elleth
Νεοφερμένο μέλος
Νομίζω οτι εβγαλα πόρισμα!
θα τον αφήσω σπίτι!Όσο για δεύτερο γατάκι, αν και έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο για να εχει παρέα, φοβάμαι οτι επειδή δεν είναι πια μωρό, μη τυχόν και δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους... Είναι και διαμέρισμα, και τα λυπάμαι...
Αν είχα ένα σπίτι με αυλή, σίγουρα θα παιρνα αλλες...10 γάτες!!!

Και το αστείο είναι οτι όταν τον υιοθέτησα, δεν ήξερα τίποτε από γάτες, τις γάτες των άλλων τις φοβόμουν, δε «μίλαγα» σε γάτες του δρόμου. Τον υιοθέτησα επειδή ηταν άρρωστος και αδύναμος...
Και τώρα έχω φάει κολλημα,κάνω σα χαζομαμά και θέλω κι άλλες γάτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα κι αν του λείψεις τις πρώτες δυο μέρες, μην ανησυχείς. Οι γάτες έχουν φοβερή αίσθηση αυτοσυντήρησης κι αν θέλει χάδια θα πάει να της τριφτεί έτσι που δε θα μπορέσει να του αντισταθεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Κι αν νομιζετε πως θα ειναι καλυτερα μηπως ξερετε καμια καλη στην Αθηνα; Ειναι και 3 τα δικα μου....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια να ρωτησω κι εγω τωρα..... Αν κι οχι νεα γατομαμα, παντα παθαινω φρικη οταν τα αφηνω. Η μητερα μου ερχεται καθημερινα και τα ταιζει αλλα δεν τα χαιδευει (φοβαται μη μυρισουν το σκυλακι της, αν και τα γατακια δεν εχουν προβλημα). Και στο σπιτι μενουν κι αλλοι, περισοτερο αποτομοι στο χειρισμο με τα γατακια που εκ των πραγματων δεν λαμβανουν τις προφυλαξεις τις δικες μου (δεν μπορει ολοι να εχουν συναισθηση της ευθυνης, ειδικα οταν προκειται για ζωακι). Οποτε περισσοτερο φρικαρω με το τι μπορει να συμβει σε μια στιγμη απροσεξιας των υπολοιπων (πχ να κλειστει κανενα γατακι στη βεραντα), παρα για το θεμα μοναξιας. Και μετα ειναι η ζεστη. Οσο ειμαι εδω, ανοιγω τα παραθυρα αναλογα, βαζω παγακια, ανεμιστηρες κλπ. Αλλα οταν λειπω αλλαζει η κατασταση. Ενα δευτερολεπτο απροσεξιας ισως στοιχησει τη ζωη τους. Απο την αλλη θα ειναι σπιτι τους.... ΑΝ τελικα παω καμια βδομαδα πουθενα με το Γιαννη μηπως πρεπει να παω και τα 3 σε καμια πανσιον;;;![]()
. Κι αν νομιζετε πως θα ειναι καλυτερα μηπως ξερετε καμια καλη στην Αθηνα; Ειναι και 3 τα δικα μου....
εγώ πάντως πιστεύω ότι σαν το χώρο που έχουν μάθει πουθενά, βέβαια σαφώς και υπάρχουν κινδυνοι, αλλά με λίγο προσοχή δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα, πάντως εγώ δεν μπορώ πλέον να σκεφτώ με τίποτα να τα αφήσω σε πανσιον κλεισμένα σε ένα κλουβάκι

χριστινα
Διάσημο μέλος
Να ειναι και τα 3 μαζι σε εναν ανετο χωρο. Κι εμενα τα κλουβακια δεν με χαροποιουν πολυ Μη με ρωτησετε αν θελω και ρουμ σερβις για τα γατακια

drusilia
Διάσημο μέλος
Ουφ, μακάρι να μπορούσα να τον έπαιρνα μαζί αλλά δεν έχω δικό μου αμάξι και αυτός σε κτελ αμα μπει θα ουρλιάζει συνέχεια, θα με πετάξουν έξω!
Κατι μου είχε αναφέρει μια κτηνίατρος για ηρεμιστικά για το ταξίδι... Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;Και θα ήταν ωραία να τον έπαιρνα μαζί στο εξοχικό, θα του άρεσε... Από την άλλη, μέχρι να συνηθίσει το νέο περιβάλλον θα φεύγαμε...
Δεν ξέρω πραγματικα τι θα ήταν το καλύτερο για αυτόν... Μάλλον στο σπίτι... Αλλά δεν τον έχω αφήσει ποτέ για τόσο πολύ!
kostas221
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
δένονται πολύ με το αφεντικό τους και δύο εβδομάδες είναι μεγάλο διάστημα. Θα σου έλεγα να εξετάσεις το ενδεχόμενο να τον πάρεις μαζί σου στο εξοχικό με την προϋπόθεση να μη βγαίνει έξω, αν δεν είναι μαθημένος.Όταν μετακόμισα ο δικός μου προσαρμόστηκε σχεδόν αμέσως στον καινούργιο χώρο - άρα είναι δυνατόν. Νομίζω πως ακόμη κι αν ταραχτεί κάπως με την αλλαγή, θα είναι καλύτερα αν είναι μαζί σου.
Οι πανσιόν είναι η ύστατη λύση. Συνήθως οι εγκαταστάσεις και η φροντίδα είναι κάτω του μετρίου...
Αλλά περίμενε να δεις τι θα σου πουν και οι άλλοι.
ΥΓ. Εδώ είχε γίνει μια σχετική συζήτηση για τα ΚΤΕΛ. Δυστυχώς δεν είναι ό,τι καλύτερο.
marigo173
Δραστήριο μέλος
ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως ξέρετε μια καλή πανσιόν για γάτες στην Αθήνα κοντά στο κέντρο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasgial
Νεοφερμένο μέλος
Το καλυτερο που υπαρχει κατα την γνωμη μου ειναι το https://www.pallinikennels.gr/. Εχω αφησει και γατα και σκυλια και ειναι απολα καταπληκτικο. Και εγω εμενα εκει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Εαν την πας αλλού σίγουρα θα στρεσσαριστεί.
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
April Ryan
Νεοφερμένο μέλος
Gogo Valentinou
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool