Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lefteris DoC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
18-07-10
02:20
Γεια σας παιδια, με λενε Λευτερη και θα ηθελα να μοιραστω μαζι ενα θεμα που με εχει πληγωσει αυτες τις μερες. Ζω σε μια μονοκατοικια με αυλη και ως γνωστον πολλες γατες ερχονται τις οποιες τις ταϊζω. Μια ασπρουλα την ταϊζω απο πολυ μικρη αλλα ειναι φοβικη και ακομα να με συνηθισει και δεν με πλησιαζει αρκετα, μονο τρωει το φαι που της βαζω. Πριν 2,5 μηνες γεννησε 4 γατακια, απο τα οποια το 1 καταφερα να το δωσω για υιοθεσια. Τα αλλα 3 ηταν στην αυλη με την μανα τους. Σκοπευα να τα αφησω μεχρι να απογαλακτιστουν και μετα θα τα επερνα μεσα στο σπιτι να κανουν παρεα με τους 2 γατουληδες μου. Ξαφνικα το ενα γατακι σταματησε να τρωει και αρχισε τους εμμετους. Τα πηγα σε μια κτηνιατρο στη Φιλοζωικη αγιων αναργυρων, η οποια τους εδωσε παστουλα για εσωτερικη αποπαρασιτωση. Μετα απο 5 μερες σταματησαν ολα να τρωνε και την επομενη ενα αρσενικο γατακι επεσε σε κομμα και πεθανε... Λυπηθηκα παρα πολυ γιατι ειχα κανει αρκετα ονειρα για αυτον τον κουκλο. Η κτηνιατρος μου ειπε πως ειχε προβλημα το συκωτι του απο καποιο μικροβιο που ισως το κολλησε απο ψυλλο. Μολις πεθανε το ενα ετρεξα αμεσως στο Αττικο νοσοκομειο για να νοσηλευτουν τα αλλα 2. Τα αποτελεσματα των εξετασεων ηταν ξεκαθαρα, ουτε ψυλλος τα πειραξε ουτε τιποτα τετοιο, ειχαν Πανλευκοπενια, τα λευκα αιμοσφαιρια ειχαν πεσει παρα πολυ. Μετα απο 2 μερες νοσηλειας τα γατακια δεν τα καταφεραν. Δε με νοιαζουν καθολου τα λεφτα που εδωσα γιατι τα αξιζαν, το μονο που με θλιβει και με εξαγριωνει ειναι πως αν η κτηνιατρος στη φιλιζωικη μου ειχε πει τι ακριβως ειχαν θα μπορουσαμε να βαλουμε σε "καραντινα" αυτο που αρρωστησε πρωτο και ισως τα αλλα την γλιτωναν. Και σαν να μην εφτανε αυτο, πεθαναν και αλλα 3 γατακια τα οποια ταϊζα επισης επειδη κολλησαν απ τα μικρα. Αυτο που θελω να πω ειναι πως αν καποιος παρατηρησει εμμετο και ανορεξια στο γατακι του να τρεξει κατευθειαν σε εναν καλο κτηνιατρο ή ενα νοσοκομειο ζωων και να κανει εξετασεις αιματος οπωσδηποτε, και οχι να γινονται εμπειρικες διαγνωσεις. Αυτα απο μενα, ευχομαι να μην περασει κανεις αυτο που περναω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.245 μηνύματα.
18-07-10
08:51
εχεις δικιο..και σε καταλαβαινω απολυτα..λυπαμαι παρα πολυ για τα γατακια που εχασες..
..το κακο ειναι οτι οι περισσσοτεροι να πω..πολλοι τελος παντων κτηνιατροι στην ελλαδα,δεν αντιμετωπιζουν με τη δεουσα σοβαροτητα τα περιστατικα τους..και ιδιαιτερα οταν προκειτε για γατες..δινουν καπως περισσοτεροι προσοχη στα σκυλια..τι να πω..καλα,να μην μιλησουμε για την επαρχια...
..το κακο ειναι οτι οι περισσσοτεροι να πω..πολλοι τελος παντων κτηνιατροι στην ελλαδα,δεν αντιμετωπιζουν με τη δεουσα σοβαροτητα τα περιστατικα τους..και ιδιαιτερα οταν προκειτε για γατες..δινουν καπως περισσοτεροι προσοχη στα σκυλια..τι να πω..καλα,να μην μιλησουμε για την επαρχια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 1.476 μηνύματα.
18-07-10
12:19
Κι εγώ το έχω παρατηρήσει αυτό. Δεν δίνουν πολύ προσοχή στις γάτες. Εδώ στη Ρόδο δεν υπάρχει καν η δυνατότητα για εξετάσεις αίματος, οπότε μόλις πάω Αθήνα θα κάνω και στους δύο και στον Σεβάχ που απέκτησα πρόσφατα και στη Bijoux. Τον Σεβάχ θα σας τον παρουσιάσω, μόλις καταφέρω να βγάλω κάποιες καλές φωτογραφίες. Κορίτσια ετοιμαστοίτε γιατί σε λίγο έρχεται...ο Σεβάχ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum