφού εξουθενώθηκε χωρίς αποτέλεσμα, (φαντάζομαι ότι) της έριξε μια γατομούντζα και ....ήρθε μέσα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κανει φασαρία το κουμπάκι και τους αρέσει...μετά από λίγη ώρα βέβαια σπάει αλλά το ξαναβάζεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μπααααααααααα στην δική μου περίπτωση μάλλον το ξυμπί θα καταλήξει σε κάποιο γατίσιο στομάχι..Όποιος προλάβει..Αν είναι μεγάλο μάλλον θα φάνε ΟΛΗ την κλωστή!!Ενα ευκολο και απλο παιχνιδάκι που τους αρέσει, ειναι μια κλωστή κρεμασμένη σε μια καρέκλα με ένα κουμπάκι να κρέμεται!
Κανει φασαρία το κουμπάκι και τους αρέσει...μετά από λίγη ώρα βέβαια σπάει αλλά το ξαναβάζεις![]()

chryssa
Διάσημο μέλος
Βέβαια του είχα αγοράσει και κάτι ποντικάκια (0,70?) με τα οποία είχε πάθει ψύχωση κυριολεκτικά, αλλά τα εξαφανίζει μετά απο 1-2 μέρες.. μάλλον κάπου τα κρύβει το τέρας!!!
Μην ανησυχείς, θα ξανάρθουν στην επιφάνεις σε ανύποπτο χρόνο! Δε μπορεί να φανταστεί άνθρωπος τι ανακάλυψα όταν, σε μια γενική καθαριότητα, μετακίνησα το ψυγείο! Τα πιο χαρακτηριστικά ήταν 2 στυλό, μια μυγοσκοτώστρα, το λουράκι της Μπουμπούς (που φυσικά δεν θέλει να το φοράει, μόνο για κλωτσοπατινάδα στο πάτωμα της αρέσει), 5 ευρώ σε κέρματα (ναι, ανακαλύψαμε τον κρυφό της κουμπαρά, μόνο που δε μας είπε για ποιο σκοπό τα μάζευε
) Τώρα που το σκέφτομαι ήρθε η ώρα να κουνήσω και την παπουτσοθήκη... Όλο και κάτι θα βρω!

kimi
Νεοφερμένο μέλος
grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδιαα πειτε καμια ιδεα για να φτιαξω μονη μου παιχνιδια για το γατονι μου! σας παρακαλωωω!

ψαχνω εδω και πολυ καιρο , αλλα δεν εχω βρει τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ήρα μου είναι 11 χρονών, όταν ήταν μωρό της αγόραζα παιχνίδια αλλά ήταν πάντα αδιάφορη, αυτό που ξέχναγα είναι οτι της αρέσουν τα πούπουλα και τα λαστιχάκια. επομένως ακόμα και τώρα παίζουμε κρυφτό με τα πούπουλα, τα βάζω κάτω απο το τραπέζι της βεράντας που είναι ξύλινο με σχισμές και τα εμφανίζω ξαφνικά ανάμεσά τους, και αυτή τα κυνηγάει
επίσης κρατώντας ένα μακρύ λάστιχο το κουνάω μπροστά της και της αρέσει τόσο πολύ που μου ξεστρώνει τον καναπέ σε χρόνο ρεκόρ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος

Επίσης λατρεύει τις σακούλες. Όποτε γυρνάω από το σούπερ-μάρκετ, μόλις αδειάσω τις σακούλες πάει και χώνεται μέσα, μετά βγαίνει-ξαναμπαίνει και πάει λέγοντας μέχρι να βαρεθεί.

Μπορείς να του πάρεις και ένα κουβάρι μαλλί, αρκεί να μην βαριέσαι να το τυλίγεις, όποτε το ξετυλύγει. Το λατρεύει ο δικός μου. Κάνει όλο το σπίτι με μαλλί, γύρω από καρέκλες, τραπέζια, οπουδήποτε και μετά του το ξανάτυλίγω και πάμε πάλι από την αρχή.

Επίσης, δεν ξέρω αν ο δικός μου είναι παλαβός ή αν το κάνουν κα άλλες γάτες, αλλά λατρεύει το κρυφτό.

Κάθε βράδυ συνήθως τρέχει μέσα στο σπίτι και προσπαθεί να με κάνει να τον κυνηγήσω. Τρέχει και συνήθως χώνεται πίσω από τις κουρτίνες και μόλις τον βρω φουντώνει την ουρά και τρέχει με πλάγια βηματάκια- τις πιο πολλες φορές- να πάει να κρυφτεί σε άλλο μέρος. Έχει τρελή πλάκα και όποτε το κάνει μου φτιάχνει την διάθεση, το γλυκό μου.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ένα εύκολο παιχνίδι είναι να πάρεις ένα κομμάτι ύφασμα, 10 εκατοστά πλάτος x 15 εκατοστά μήκος, να βάλεις στη μέση κατνιπ, να το τυλίξεις σφιχτά και μετά να το δέσεις κόμπο στη μέση (εκεί που θα είναι το κατνιπ) ώστε να μοιάζει με καραμέλα.
Ένα ακόμα εύκολο παιχνίδι είναι να πάρεις 2-3 φτερά, να τα δέσεις με λεπτό κορδόνι σε ενα πλαστικό ή ξύλινο ραβδάκι και να κάνεις την γάτα σου να τα κυνηγάει. Ο ήχος των φτερών τα ξετρελένει.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ένα εύκολο παιχνίδι είναι να πάρεις ένα κομμάτι ύφασμα, 10 εκατοστά πλάτος x 15 εκατοστά μήκος, να βάλεις στη μέση κατνιπ, να το τυλίξεις σφιχτά και μετά να το δέσεις κόμπο στη μέση (εκεί που θα είναι το κατνιπ) ώστε να μοιάζει με καραμέλα.
το γατουλίνι σου αντιδρά στο κατνιπ; γιατι εγω πήρα στην Ήρα μου αποξηραμένο αλλά τζίφος........ τι στο καλό; εκει που άλλα τρελαίνονται αυτή να είναι πλήρως αδιάφορη.....![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το γατουλίνι σου αντιδρά στο κατνιπ; γιατι εγω πήρα στην Ήρα μου αποξηραμένο αλλά τζίφος........ τι στο καλό; εκει που άλλα τρελαίνονται αυτή να είναι πλήρως αδιάφορη.....![]()
Αντιδρά και μάλιστα έντονα. Γενικά αντιδρά σε ότι έχει φερομόνες (μπλουζάκια μετά το γυμναστήριο
) και σε όσες ουσίες μοιάζουν με φερομόνες. Aν δεν κάνω λάθος, το 30% των γατών δεν αντιδρά στο κατνιπ. Μάλλον η δική σου ανήκει στο 30% 
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Aν δεν κάνω λάθος, το 30% των γατών δεν αντιδρά στο κατνιπ. Μάλλον η δική σου ανήκει στο 30%![]()
Νομίζω κι εγώ πως το ποσοστό κυμαίνεται γύρω στο 20% - 30%, εάν δεν κάνω λάθος.
Θα συμφωνήσω ότι ο ήχος αλλά κι η όψη των φτερών τις σεληνιάζει.
Εγώ όσα παιχνίδια - ποντίκια της έχω αγοράσει που έχουν στην άκρη φτερά αντί για ουρά, τα έχει ακρωτηριάσει όλα και τα ποντίκια έχουν μείνει χωρίς ουρά.

grizoulaa
Νεοφερμένο μέλος
σας ευχαριστω πολυ ολους!

τα βρηκα πολυ χρησιμα ! 
Μπαλάκια από αλουμινόχαρτο, χαρτομάντηλα, σακκούλες, κορδόνια με δεμένο μανταλάκι στην άκρη, κυνηγητό/κρυφτό, λαστιχάκια για τα μαλλιά... ποιο allou fun park και σαχλαμάρες...
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
εμείς τρελενόμαστε για ποντικάκια. επίσης και να μπαίνουμε κάτω από τον καναπέ

Alexia18
Νεοφερμένο μέλος
Έχω δέσει μια κορδέλα στο πίσω μέρος ενός τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου (παλιό παιχνίδι του μικρού μου ξαδερφούλη), και την κηνυγάει όλη μέρα μην μπορώντας να τη πιάσει (αφού εγώ κατευθύνω το αυτοκίνητο κάθε φορά στην αντίθετη κατεύθυνση που πάει εκείνη...χαχα). Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ πλάκα και άσε που τη κουράζω τόσο πολύ...που μετά το παιχνίδι πέφτει ξερή για ύπνο.
Αλλά και σκέτο κορδέλες να της αφήσω κάτω...παίζει μόνη της μια χαρά. Επίσης της αρέσει πολύ κι ένα άλλο παιχνίδι που της έχω φτιάξει: έχω κάνει μπάλα ένα αλουμηνόχαρτο και έχω δέσει γύρω γύρω έναν σπάγκο. Κρατάω λοιπόν εγώ τον σπάγκο από τη μία άκρη και γυροφέρνω το μπαλάκι γύρω γύρω...τρελένεται να το κυνηγάει το χαζούλι μου.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παιδιά το μόνο παιχνίδι με το οποίο τρελαίνεται πάντα μα πάντα ο δικός μας, είναι οι χαρτοπετσέτες!! Δεν κάνω πλάκα. Τρελαίνεται να τις κάνουμε μπαλάκια και να τις κυνηγάει. Μετά από πολλές δοκιμές ο βολικότερος τρόπος είναι ο εξής: παίρνω ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας (γιατί είναι πιο ανθεκτικό από τις χαρτοπετσέτες), το διπλώνω αρκετές φορές μέχρι να γίνει ένα πολύ μικρό πακετάκι, και μετά του περνάω ένα λάστιχάκι στη μέση και το γυρίζω μερικές "στροφές" μέχρι η όλη κατασκευή να γίνει σαν "φιογκάκι". Μετά το πετάω όσο πιο μακριά και ψηλά μπορώ και ο Ζαχαρίας τρέχει με χίλια να το πιάσει. Έπειτα, μου το φέρνει στα πόδια για να του το πετάξω ξανά. Και φυσικά ο καναπές μου από κάτω φιλοξενεί μόνιμα πέντε-έξι τέτοια χάρτινα "πακετάκια"...:-)
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ο δικός μου τρελαίνεται με τα καπάκια από μπουκάλια (τα κυνηγάει στα πλακάκια) και με συρματάκια που δένεις σακούλες (με αυτά παίζει μόνο όταν τον επιβλέπω). Με τις σακούλες να προσέχετε γιατί μπορεί να τις μασουλάνε και να καταπίνουν νάυλον.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool