Παιχνίδι με τη γάτα...

Απάντηση: Ιδέες για παιχνίδια?

Ο δικός μου τρελαίνετε με ένα ποντικάκι που του έχω πάρει...το οποίο κρέμεται από ένα ραβδάκι..το σηκώνω και σηκώνεται πολύ ψηλά να το πιάσει¨)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβως τα ιδια και τα δικα μου.Το πιο αγαπημενο τους παιχνιδι ειναι αυτο με το ραβδακι που κρεμονται διαφορα.Ξετρελαινονται λεμε..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε λοιπον ,εχετε φυσιολογικα γατια ολοι σας....Ο Ρικυ ,ο ασπρομαυρος διαβολακος μου,για οσους δεν τον ξερουν,μπορει να παιζει και οχι μονο,με μια πατατοφλουδα.Οταν λεω οχι μονο,εννοω οτι,εκτος που την κλωτσαει και την κανει μπαλα,την βαζει στο στομα του και την πεταει,της κανει τσαλιμακια,της κρυβεται,της κανει βαρελακια και αυτο μπορει να κρατησει μια ωρα.Το καινουριο του παιχνιδι ειναι το φασολακι.Προχθες που καθαριζα φασολακια,μου βουτιξε ενα και επαιζε μεχρι που το τρυπωσε κατω απο μια βαλιτσα και παιδευτηκε ποση ωρα ,αλλα τελικα δεν το εβγαλε. Αυταααα.!!!!!!!
Η Μπριζιτ βεβαια,ειναι ενα φυσιολογικο γατι...Παιζει με μια κινουμενη κορδελλα,με ενα χαρτοκουτο,με ενα μπαλακι απο ασημοχαρτο(το φοβαμαι βεβαια αυτο ) και δεν της το αφηνω για πολυ .
Ποντικακια,πουπουλα,φτερα και μπαλακια του εμποριου....ουτε να τα φτυσουν.

Το παιχνίδι που έχω στην δική μου με το ραβδί από το οποίο κρέμεται ένα ποντίκι δεν ξέρω τελικά εάν το λατρεύει ή εάν το μισεί καθώς το ποντίκι έχει μείνει χωρίς ουρά.
Επίσης, όταν με βλέπει να το κουνάω πέρα δώθε βγάζει ένα πολύ χαμηλόφωνο κι απαλό νιαουρητό σα να το "καλεί" (;) και το πλησιάζει αργά - αργά έως ότου επιτεθεί. :P
Γενικότερα της αρέσει οτιδήποτε σε ποντίκι, το laser, κορδέλες, μικρά σχοινιά, καλαμάκια, χάρτινες μπάλες και τα χαρτάκια που χρησιμοποιώ για να στρίψω τσιγάρα. :crazy:
Κάθε φορά που θα στρίψω τσιγάρο αφήνει ό,τι κάνει, έρχεται και παρακολουθεί κι εάν αφήσω το κουτάκι με τα χαρτάκια το έχει κάνει μπάλα και του δίνει και καταλαβαίνει.
Οπότε καταλήγουμε εκείνη να κυνηγάει το κουτάκι με τα χαρτάκια σε όλο το σπίτι κι εγώ να κυνηγάω εκείνη για να της πάρω το κουτάκι προκειμένου να έχω να καπνίσω. :eek:;)

εμείς επίσης τρελενόμαστε για σβούρες :P

εμείς τρελενόμαστε για ποντικάκια. επίσης και να μπαίνουμε κάτω από τον καναπέ :P

:P εμεις δεν χωραμε κατω απο τον καναπε! οχι οτι εχουμε παραπανω κιλα απλα δεν υπαρχει χωρος :P:P οσο για τα ποντικακιαα και εγω τρελενομαι :P:P:D

εμείς τρελενόμαστε για ποντικάκια. επίσης και να μπαίνουμε κάτω από τον καναπέ :P

Το καλύτερο παιχνίδι για την γατούλα μου είναι οι κορδέλες... :D Έχω δέσει μια κορδέλα στο πίσω μέρος ενός τηλεκατευθυνόμενου αυτοκινήτου (παλιό παιχνίδι του μικρού μου ξαδερφούλη), και την κηνυγάει όλη μέρα μην μπορώντας να τη πιάσει (αφού εγώ κατευθύνω το αυτοκίνητο κάθε φορά στην αντίθετη κατεύθυνση που πάει εκείνη...χαχα). Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ πλάκα και άσε που τη κουράζω τόσο πολύ...που μετά το παιχνίδι πέφτει ξερή για ύπνο.:P Αλλά και σκέτο κορδέλες να της αφήσω κάτω...παίζει μόνη της μια χαρά. Επίσης της αρέσει πολύ κι ένα άλλο παιχνίδι που της έχω φτιάξει: έχω κάνει μπάλα ένα αλουμηνόχαρτο και έχω δέσει γύρω γύρω έναν σπάγκο. Κρατάω λοιπόν εγώ τον σπάγκο από τη μία άκρη και γυροφέρνω το μπαλάκι γύρω γύρω...τρελένεται να το κυνηγάει το χαζούλι μου.:clapup:

οοο τι ωραια ιδεα αυτη με το αυτοκινητακι ! :clapup::clapup: πολυ μαρεσε θα το δοκιμασω οσο πιο γρηγορα μπορω! :D:D:clapup:

Παιδιά το μόνο παιχνίδι με το οποίο τρελαίνεται πάντα μα πάντα ο δικός μας, είναι οι χαρτοπετσέτες!! Δεν κάνω πλάκα. Τρελαίνεται να τις κάνουμε μπαλάκια και να τις κυνηγάει. Μετά από πολλές δοκιμές ο βολικότερος τρόπος είναι ο εξής: παίρνω ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας (γιατί είναι πιο ανθεκτικό από τις χαρτοπετσέτες), το διπλώνω αρκετές φορές μέχρι να γίνει ένα πολύ μικρό πακετάκι, και μετά του περνάω ένα λάστιχάκι στη μέση και το γυρίζω μερικές "στροφές" μέχρι η όλη κατασκευή να γίνει σαν "φιογκάκι". Μετά το πετάω όσο πιο μακριά και ψηλά μπορώ και ο Ζαχαρίας τρέχει με χίλια να το πιάσει. Έπειτα, μου το φέρνει στα πόδια για να του το πετάξω ξανά. Και φυσικά ο καναπές μου από κάτω φιλοξενεί μόνιμα πέντε-έξι τέτοια χάρτινα "πακετάκια"...:-)

χαχαχαχαχα θα το δοκιμασω! ευχαριστωω :D

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Γενικότερα της αρέσει οτιδήποτε σε ποντίκι, το laser, κορδέλες, μικρά σχοινιά, καλαμάκια, χάρτινες μπάλες και τα χαρτάκια που χρησιμοποιώ για να στρίψω τσιγάρα.
Κάθε φορά που θα στρίψω τσιγάρο αφήνει ό,τι κάνει, έρχεται και παρακολουθεί κι εάν αφήσω το κουτάκι με τα χαρτάκια το έχει κάνει μπάλα και του δίνει και καταλαβαίνει.
Οπότε καταλήγουμε εκείνη να κυνηγάει το κουτάκι με τα χαρτάκια σε όλο το σπίτι κι εγώ να κυνηγάω εκείνη για να της πάρω το κουτάκι προκειμένου να έχω να καπνίσω.
Χαχαχαχα εμενα εκαναν το ιδιο με το ασημοχαρτο απ'το κουτι των τσιγαρων του πατερα μου! Μανια ομως! Με το που ανοιγε καινουριο πακετο κατευθειαν μπροστα του!:P

Χαχαχαχα εμενα εκαναν το ιδιο με το ασημοχαρτο απ'το κουτι των τσιγαρων του πατερα μου! Μανια ομως! Με το που ανοιγε καινουριο πακετο κατευθειαν μπροστα του!:P

Λες να προσπαθούν να μας κάνουν με τον τρόπο τους να κόψουμε τις κακές συνήθειες; :D

Παραγγείλαμε αυτό το τούνελ από το άμαζον

ancol-combat-play-tunnel.jpg

Κάτι μου λέει ότι η Άρια θα κάνει πολλές μάχες εκεί μέσα και θα μας στήσει τρομερές ενέδρες :boxing:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Koukimanster μου, όταν το πάρετε γράψε καμιά κριτική αν μπορείς.. σκέφτομαι να του πάρω ένα για το καλοκαίρι ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Παιχνίδια για γάτες

Μόλις το δοκιμάσουμε θα σας πούμε τη γνώμη μας. Ελπίζω να μην το φτύσει και αυτό γιατί θα τη σκοτώσω.

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς.. μας μένει η χαρά που κάναμε κι ένα στραβό χαμόγελο. Κοίτα και λίγο τις διαστάσεις του.. κατά πόσο χωράει άνετα μια ενήλικη γάτα μέσα. :hmm:
Πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει να σου πω την αλήθεια. Φτάνει να την αφήσεις μόνη της να το εξερευνήσει ΟΤΑΝ αποφασίσει

Λοιπόν, πήραμε σήμερα το τούνελ μας --->
ancol-combat-play-tunnel.jpg

• Η πρώτη αντίδραση ήταν: ΤΡΟΜΟΣ
  • Η δεύτερη αντίδραση ήταν: ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
  • Η τρίτη αντίδραση ήταν: ΣΤΗΣΙΜΟ ΕΝΕΔΡΑΣ και ΥΠΝΟΣ
Οπότε, για πρώτη μέρα ειδικά, νομίζω καλά τα πήγαμε! Ευτυχώς ήταν και φθηνό, 16 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά, και είναι φτιαγμένο από ποιοτικά υλικά, φαίνεται αντοχής.

Ααα οι διαστάσεις είναι μια χαρά για μια ενήλικη γατούλα. Άλλωστε σκέψου ότι αυτό είναι τουνελ για κρυψίματα και ενέδρες, οπότε δύσκολο να μη χωράει γάτα οποιουδήποτε μεγέθους, αφού θα είναι κουλουριασμένη κλπ :D Επίσης είναι μακρύ, 130 cm, και έχει 4 τρύπες σύνολο όπως βλέπετε και στη φωτογραφία. Επίσης έχει 2 φουντίτσες στερεωμένες με λάστιχο εκατέρωθεν και, τέλος, είναι ενισχυμένο με κατνιπ. Μια χαρά δηλαδή :)

Ευχαριστούμε για την τόσο καλή ενημέρωση. Θα του πάρω ένα το καλοκαίρι :D

Παιχνίδια με τη γάτα.

Καλησπέρα παιδιά είμαι και εγώ νέο μέλος του forum.
Έχω ένα γατουλίνι το Μπρούνο είναι 5 εβδομάδων περίπου.Θα ήθελα να σας ρωτήσω πως θα μπορούσα να του κεντρίσω το ενδιαφέρον και να παίζουμε πιο πολύ μαζί.Συνηθως του αρέσουν πιο πολύ τα χάδια και οταν τον χαιδεύω κάτω απο το λαιμο βγάζει ένα γουργούρισμα σαν τρακτερ (αυτό ειναι καλό? γιατί εχω ακουσει οτι τα γατια γουργουρίζουν και οταν φοβούνται).Συνηθως παιζουμε πιανωντας το δαχτυλο μου και γλύφωντας ή κυνηγώντας το ενώ αλλες φορές κυνήγαει τα ποδια μου στο πάτωμα.Τι άλλο μπορώ να κανω για να διασκεδάσω τον γατούλη πιο πολύ?
Σας ευχαριστώ για τις μελλοντικές απαντήσεις και θα ήθελα κατά την γνώμη σας να αξιολογησετε την σχέση μου με τον γάτο γιατί δεν ξέρω πολλά για το αν με ''αγαπάει'' ή όχι!

ΥΓ:Γουργουρίζει συνέχεια και δεν ξέρω αν φοβάται η χαίρεται :(:(:hmm::hmm:

Γεια σου Μπρουνο!Καλως ηρθες κ συ! Καταρχην το γουργουρισμα ειναι απτα πιο ωραια πραγματα που κανει η γατα..δειχνει οτι το ευχαριστιεται με την ψυχη του το χαιδεμα!Πιστεψε με ειναι ενθουσιασμενος .Μακαρι παντα να γουργουριζει. Οσο για τα παιχνιδακια.. πρεπει να κοψετε τα παιχνιδια με χερια και τα ποδια. Τα μικρα γατια εχουν μια ταση να τουσ κινει το ενδιαφερον ο,τι κινειται. Ανεξαιρετως αν ειναι μελη του σωματος σου!Οταν μεγαλωσει και λιγο μπορει να σου επιτιθεται και να σε γρατζουναει ετσι για παιχνιδι ή για να κανει χαβαλε, και δεν νομιζω να το ηθελες αυτο. Οποτε καθε φορα που θα κανει κατι τετοιο θα του φωναζεις ενα κοφτο ΄μη΄ !Υπαρχουν διαφορα παιχνιδια στα πετ σοπ για να διαλεξεις.Πρεπει να παρεις δυο τρια αρχικα για να δεις και τι αρεσει στο γατουλι σου.Ο δικος μου ο μικρος εχει τρελα με τα κορδονια και τα ποντικια.Βεβαια παιζει και με ολο το υπολοιπο σπιτι αλλα δε λεει κατι αυτο!Καντου μια μπαλα απο αλουμινοχαρτο, κρεμασε ενα σκοινι με ενα κουμπι..Υπαρχουν και φτηνες λυσεις δηλαδη, ασε που και στα πετ σοπ τα παιχνιδακια δεν κοστιζουν πολυ.Μετα αν θελεις ονυχοδρομιο και εισαι απο Θεσσαλονικη πανε Τζαμπο, εχει ωραια πραγματακια!Καλη συνεχεια και στειλε τα νεα σου!

Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση.Οντως απο την στιγμη που το πηραμε αρχισε να βρισκε παιχνιδι το δαγκωμα των χεριων.Αρχικα οντας μικρουλης δεν ποναγαν οι δαγκωματιες του τώρα ομως που αρχίζει να μεγαλώνει ο πονος ειναι αισθητος και φαντάζομαι τι προκειται να συμβει οταν μεγαλωσει κι αλλο.Ξεκινησα αυτήν την τεχνική που μου ειπες και σταματαει να δαγκωνει μονο προς στιγμην ενω μετα απο 2-3 ωρες που θελει ξανα παιχνιδια ξεκιναει παλι και ουτ' το καθ' εξης.:worry:

το ξερω αλλα καποια στιγμη μεγαλωνοντας θα το μαθει.πρεπει να επιμενεισ πολυ με αυτο.επισης μπορεις να γεεμισεις ενα αδειο ψεκαστηρι με νερο και να τον βρεχεις λιγο στη μουριτσα...αν και τωρα καλοκαιριατικα μπορει και να του αρεσει!και ενα τριτο ειναι να του φυσας τη μυτη.τι εννοω!να κανεις φουουου πανω στη μυτη του.ειναι για τουσ ανθρωπους οπως κανουν οι γατες το κχχχχχ.

περιμενω εξελιξεις..χιχι!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back