Elena_p
Δραστήριο μέλος
Ο Elena_p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 610 μηνύματα.
25-01-08
16:38
Δε νομίζω να έχει τύφο, μαλλον λόγω γαστρεντερίτιδας της συνέστησαν Amoxil...αλλά είναι ευκαιρία για όσους διαβάζουν αυτο το θρεντ να πω δυο πράγματα που τα είχα μάθει όταν είχα πάρει μια σιαμέζικη γατουλα απο ιδιώτη (χρόνια πριν) να διαβάσει κι όποιος θέλει να πάρει γατάκι για πρώτη φορά.
Εαν το γατάκι που θα πάρει κάποιος είναι πάνω από 2 μηνών (πόσο περισσότερο πάνω από 3) πρέπει να έρθει εμβολιασμένο και με το βιβλιάριό του.
Δεύτερον εφόσον το πάρει από ιδιώτη να ζητάει πάντα να βλέπει τουλάχιστον τη μητέρα και αν υπάρχουν και τα αδερφάκια. Αυτό δεν έχει να κάνει με χαρτιά...απλά θα επιβεβαιώνεις ότι το γατάκι έχει μεγαλώσει οντως σε σπίτι (και δεν έμεινε σε κανένα πετ-σοπ κανένα διμηνο, από όπου μπορεί να κόλλησε οτιδήποτε) και ότι αν μη τι άλλο η μητέρα είναι υγιής.
Τέλος συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους για τον Αιλουρο...αν περιμένεις πολύ, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...τα γατάκια σ'αυτή την ηλικία είναι πολύ ευαίσθητα (εχω χάσει γατάκι 6 μηνών μέσα σε 2 μέρες
)
Μακάρι να πάνε όλα καλά..κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ.
Εαν το γατάκι που θα πάρει κάποιος είναι πάνω από 2 μηνών (πόσο περισσότερο πάνω από 3) πρέπει να έρθει εμβολιασμένο και με το βιβλιάριό του.
Δεύτερον εφόσον το πάρει από ιδιώτη να ζητάει πάντα να βλέπει τουλάχιστον τη μητέρα και αν υπάρχουν και τα αδερφάκια. Αυτό δεν έχει να κάνει με χαρτιά...απλά θα επιβεβαιώνεις ότι το γατάκι έχει μεγαλώσει οντως σε σπίτι (και δεν έμεινε σε κανένα πετ-σοπ κανένα διμηνο, από όπου μπορεί να κόλλησε οτιδήποτε) και ότι αν μη τι άλλο η μητέρα είναι υγιής.
Τέλος συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους για τον Αιλουρο...αν περιμένεις πολύ, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει...τα γατάκια σ'αυτή την ηλικία είναι πολύ ευαίσθητα (εχω χάσει γατάκι 6 μηνών μέσα σε 2 μέρες
)Μακάρι να πάνε όλα καλά..κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
25-01-08
16:44
Καλη ιδεα Στελλα θα κανω και αυτο.Ουτε εγω συζητω για το ταξιδι απλα τη βλεπω παρα πολυ ζωηρη και εχει ορεξη και για παιχνιδια και δεν μπορω να πιστεψω αυτα που μου ειπε ο ιατρος.Κατ`αρχην απο το τηλεφωνο μου ειπε να μην εχω ελπιδες και οταν τη πηγα εκει τοτε μου ειπε οτι επειδι ειναι γατα μπορει να τη γλιτωσει εννω αν ηταν οποιοδηποτε αλλο ζωο τοτε δεν το συζηταγαμε καν...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
25-01-08
16:47
Τι έγινε βρε zorica τελικά με το email μου; Το έλαβες ή όχι; 

zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
25-01-08
16:49
Σου εστειλα βρε Αλικη E-mail
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
25-01-08
16:52
Εννοείς το πμ; Το έλαβα, και σου απάντησα. Το email μου με τη φωτογραφία της γατούλας σου το έλαβες;Σου εστειλα βρε Αλικη E-mail

zorica
Διάσημο μέλος
25-01-08
17:02
το email ναι αλλα δεν βρησκω τη δικη μου γατα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum