catman
Νεοφερμένο μέλος
βρήκα λοιπόν τα παρακάτω νούμερα:
Θεσσαλονίκη Αλάτσας Γιώργος 2310683098
Θεσσαλονίκη Παλάγκα Ελένη 6944809642 2310439058 (κοιμόταν)
Θεσσαλονίκη Χατζηνάκος Παντελής Τέρμα Χαριλάου, Αλλατινή 2310306642 (πίσω από τα κοιμητήρια)
για να ξέρετε και εσεις,το πρώτο ήταν και το σωστότερο σε θέμα αντιμετώπισης που συνάντησα και απ'ό,τι κατάλαβα ενδιαφέρονται για τα ζώα εκεί.Η πρώτη εντύπωση με άλλα λόγια ήταν θετική.
Βέβαια δε μπορούν λένε να φιλοξενήσουν το γάτο μου καθώς είναι 5 μηνών,αν και έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του μέχρι τώρα,είναι όπως είπαν επικίνδυνο γι'αυτόν να είναι με άλλα ζώα.
Το 2ο νούμερο το σήκωσε μία κυρία κοιμισμένη και μου τόκλεισε στη μάπα όταν είπα αν είναι πανσιόν ζώων εκεί.
Το 3ο επίσης,το νούμερο κ εκεί δεν ισχύει,μόνο που εκεί ήταν πιο ευγενική η κοπέλα
Επομένως μία λύση για φιλοξενία για όποιον ενδιαφέρεται στη Θεσσαλονίκη είναι στον πρώτο(Ωραιόκαστρο και όχι Σταυρούπολη όπως μου είπαν)
Γνωρίζετε επομένως κάποια άλλη πανσιόν ή έστω κάποιον που να μπορεί να φιλοξενήσει το γάτο μου στη Θεσσαλονίκη;
8 μέρες θα λείψω.
Εννοείται αν γνωρίζετε άτομο να είναι οπωσδήποτε ΦΙΛΟΖΩΟ και ΕΜΠΙΣΤΟ.
για τροφή δεν τίθεται θέμα,θα υπάρξει υπερεπαρκής ποσότητα για όλες τις μέρες.Μέχρι κ παιχνίδια του μπορεί να κουβαλήσω κ το μαξιλάρι του όπου κοιμάται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catman
Νεοφερμένο μέλος
Μία μέρα είχα λείψει κάποτε και την άλλη μέρα τον βρήκα αγρίμι ενώ είναι πολύ ήσυχος και μου κρατούσε μούτρα και δεν έτρωγε για μια μέρα.
Για το θέμα φίλων,αν και το σκέφτηκα,πολύ δύσκολο καθώς είναι καλοκαίρι και όλοι λείπουν.
Σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου αλλά στο ξενοδοχείο δε δέχονται γάτες δυστυχώς.
Αν γνωρίζεις έμπιστο άτομο από Θεσσαλονίκη ευχαρίστως να τον άφηνα για αυτές τις μέρες.
Οπως προανέφερα,αυτοί που έκαναν πως και πως να τον πάρουν σπίτι τους μερικές μέρες όταν τον έβλεπαν σπίτι μου για επίσκεψη,τώρα λείπουν όλοι,ειδάλλως θα είχα βρει μια λύση.
Εχω μερικές φωτό του από κάτω,αν ξέρεις άτομο ευχαρίστως να τον κρατήσουν.
Εννοείται αν το ζητήσουν μπορώ να δώσω και χρήματα.
Θα είναι πολλή καλή παρέα πάντως για 8 μέρες!
Φυσικά είναι υγιέστατος και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ!
ενημέρωσέ με εδώ αν μάθεις κάτι.
ps: γνωρίζεις κάποια έμπιστη πανσιόν;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πανσιον του Γιαννη Λαιντεν κοντα στη λιμνη Αγ Βασιλειου στο ζαγκλιβερι Τηλ : 2393071303
marigo173
Δραστήριο μέλος

