Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
26-01-17
17:19
Καλησπερα φιλε μου.Διαβασε αυτο το αρθρο.Απο οτι καταλαβα,,τα μεγαλα γατια δεν νοσουν σοβαρα απο αυτν την ασθενεια,δυστυχως συμβαινει το αντιθετο στα μικρα.90/100 θνησιμοτητα...που σημαινει βεβαια οτι δεν ειναι και 100/100 .Επισης...11 μηνων δεν ξερω αν θεωρειται ενηλικο γατι...αλλα δες τι γραφει το αρθρο
Γραψε μας αν θες τα νεα του.
,ομως δες και εδω τι λεειΗ παλλευκοπενία έχει πολύ υψηλά ποσοστά θνησιμότητας (έως και 90% σε γατιά μικρότερα των 8 εβδομάδων)
Οποτε,οπως τα βλεπω εγω απο αυτο το αρθρο,,εχει ελπιδες να ζησει,αλλα δεν ειμαι και γιατρος.Δεν ξερω αν θεωρειται ενηλικη η γατα σου,αλλα σιγουρα δεν ειναι και μωρο.Ο γιατρος τι σου ειπε;Οι ενήλικες γάτες είναι συνήθως ανθεκτικές και αν μολυνθούν δεν εμφανίζουν σοβαρή νόσο.
Γραψε μας αν θες τα νεα του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis213
Νεοφερμένο μέλος
Ο Giannis213 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
26-01-17
17:46
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!
Βασικά μόλις πρίν λίγο μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι μόνο υποστηρικτική θεραπεία με ορούς ώστε να μην αφυδατωθεί. Παρόλο που του κάνουν αντιεμετικούς ορούς δυστυχώς κάνει ακόμα εμετό. Μου είπε ότι έχει να κάνει με τον οργανισμό του κατά πόσο δυνατός είναι κτλπ, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του γιατί τα λευκά του αιμοσφαίρια είναι πεσμένα.
Επίσης απ ότι μου είπε κάνουν ότι καλύτερο μπορούν με τα αντιβιοτικά -ηλεκτρολύτες και απο κει και πέρα θα δείξει αν θα κάνει επανεκίννηση το ανοσοιοποιητικό του. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα ξέρουμε αν θα γίνει καλά? Δηλαδή αν περάσουν 3 με 4 μέρες και είναι ακόμα σταθερά σημαίνει οτι θα ζήσει? Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς μέρες. Μπορεί να ειναι και 10 μέρες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αν και με αυτά που ακούω και διαβάζω απογοητεύομαι. Παρεπιπτόντως το διάβασα και εγώ αυτο που μου έστειλες και κάπως με καθησύχασε. Ελπίζω σε ένα θαύμα!
Βασικά μόλις πρίν λίγο μίλησα με το γιατρό και μου είπε ότι αυτό που μπορούν να κάνουν είναι μόνο υποστηρικτική θεραπεία με ορούς ώστε να μην αφυδατωθεί. Παρόλο που του κάνουν αντιεμετικούς ορούς δυστυχώς κάνει ακόμα εμετό. Μου είπε ότι έχει να κάνει με τον οργανισμό του κατά πόσο δυνατός είναι κτλπ, αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του γιατί τα λευκά του αιμοσφαίρια είναι πεσμένα.
Επίσης απ ότι μου είπε κάνουν ότι καλύτερο μπορούν με τα αντιβιοτικά -ηλεκτρολύτες και απο κει και πέρα θα δείξει αν θα κάνει επανεκίννηση το ανοσοιοποιητικό του. Ρώτησα σε πόσο καιρό θα ξέρουμε αν θα γίνει καλά? Δηλαδή αν περάσουν 3 με 4 μέρες και είναι ακόμα σταθερά σημαίνει οτι θα ζήσει? Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σου πώ ακριβώς μέρες. Μπορεί να ειναι και 10 μέρες. Ελπίζω να πάνε όλα καλά αν και με αυτά που ακούω και διαβάζω απογοητεύομαι. Παρεπιπτόντως το διάβασα και εγώ αυτο που μου έστειλες και κάπως με καθησύχασε. Ελπίζω σε ένα θαύμα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
26-01-17
21:49
Μακαρι φιλε μου,πραγματικα στο ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
26-01-17
21:51
Κι εγώ εύχομαι με όλη μου την καρδιά να διαψεύσει τις δυσοίωνες προβλέψεις και να τα καταφέρει.
Ενημέρωνέ μας για την πορεία της υγείας του, όσο πιο συχνά μπορείς.

Ενημέρωνέ μας για την πορεία της υγείας του, όσο πιο συχνά μπορείς.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki