shadowdancer
Δραστήριο μέλος
) των θαυμαστων μας ειπαμε και εμεις να ανοιξουμε ενα θεμα για ολα τα κουκλια, επιβλητικα και πανεξυπνα πανθηρακια...
Για να βλεπω συμμετοχες με ομορφες φωτο!!!!

Ας αρχισουμε με τον σοκολατενιο Smoky...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
antoine1
Νεοφερμένο μέλος
https://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=0&artid=1099407&pg=1
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος
Χαρισμένο σε σένα Μαυρούλι και σε όσους αγαπούν τις γάτες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
σε ποιον Μαυρούλη;
Σε εμένα;
Στο Βρούκο;
Σε άλλον;
Στη δικιά σου;
Στην Όντιλ;
Σε όλους τους Μαυρούληδες (και Μαυρούλες);
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ανδρομαχη
Νεοφερμένο μέλος
Για σένα το έστειλα Μαυρούλη γιατί μου φαινεσαι γάτος βαρβάτος και σοβαρός
. Σε συνδιασμό με το χρώμα όπου έχουμε μια κάποια αδυναμία (γιατι να το κρύψουμε άλλωστε?)σου έχω μια συμπάθεια

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
σσσσσσ... μην το πεις στη Μάγια γιατί θα ζηλέψει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool