Παππούλης με γρομπαλάκια...

Μιμίκος

Νεοφερμένο μέλος

Η Μιμίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Γεια σας! Έχω τον πιο όμορφο άντρα του κόσμου, ο οποίος είναι κεραμιδόγατος, ο Μιμίκος!:cat:
Το όλο κακό είναι οτι δυστυχώς ο Μιμίκος μου είναι 15 χρονών και εδώ και ένα χρόνο περίπου, ξεκίνησε να εμφανίζει τρομαχτικά γρομπαλάκια στο σώμα του!:( Τα πρώτα που εμφανίστηκαν ήταν κάτι σαν μπιμπικάκια και μετά έβγαλε και ένα γρομπαλάκι 1,5 εκατοστού περίπου στον δεξί του ώμο επιδερμικό. Ο γιατρός είπε ότι τα μπιμπικια ειναι της ηλικιας και το γρομπαλακι να το παρακολουθώ μήπως μεγαλώσει, αλλά πάλι καλά τόσο καιρό σταθερό ειναι. Το κακό είναι ότι τώρα έβγαλε κι αλλο ένα στον αριστερό ώμο λίγο πιο κάτω και λίγο πιο μικρο! :/:
Μου είπαν οτι σε ζώο αφαίρεση όγκου σημαίνει ότι μετά την επέμβαση συνήθως εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και το ζώο πεθαίνει :(:(:(:cry:
Ο γιατρός είπε οτι ο Μιμίκος εχει αλλα 5-7 χρόνια μπροστά του ως παππούς και να μην τα πηράξουμε αυτα. Ψυχολογικά εγινε λιγο παραπάνω γκρινιάρης και τεμπέλης (αλλά ετσι ηταν ο χαρακτηρας του και τώρα με τα γεράματά του...) και ζηλευει και τσατίζεται αν ασχολούμαστε πολύ με τους 2 γιους του (φυσικά εγώ εχω δώσει ολη την προσοχή πάνω του). Ξερετε κατι παραπάνω? Μπορώ να κάνω κατι ειτε για την ψυχολογια του (καποια εξτα περιποιηση, δωράκι, παιχνιδακι...), ειτε για τη διατροφή του (βιταμίνες ή κατι τετοιο)? Μεγαλώνει και αγχώνομαι! Μεγάλωσα μαζί του :inlove: και μόνο στη ιδεα του ανεπανόσθωτου... τρελαίνομαι:cry: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???

Υ.Γ. Α! ξέχασα να πω οτι εδώ και 14 χρόνια κοιμάται μαζί μου στο κρεβάτι μου. Και απο τοτε που αρχίσανε αυτά δεν ξαναήρθε :( Τον παιρνω μαζί μου για υπνο το βραδυ αλλά φευγει μετά απο λίγο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επί του θέματος δεν έχω τις γνώσεις να σου απαντήσω, αλλά μπορώ να σου συστήσω μια πολύ καλή κτηνίατρο στη Θεσσαλονίκη, αν θέλεις μια δεύτερη γνώμη. Αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου πμ :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου είπαν οτι σε ζώο αφαίρεση όγκου σημαίνει ότι μετά την επέμβαση συνήθως εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και το ζώο πεθαίνει :(:(:(:cry:
Πρώτα απ' όλα, ένα καλό χάδι στην κεφάλα του Μιμίκου από μένα! :)
Αυτό που γράφεις για την αφαίρεση όγκου, μάλλον δεν σου το είπε ο γιατρός σου, έτσι δεν είναι; Αν δεν σου το είπε ο γιατρός σου, μη δίνεις σημασία και μην ανησυχείς. Εγώ θα κρατούσα αυτά που είπε ο γιατρός του γάτου που τον είδε και ξέρει. Όλα τα άλλα από το ένα θα 'μπαιναν, από το άλλο θα 'βγαιναν. Όσο καλές προθέσεις και να έχουμε εμείς οι "λαϊκοί", πολλές φορές μέσα στην άγνοιά μας τα θαλασσώνουμε.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς από τώρα για τον Μιμίκο. Δυστυχώς, τα ζώα μας συνήθως φεύγουν πολύ νωρίτερα από μας. Όμως αυτό δεν πρέπει να μας πτοεί, είναι μέσα στη ζωή. Εγώ θα σου πρότεινα να συνεχίσεις να τον νταντεύεις, να τον κανακεύεις και να τον παραχαϊδεύεις, ώστε όσα χρόνια του μένουν να τα περάσει ζωή και κότα! :)

Αν κατά τα άλλα η υγεία του είναι καλή, ασφαλώς θα περάσει μαζί σου αρκετά χρόνια ακόμα! Μην στενοχωριέσαι από τώρα γιατί η στενοχώρια σε εμποδίζει να απολαύσεις τη γατίσια παρουσία του! :D
Τα σέβη μου στον Μιμίκο τον γερο-γάταρο, και να μας τον έχεις καλά! :)
Μακάρι και τα δικά μου να φτάσουν στα χρόνια του!

Αχ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!
Οσο για τα χαζογρομπαλάκια μου το ειπε και ο γιατρος...:(
Ομως εγώ πιστευω οτι η ψυχολογια παιζει τον μεγαλύτερο ρολο από την καθε ασθενεια, γι'αυτό τον κακομαθαίνω όσο πιο πολύ μπορώ!
Ειναι ο άντρας της ζωής μου!!!:inlove:
Οσο για το όλα στη ζωή ειναι... το ξέρω.. αλλά δε το θέλω!
Anyway, εχουμε καιρό ακομα μπροστά μας! ε?:):P

Φυσικά και έχετε πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σας!Γιατρός δεν είμαι,αλλά με την αγάπη που του δίνεις έχει αποθεμα για δεκαετίες...

Ξέρεις όμως τι άλλο είναι κι αυτό "στη ζωή"; Να δείχνεις στον Μιμίκο κάθε μέρα ότι είναι "ο άντρας της ζωής σου"! Είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσετε εξ ίσου και εσύ και ο Μιμίκος! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back