Πανσιόν Ζώων

catman

Νεοφερμένο μέλος

Ο catman αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
'Εψαχνα για να φιλοξενήσει κάποιο ξενοδοχείο το γάτο μου που θα λείψω για μερικές μέρες τον Ιούλιο,
βρήκα λοιπόν τα παρακάτω νούμερα:

Θεσσαλονίκη Αλάτσας Γιώργος 2310683098
ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ Κομνηνών 29 (διόρθωση - ωραιόκαστρο όπως είπαν)

Θεσσαλονίκη Παλάγκα Ελένη 6944809642 2310439058 (κοιμόταν)

Θεσσαλονίκη Χατζηνάκος Παντελής Τέρμα Χαριλάου, Αλλατινή 2310306642 (πίσω από τα κοιμητήρια)

για να ξέρετε και εσεις,το πρώτο ήταν και το σωστότερο σε θέμα αντιμετώπισης που συνάντησα και απ'ό,τι κατάλαβα ενδιαφέρονται για τα ζώα εκεί.Η πρώτη εντύπωση με άλλα λόγια ήταν θετική.
Βέβαια δε μπορούν λένε να φιλοξενήσουν το γάτο μου καθώς είναι 5 μηνών,αν και έχει κάνει όλα τα εμβόλιά του μέχρι τώρα,είναι όπως είπαν επικίνδυνο γι'αυτόν να είναι με άλλα ζώα.

Το 2ο νούμερο το σήκωσε μία κυρία κοιμισμένη και μου τόκλεισε στη μάπα όταν είπα αν είναι πανσιόν ζώων εκεί.:lol:

Το 3ο επίσης,το νούμερο κ εκεί δεν ισχύει,μόνο που εκεί ήταν πιο ευγενική η κοπέλα;)

Επομένως μία λύση για φιλοξενία για όποιον ενδιαφέρεται στη Θεσσαλονίκη είναι στον πρώτο(Ωραιόκαστρο και όχι Σταυρούπολη όπως μου είπαν)

Γνωρίζετε επομένως κάποια άλλη πανσιόν ή έστω κάποιον που να μπορεί να φιλοξενήσει το γάτο μου στη Θεσσαλονίκη;
8 μέρες θα λείψω.

Εννοείται αν γνωρίζετε άτομο να είναι οπωσδήποτε ΦΙΛΟΖΩΟ και ΕΜΠΙΣΤΟ.

για τροφή δεν τίθεται θέμα,θα υπάρξει υπερεπαρκής ποσότητα για όλες τις μέρες.Μέχρι κ παιχνίδια του μπορεί να κουβαλήσω κ το μαξιλάρι του όπου κοιμάται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι δεν τον αφηνεις μονο του? αν ειναι για μια βδομαδα εγω σου προτεινω να βρεις ενα φιλο η καποιον να ερχεται ν αλλαζει νερακι και αμμο καθε δυο τρεις μερες και μια χαρα θα μεινει μονος , αν φονβασαι οτι δεν θα χει παρεα και θα πληξει μπορω να σου δωσω να φιλοξενησεις ενα γατακι να του κανει παρεα. Στις πανσιον γενικα τις γατες δεν τις προσεχουν μακαρι να ειναι εξαιρεση εκεινη η τριιτη δεν συνισταται.. γενικα τα πραματα ειναι καλυτερα για τα σκυλια σε αυτον τον τομεα μια και τα βγαζουν βολτα και τα κοινωνικοποιουν ενω οι γατουλες ειναι σε κλουβια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παθαίνει φρίκες μόνος του και δε μ'αρέσει να νοιώθει παραπεταμένος.
Μία μέρα είχα λείψει κάποτε και την άλλη μέρα τον βρήκα αγρίμι ενώ είναι πολύ ήσυχος και μου κρατούσε μούτρα και δεν έτρωγε για μια μέρα.:cool:

Για το θέμα φίλων,αν και το σκέφτηκα,πολύ δύσκολο καθώς είναι καλοκαίρι και όλοι λείπουν.

Σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου αλλά στο ξενοδοχείο δε δέχονται γάτες δυστυχώς.

Αν γνωρίζεις έμπιστο άτομο από Θεσσαλονίκη ευχαρίστως να τον άφηνα για αυτές τις μέρες.

Οπως προανέφερα,αυτοί που έκαναν πως και πως να τον πάρουν σπίτι τους μερικές μέρες όταν τον έβλεπαν σπίτι μου για επίσκεψη,τώρα λείπουν όλοι,ειδάλλως θα είχα βρει μια λύση.

Εχω μερικές φωτό του από κάτω,αν ξέρεις άτομο ευχαρίστως να τον κρατήσουν.

Εννοείται αν το ζητήσουν μπορώ να δώσω και χρήματα.

Θα είναι πολλή καλή παρέα πάντως για 8 μέρες!

Φυσικά είναι υγιέστατος και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ!

ενημέρωσέ με εδώ αν μάθεις κάτι.

ps: γνωρίζεις κάποια έμπιστη πανσιόν;

Λοιπον σου βρηκα μια πανσιον με καλες συνθηκες για γατες αλλα καλυτερα να την παρεις και να την πας εσυ η εστω να τη συνοδεψεις, καθως και να την παρεις γιατι ως γνωστον οι γατουλες με τουσ ξενους τα παιζουν

Πανσιον του Γιαννη Λαιντεν κοντα στη λιμνη Αγ Βασιλειου στο ζαγκλιβερι Τηλ : 2393071303

Τη δική μου γατούλα, στα λίγα ταξίδια που δεν μπορώ να την πάρω μαζί, την αφήνω σε ξενοδοχείο αποκλειστικά για γάτες. Περνάει αρκετά καλά και το καταλαβαίνω γιατί όταν επιστρέφει σπίτι ηρεμεί πολύ πιο γρήγορα απ' ότι μετά από ταξίδια (στέλνω βέβαια και φίλες-κατασκόπους που μένουν κοντά στο ξενοδοχείο για να της ρίχνουν καμιά ματιά;):P). Βέβαια τώρα θα μου πεις εσένα το ξενοδοχείο στη Λάρνακα λίγο δύσκολο να σου φανεί χρήσιμο αλλά κάνε μια αναζήτηση στο google και γράψε cattery και Θεσσαλονίκη και που ξέρεις μπορεί κάτι να υπάρχει και να μην το ξέρεις. Η κυρία που έχει το ξενοδοχείο που πάει η Λουκρητία εκτρέφει περσικά και έχει στήσει το "ξενοδοχείο" στην αυλή της. Ρίξε μια ματιά αν σε βοηθάει:
https://www.furrytaleland.com/index.htm

hellooo! Πρέπει κι εγώ να αφήσω τον γατούλή μου για 1 εβδομάδα σε ξενοδοχείο ζώων, γιατί θα λείπω, και δεν εμπιστεύομαι κανέναν να μου τον προσέχει. Ξέρει κάποιος κάποιο ξενοδοχείο στη θεσσαλονίκη που να είναι απεδεδειγμένα καλό?? Σκεφτόμουν το "Anima", όμως μετά διάβασα άσχημες κριτικές και τώρα έχω μπερδεύτει.
Thx!

Με τιποτα στο ανιμα, στο αλλο που λεω επανω η στο πρωτο που ειπε ο κατμαν αφησε τον

Γειά σας... εγώ είμαι εντελώς καινουργια στο site (το οποίο παρεπιπτόντως ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!)... Εχω κι εγώ το δίλλημα με τον δικό μου το γατούλη. Ειναι 2 χρονών και δυστυχώς δεν του αρέσει να ειναι μόνος. Σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού μου και να πάω, εστω και για λίγο, είναι από πίσω μου.Επίσης κοιμάται μαζί μου.Μένω σε πολυκατοικία κι ετσι δεν μπορεί να βγαίνει ελευθερα έξω. Όταν λειπω ΣΚ, με δαγκώνει... Φετος λοιπόν θα φύγω 10 μέρες και έχω 2 επιλογές. Η μία είναι να τον αφήσω σπίτι μόνο (θα έρχεται η αδελφή μου να του δίνει φαγητό), αλλά την προηγούμενη φορά που τον άφησα ήταν πολύ στεναχωρημένος.
Η άλλη είναι να τον πάω σε μία κτηνίατρο (που μου σύστησε μια γατομαμά φίλη μου) που έχει και petshop και φιλοξενεί ζωάκια για το καλοκαίρι. Το κακό είναι οτι θα είναι 10 μέρες σε κλουβί (μεγάλο μεν, αλλά κλουβί). Θα υπάρχουν γύρω του και άλλες γάτες, αλλά θα είναι σε ξένο μέρος.
Δεν είμαι έμπειρη από γάτες, μόνο αυτόν εχω και τον λυπάμαι να μείνει χωρίς εμένα.
Τι να κανω?????????? Ποιά επιλογή ειναι λιγότερο κακή???

Καταρχήν καλωσήρθες. Γενικά στις γάτες δεν πολυαρέσει να αλλάζουν περιβάλλον. Οπότε πιστεύω ότι αφού υπάρχει κάποιος να τον προσέχει όσο θα λείπεις καλύτερα έτσι. Η αδερφή σου ασχολείται καθόλου μαζί του (χαδάκια κλπ) ή μόνο φαγητό του βάζει;

Καλά,η απάντηση ηταν πολυ γρηγορη! Η αδελφή μου δεν έχει και πολύ σχέση μαζί του, γιατί δεν έρχεται συχνά σπιτι μου. (λόγω δουλειάς κλπ.) Μένουμε σε ξεχωριστά σπίτια και δεν τον ξέρει. Μπορώ να της δείξω τα βασικά, όπως να αλλάζει την άμμο του κλπ, αλλά ξέρω οτι γι αυτόν ειναι σχεδόν άγνωστη. Και δεν μπορώ να την υποχρεωσω να μένει μαζί του για παρέα...

:( ουφ! εχω τύψεις!

Παρ' όλα αυτά, και στο κλουβί του κτηνιατρείου να μείνει, δε θα κάνει "παρέα" με τις άλλες γάτες, αφού και άγνωστές του είναι και δε θα έχουν κανονική επαφή.
Νομίζω ότι, μεταξύ του να βρεθεί μόνος του στο σπίτι και του να βρεθεί μόνος του σε άγνωστο περιβάλλον, είναι καλύτερο το πρώτο (το μη χείρον, βέλτιστον).

σωστο κι αυτό!... η αλήθεια ειναι οτι φοβάται όταν δεν είναι σπίτι... Π.χ. όταν ανοίγει η γειτόνισσα την πόρτα της, μπαίνει λίγο μέσα, αλλά μετά απο λίγο ...βουρ στο σπίτι μην τυχόν και μεινει έξω...:P

Απλά σκέφτηκα μήπως έχει τουλάχιστον μια κάποια καλύτερη περιποίηση στο κτηνιατρείο, και μήπως τουλάχιστον βρίσκει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον βλέποντας κάποιον, αντί να «βαράει μύγες» μόνος... Και η αλήθεια ειναι οτι έχω λίγο ανασφάλεια όσον αφορά την αδελφη μου. Τον συμπαθεί μεν, αλλά δεν είχε ποτέ κατοικίδιο στο σπίτι της και δεν ξέρει πολλά...

Αλλά τι να κάνω, μάλλον η πρώτη επιλογή είναι η καλύτερη... Δεν έχετε άδικο...

:(:( σκέφτομαι την ώρα που θα τον αφήσω για 10 μέρες και ενώ εχω πολλή αναγκη απο διακοπες, μου χαλάει η διάθεση... Πλέον έχω καταλάβει οτι γενικά του λείπω όταν φεύγω... θέλω να αισθάνεται όσο καλύτερα γίνεται... Με καταλαβαίνετε, ε?:(:(

Ίσως φταίει που είμαι καινούρια «γατομαμά» και αγχώνομαι γι αυτόν...

Υ.Γ. Ο γάτος μου δεν ειναι επιθετικός με τους ανθρώπους και δεν τους φοβάται, άρα δεν είναι δύσκολο να τον φροντίσει η αδελφή μου... Βασικά ΕΓΩ αγχώνομαι μήπως στεναχωρηθεί...
:redface::redface::redface::redface::redface:

Απλά σκέφτηκα μήπως έχει τουλάχιστον μια κάποια καλύτερη περιποίηση στο κτηνιατρείο, και μήπως τουλάχιστον βρίσκει λίγο περισσότερο ενδιαφέρον βλέποντας κάποιον, αντί να «βαράει μύγες» μόνος...
Μια λύση για να μη νιώθει μόνος είναι να του αφήσεις ένα φωτάκι ανοιχτό και είτε την τηλεόραση είτε το ραδιόφωνο. Αν κρίνω από τους γάτους μου που είναι τηλεορασάκηδες, μάλλον την τηλεόραση.;)

Ευχαριστώ...

thnx girls! Θα περιμένω κι άλλες απαντήσεις....

Πάντως ένα έχω να πω!
ONCE YOU GO CAT
YOU NEVER GO BACK!!!
:cool:

Όλες τα περάσαμε την πρώτη φορά που χρειάστηκε να αφήσουμε τα γατόνια μας μόνα τους. Μην ανησυχείς όμως το πιθανότερο είναι ότι θα σου κάνει ακόμη μεγαλύτερες αγάπες όταν επιστρέψεις. Εφόσον είναι συνηθισμένος να ζει σε διαμέρισμα, τη λύση με την αδερφή σου τη βρίσκω ιδανική. Έχε της και μερικά παιχνιδάκια και να δεις που κι αυτής δεν θα της κάνει καρδιά να φεύγει χωρίς να ασχολείται μαζί του. Το κλουβί του κτηνιατρείου θα είναι πιο αγχωτικό και μπορεί να έχει καλύτερη επίβλεψη εκεί αλλά με όλα τα άρρωστα ζώα που μπαινοβγαίνουν εγώ δεν θα κοιμόμουν ήσυχη.
Απόλαυσε τις διακοπές σου και μη στεναχωριέσαι καθόλου, λίγη απόσταση θα κάνει και καλό στη σχέση σας:P

Α, και μην ξεχάσεις να φυλάξεις απορρυπαντικά και λοιπά δηλητήρια, να βγάλεις όλα τα καλώδια από τις πρίζες και να μαζέψεις όλα τα εύθραυστα. Άσε του όμως πολλά παιχνίδια στο πάτωμα, να κρέμονται από τα χερούλια κτλ για να έχει να ασχολείται.

Γενικότερα πάντως θα σου πρότεινα, μετά τις διακοπές σου, να υιοθετήσεις ένα δεύτερο γατάκι, κατά προτίμηση της ίδιας ηλικίας. Ο κόπος είναι ο ίδιος΄και ο γάτος σου θα νιώσει πολύ πιο ευτυχισμένος. Θα είναι παρεάκι πλέον. Στο συστήνω ανεπιφύλακτα και το ίδιο θα σου που και άλλα μέλη που το δοκίμασαν!!!

Και εγώ τις ίδιες φοβίες είχα όταν έπρεπε να τον αφήσω πρώτη φορά στο διαμμέρισμα μόνο.Είχαμε κανονίσει να έρχεται η μαμά μου και ο αδερφός μου να τον ταίζουν και να φροντίζουν την τουαλέτα του.
Φαντάσου ότι με έπερναν τηλέφωνο και με έβαζαν να μιλήσω με τον Φρουνάκι μου για ηρεμήσει και για να πειστώ ότι είναι καλά:blink:
Και σκέψου πως ο δικός μου είναι εντελώς αντικοινωνικός με άλλους ανθρώπους και όποτε τον ταίζει άλλος δεν βγαίνει από την κρυψώνα του μέχρι να φύγουν:/:
Κάποτε ακόμη και μισή μέρα να έλειπα γινόταν χαμός με τον φρού:P
Στην πρώτη πολυήμερη απουσία μου κράταγε μούτρα και πολύ κλάμα και πράπονο(νιαουριτό) όταν γύρισα...
Την δευτερη το ίδιο, όπως και την τρίτη,μετά από αρκετο καιρο συνήθησε...Τώρα μπορώ να τον αφήσω και 20 μέρες και όταν θα γυρίσω θα είναι ο ίδιος!
Παίζει σημαντικό ρόλο να είναι στον χώρο του, με τα παιχνίδια του το κρεββατάκι του τις μυρωδιές σου..;)

καλώς ήρθες:)

Εγω νομιζω οτι ο δικος σου γατουλης ειδικα ζηταει δευτερο γατακι για να παιζει και μετα θα τον αφηνεισ ανετα μονο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back