). Βέβαια τώρα θα μου πεις εσένα το ξενοδοχείο στη Λάρνακα λίγο δύσκολο να σου φανεί χρήσιμο αλλά κάνε μια αναζήτηση στο google και γράψε cattery και Θεσσαλονίκη και που ξέρεις μπορεί κάτι να υπάρχει και να μην το ξέρεις. Η κυρία που έχει το ξενοδοχείο που πάει η Λουκρητία εκτρέφει περσικά και έχει στήσει το "ξενοδοχείο" στην αυλή της. Ρίξε μια ματιά αν σε βοηθάει:https://www.furrytaleland.com/index.htm
πόπη12574
Νεοφερμένο μέλος
Thx!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
elleth
Νεοφερμένο μέλος
Η άλλη είναι να τον πάω σε μία κτηνίατρο (που μου σύστησε μια γατομαμά φίλη μου) που έχει και petshop και φιλοξενεί ζωάκια για το καλοκαίρι. Το κακό είναι οτι θα είναι 10 μέρες σε κλουβί (μεγάλο μεν, αλλά κλουβί). Θα υπάρχουν γύρω του και άλλες γάτες, αλλά θα είναι σε ξένο μέρος.
Δεν είμαι έμπειρη από γάτες, μόνο αυτόν εχω και τον λυπάμαι να μείνει χωρίς εμένα.
Τι να κανω?????????? Ποιά επιλογή ειναι λιγότερο κακή???
anabou
Διάσημο μέλος
elleth
Νεοφερμένο μέλος
ουφ! εχω τύψεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Νομίζω ότι, μεταξύ του να βρεθεί μόνος του στο σπίτι και του να βρεθεί μόνος του σε άγνωστο περιβάλλον, είναι καλύτερο το πρώτο (το μη χείρον, βέλτιστον).
elleth
Νεοφερμένο μέλος

Απλά σκέφτηκα μήπως έχει τουλάχιστον μια κάποια καλύτερη περιποίηση στο κτηνιατρείο, και μήπως τουλάχιστον βρίσκει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον βλέποντας κάποιον, αντί να «βαράει μύγες» μόνος... Και η αλήθεια ειναι οτι έχω λίγο ανασφάλεια όσον αφορά την αδελφη μου. Τον συμπαθεί μεν, αλλά δεν είχε ποτέ κατοικίδιο στο σπίτι της και δεν ξέρει πολλά...
Αλλά τι να κάνω, μάλλον η πρώτη επιλογή είναι η καλύτερη... Δεν έχετε άδικο...

σκέφτομαι την ώρα που θα τον αφήσω για 10 μέρες και ενώ εχω πολλή αναγκη απο διακοπες, μου χαλάει η διάθεση... Πλέον έχω καταλάβει οτι γενικά του λείπω όταν φεύγω... θέλω να αισθάνεται όσο καλύτερα γίνεται... Με καταλαβαίνετε, ε?

Ίσως φταίει που είμαι καινούρια «γατομαμά» και αγχώνομαι γι αυτόν...
elleth
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μια λύση για να μη νιώθει μόνος είναι να του αφήσεις ένα φωτάκι ανοιχτό και είτε την τηλεόραση είτε το ραδιόφωνο. Αν κρίνω από τους γάτους μου που είναι τηλεορασάκηδες, μάλλον την τηλεόραση.Απλά σκέφτηκα μήπως έχει τουλάχιστον μια κάποια καλύτερη περιποίηση στο κτηνιατρείο, και μήπως τουλάχιστον βρίσκει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον βλέποντας κάποιον, αντί να «βαράει μύγες» μόνος...

elleth
Νεοφερμένο μέλος
thnx girls! Θα περιμένω κι άλλες απαντήσεις....
Πάντως ένα έχω να πω!
ONCE YOU GO CAT
YOU NEVER GO BACK!!!

marigo173
Δραστήριο μέλος
Απόλαυσε τις διακοπές σου και μη στεναχωριέσαι καθόλου, λίγη απόσταση θα κάνει και καλό στη σχέση σας

marigo173
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Φαντάσου ότι με έπερναν τηλέφωνο και με έβαζαν να μιλήσω με τον Φρουνάκι μου για ηρεμήσει και για να πειστώ ότι είναι καλά
Και σκέψου πως ο δικός μου είναι εντελώς αντικοινωνικός με άλλους ανθρώπους και όποτε τον ταίζει άλλος δεν βγαίνει από την κρυψώνα του μέχρι να φύγουν
Κάποτε ακόμη και μισή μέρα να έλειπα γινόταν χαμός με τον φρού
Στην πρώτη πολυήμερη απουσία μου κράταγε μούτρα και πολύ κλάμα και πράπονο(νιαουριτό) όταν γύρισα...
Την δευτερη το ίδιο, όπως και την τρίτη,μετά από αρκετο καιρο συνήθησε...Τώρα μπορώ να τον αφήσω και 20 μέρες και όταν θα γυρίσω θα είναι ο ίδιος!
Παίζει σημαντικό ρόλο να είναι στον χώρο του, με τα παιχνίδια του το κρεββατάκι του τις μυρωδιές σου..
καλώς ήρθες

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool