Πανσιόν Ζώων

πωπω συμπαράσταση!

Νομίζω οτι εβγαλα πόρισμα!:D θα τον αφήσω σπίτι!
Όσο για δεύτερο γατάκι, αν και έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο για να εχει παρέα, φοβάμαι οτι επειδή δεν είναι πια μωρό, μη τυχόν και δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους... Είναι και διαμέρισμα, και τα λυπάμαι...

Αν είχα ένα σπίτι με αυλή, σίγουρα θα παιρνα αλλες...10 γάτες!!!:D

Και το αστείο είναι οτι όταν τον υιοθέτησα, δεν ήξερα τίποτε από γάτες, τις γάτες των άλλων τις φοβόμουν, δε «μίλαγα» σε γάτες του δρόμου. Τον υιοθέτησα επειδή ηταν άρρωστος και αδύναμος...
Και τώρα έχω φάει κολλημα,κάνω σα χαζομαμά και θέλω κι άλλες γάτες! :P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να δεις που αν κάτσει λίγο παραπάνω η αδερφή σου μαζί του, θα φάει κι αυτή κόλλημα!
Ακόμα κι αν του λείψεις τις πρώτες δυο μέρες, μην ανησυχείς. Οι γάτες έχουν φοβερή αίσθηση αυτοσυντήρησης κι αν θέλει χάδια θα πάει να της τριφτεί έτσι που δε θα μπορέσει να του αντισταθεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν θα εχει προβλημα α του παρεις ενα μικρο 3 μηνων θα προσαρμοσουνε , μπορεισ να αρχισεις φιλοξενωντας φετος ενα τετοιο απο το στραυ ( δες υπογραφη κατω) ετσι αν τα παρεισ δυο τρεις μερες πριν θα τους αφησεις δυο αμμους γεματες πολλη τροφη και δυο τρεις λεκανιτσες νερο κι αν ερχεται καποιοσ να τα βλεπει καθε τρεις μερες θα φυγεις ησυχη και θα χεις κανει και μια καλη πραξη

Παιδια να ρωτησω κι εγω τωρα..... Αν κι οχι νεα γατομαμα, παντα παθαινω φρικη οταν τα αφηνω. Η μητερα μου ερχεται καθημερινα και τα ταιζει αλλα δεν τα χαιδευει (φοβαται μη μυρισουν το σκυλακι της, αν και τα γατακια δεν εχουν προβλημα). Και στο σπιτι μενουν κι αλλοι, περισοτερο αποτομοι στο χειρισμο με τα γατακια που εκ των πραγματων δεν λαμβανουν τις προφυλαξεις τις δικες μου (δεν μπορει ολοι να εχουν συναισθηση της ευθυνης, ειδικα οταν προκειται για ζωακι). Οποτε περισσοτερο φρικαρω με το τι μπορει να συμβει σε μια στιγμη απροσεξιας των υπολοιπων (πχ να κλειστει κανενα γατακι στη βεραντα), παρα για το θεμα μοναξιας. Και μετα ειναι η ζεστη. Οσο ειμαι εδω, ανοιγω τα παραθυρα αναλογα, βαζω παγακια, ανεμιστηρες κλπ. Αλλα οταν λειπω αλλαζει η κατασταση. Ενα δευτερολεπτο απροσεξιας ισως στοιχησει τη ζωη τους. Απο την αλλη θα ειναι σπιτι τους.... ΑΝ τελικα παω καμια βδομαδα πουθενα με το Γιαννη μηπως πρεπει να παω και τα 3 σε καμια πανσιον;;; :hmm: :hmm: . Κι αν νομιζετε πως θα ειναι καλυτερα μηπως ξερετε καμια καλη στην Αθηνα; Ειναι και 3 τα δικα μου....

Εγώ πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα. Τον Αύγουστο που θα λείψουμε 10 μέρες τουλάχιστον θα έρχεται η αδερφή μου να τα προσέχει. Αφήνω πάντα μια πόρτα ανοιχτή και το παντζούρι λιγο σηκωμένο για να μπορούν να βγουν στη βεράντα και ούτως η άλλως όταν έρχεται η αδερφή μου κάθεται αρκετή ώρα, παίζουν, αγκαλιές φιλιά κλπ. Τις πρώτες φορες κραταγαν μούτρα. Τώρα μάλλον το συνήθισαν.

Παιδια να ρωτησω κι εγω τωρα..... Αν κι οχι νεα γατομαμα, παντα παθαινω φρικη οταν τα αφηνω. Η μητερα μου ερχεται καθημερινα και τα ταιζει αλλα δεν τα χαιδευει (φοβαται μη μυρισουν το σκυλακι της, αν και τα γατακια δεν εχουν προβλημα). Και στο σπιτι μενουν κι αλλοι, περισοτερο αποτομοι στο χειρισμο με τα γατακια που εκ των πραγματων δεν λαμβανουν τις προφυλαξεις τις δικες μου (δεν μπορει ολοι να εχουν συναισθηση της ευθυνης, ειδικα οταν προκειται για ζωακι). Οποτε περισσοτερο φρικαρω με το τι μπορει να συμβει σε μια στιγμη απροσεξιας των υπολοιπων (πχ να κλειστει κανενα γατακι στη βεραντα), παρα για το θεμα μοναξιας. Και μετα ειναι η ζεστη. Οσο ειμαι εδω, ανοιγω τα παραθυρα αναλογα, βαζω παγακια, ανεμιστηρες κλπ. Αλλα οταν λειπω αλλαζει η κατασταση. Ενα δευτερολεπτο απροσεξιας ισως στοιχησει τη ζωη τους. Απο την αλλη θα ειναι σπιτι τους.... ΑΝ τελικα παω καμια βδομαδα πουθενα με το Γιαννη μηπως πρεπει να παω και τα 3 σε καμια πανσιον;;; :hmm: :hmm: . Κι αν νομιζετε πως θα ειναι καλυτερα μηπως ξερετε καμια καλη στην Αθηνα; Ειναι και 3 τα δικα μου....

εγώ πάντως πιστεύω ότι σαν το χώρο που έχουν μάθει πουθενά, βέβαια σαφώς και υπάρχουν κινδυνοι, αλλά με λίγο προσοχή δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, πάντως εγώ δεν μπορώ πλέον να σκεφτώ με τίποτα να τα αφήσω σε πανσιον κλεισμένα σε ένα κλουβάκι:/:

Κι εγω που κοιταξα μερικες φωτο στι ιντερνετ απογοητευτηκα. Ηλπιζα να δω κανενα δωματιο :redface: :redface: Να ειναι και τα 3 μαζι σε εναν ανετο χωρο. Κι εμενα τα κλουβακια δεν με χαροποιουν πολυ Μη με ρωτησετε αν θελω και ρουμ σερβις για τα γατακια :P :P

Πάντως πιστεύετε ότι θα μπορούσα να αφήσω μόνο του και τον δικό μου μέχρι και 2 εβδομάδες;; Μέχρι φέτος είχα συγκάτοικο και τον πρόσεχε όταν έλειπα αλλά απο του χρόνου δεν ξέρω. Σίγουρα θα βρω κάποιον να τον επισκέπτεται, αλλά για πανσσιον δεν συζητάμε, είναι ήδη θηρίο, πόσο μάλλον αν τον αφήσω σε άγνωστο περιβάλλον... Και για άλλο γατάκι δεν συζητάμε, θα το κάνει κομμάτια.
Ουφ, μακάρι να μπορούσα να τον έπαιρνα μαζί αλλά δεν έχω δικό μου αμάξι και αυτός σε κτελ αμα μπει θα ουρλιάζει συνέχεια, θα με πετάξουν έξω!:) Κατι μου είχε αναφέρει μια κτηνίατρος για ηρεμιστικά για το ταξίδι... Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;
Και θα ήταν ωραία να τον έπαιρνα μαζί στο εξοχικό, θα του άρεσε... Από την άλλη, μέχρι να συνηθίσει το νέο περιβάλλον θα φεύγαμε...

Δεν ξέρω πραγματικα τι θα ήταν το καλύτερο για αυτόν... Μάλλον στο σπίτι... Αλλά δεν τον έχω αφήσει ποτέ για τόσο πολύ!

Παντως απο ξενοδοχεια ζωων στην αθηνα με τιποτα μην εμπιστευτειτε το BOSS του Ιωαννιδη εκει εχασα το 1995 τον σκυλο μου τον Mickey τον αφησαμε για ενα 3ημερο και πηγαμε καστορια σε συγγενεις κ οταν γυρισαμε μου λεει ο μπαμπας μου την ιδια μερα γιατι ηξερε πως ανυπομονουσα να δω τον σκυλακο μου,να παμε να τον παρουμε.περνει τηλεφωνο κ μας ειπε οτι μπηκαν κλεφτες δε βρηκαν λεφτα κ πηραν σκυλια δε ξερω αν ηταν αληθεια η αν τον πουλησε καπου αλλα με τραυματισε ψυχολογικα ημουν κ μικρουλης κ το λατρευα ηταν 3 ετων basset teckel για οσους δε ξερουν λουκανικο.τεσπα επειδη πονεσα πολυ τοτε για τον σκυλακο μου θελω να αποφυγετε ολοι αυτη την πανσιον,βρειτε μια αλλη αυτη ειναι στο πικερμι,παλληνη εκει καπου.αυτα!!!

@drusilia Γενικά οι περισσότεροι συμφωνούν ότι οι γάτες χρειάζονται το χώρο τους, αλλά η γνώμη μου είναι ότι ιδίως οι μοναχόγατες (απ' ό,τι κατάλαβα έχεις μία, σωστά;) δένονται πολύ με το αφεντικό τους και δύο εβδομάδες είναι μεγάλο διάστημα. Θα σου έλεγα να εξετάσεις το ενδεχόμενο να τον πάρεις μαζί σου στο εξοχικό με την προϋπόθεση να μη βγαίνει έξω, αν δεν είναι μαθημένος.
Όταν μετακόμισα ο δικός μου προσαρμόστηκε σχεδόν αμέσως στον καινούργιο χώρο - άρα είναι δυνατόν. Νομίζω πως ακόμη κι αν ταραχτεί κάπως με την αλλαγή, θα είναι καλύτερα αν είναι μαζί σου.
Οι πανσιόν είναι η ύστατη λύση. Συνήθως οι εγκαταστάσεις και η φροντίδα είναι κάτω του μετρίου...:down:
Αλλά περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι άλλοι.:)

ΥΓ. Εδώ είχε γίνει μια σχετική συζήτηση για τα ΚΤΕΛ. Δυστυχώς δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Εφόσον μπορείς πάρε τον μαζί σου!! Προσπάθησε να βρεις μεταφορικό μέσο και πάρτον στο εξοχικό, σε 1-2 μέρες θα συνηθίσει και δεν θα έχεις και την έννοια του. Εγώ ταξιδεύω συχνά με την δικιά μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσαρμόστηκε σε όλα τα σπίτια το ίδιο καλά αλλά σε γενικές γραμμές της αρέσει να έρχεται μαζί μου. Όταν η πτήση είναι απευθείας και η γάτα σχετικά ήρεμη (δεν έχουμε πέσει πχ σε γκρουπ με μανιασμένα παιδάκια στο αεροδρόμιο) δεν της δίνω ηρεμιστικό, αν όμως έχουμε αλλαγή αεροπλάνων ή πολύωρο ταξίδι ή αν την δω πολύ αναστατωμένη της δίνω 1/4 calmivet. Δεν είναι επικίνδυνο εάν η γάτα ταξιδεύει στην καμπίνα του αεροπλάνου και προσωπικά το βρίσκω και ανθρώπινο, ταλαιπωρείται λιγότερο όταν ηρεμεί.

Πανσιόν για γάτες

Μήπως ξέρετε μια καλή πανσιόν για γάτες στην Αθήνα κοντά στο κέντρο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Πανσιόν για γάτες

Το καλυτερο που υπαρχει κατα την γνωμη μου ειναι το https://www.pallinikennels.gr/. Εχω αφησει και γατα και σκυλια και ειναι απολα καταπληκτικο. Και εγω εμενα εκει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω αγχωθει παρα πολύ γιατι ξαφνικα δεν θα μπορεσει να μου προσεξει το γατι η μανα μου και τωρα δε ξερω τι να κανω. την τεταρτη θα γυρισω 2-3 πανσιον, το Παπαιωαννου, το holiday animals και αυτο που προτεινεις εσυ αλλα ακουω διαφορα και φοβαμαι..και αν τη χασω? και αν μου την πουλησουν? περνανε απο το μυαλο μου διαφορα σεναρια. ισως ειμαι υπερβολικη αλλα ξερω γω, εδω τοσα γινονται...απ την αλλη δεν εχω κανεναν να τη φυλαει σπιτι... θα λειψω 7 μερες....ουφ! τι να κανω? Καμμια εμπειρια θετικη απο πανσιον???? Βοηθειααα

Στη θέση σου θα την άφηνα σπίτι. Νερό και φαί στα ειδικά δοχεία, 2 αμμολεκάνες τουλάχιστον(και απλή λεκάνη είναι οκ) και αν γίνεται το air condition να είναι ρυθμισμένο να δουλεύει 3-4 ώρες την ημέρα. Δε θα πάθει τίποτα. Μια εβδομάδα είναι οκ για μια γάτα:).
Εαν την πας αλλού σίγουρα θα στρεσσαριστεί.

και εγω αυτο σκεφτομουνα αλλα η κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι πολλες μερες και οτι το μεγιστο 4 πρεπει να τις αφηνουμε μονες τους...ουφ, θα παω Παλληνη αυριο να δοκιμασω τη πανσιον και βλεπουμε...

Λοιπον, λατρεις των γατών, πήγα σημερα στο Pallini Kennels και εντυπωσιαστηκα! Το συνιστω ανεπιφυλακτα! Ειναι 20 λεπτα απο την Αθήνα, και έχει τέλειους χωρους και καταπληκτικους ανθρώπους!! Ησυχασα, θα αφησω εκει το γατουλινακι μου και ενταξει τις πρωτες μερες θα του λειψω αλλα θα περασει καλα πιστευω! Εχει πολλες γατουλες και θα γατο-μουρμουρανε με τις ωρες, θα λενε τα δικά τους και θα εχει καλή παρεϊτσα...μου εδωσε πολύ κουραγιο το γεγονος οτι ειχε τοσες γατες και επισης τα κλουβακια τους ειναι σα μινι διαμερισματα!!! Οποτε το my cat μου εδωσε τη λυση για πολλοστη φορα και συγκεκριμενα ο Vasgial! σε ευχαριστώ πολύ ! Με εβγαλες απο πολύ κοπο!!!!

Υπαρχει καποιος καταλογος με πανσιον για αθηνα???

Μέσα στην Αθήνα δεν υπάρχει. Πληκτρολογησε στο google "Πανσιον για Γατες" και θα σου βγαλει μερικά! Εγώ σου συνιστώ https://www.pallinikennels.gr/. Οπως λεω παραπανω, ειναι πολύ καλο!!! Γενικά να πας να δεις το χωρο πριν το αφησεις οπουδηποτε, γιατι αλλα διαφημιζουν οι περισσοτεροι και αλλα προσφερουν...το κακο ειναι οτι δυσκολα θα βρεις θεση τωρα...λογω 15αυγουστου και τετοια. Εγω δυσκολευτηκα πολυ...αλλα αξιζει! Ειμαι αρκετα πιο ησυχη τωρα...

Aαααα μιλαμε για pet resort....πολυ καλο φαινεται...ευχαριστω!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back