Παράλυση σε μωρό γατάκι, βοήθεια!

Τα ποδια τα κουναει πλεον και μονο του,εχουν πολυ μεγαλη διαφορα απο την προιγουμενη βδομαφδα, αλλα δεν στεκεται ακομα ορθιο. νωρις ειναι ετσι?

Δεν είναι μόνο νωρίς, είναι πολύ νωρίς! Το οτι έχει, όπως λες, πολύ μεγάλη διαφορά, είναι σίγουρο σημάδι οτι συνεχίζοντας με την ίδια υπομονή την καλή δουλειά που κάνετε, θα σας οδηγήσει σε θεαματικά αποτελέσματα:)
Καλή συνέχεια και καλή του (πλήρη) ανάρρωση!:flowers:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ μπράβο στο γατάκι :) Και μπράβο και σε σας που δεν το αγνοήσατε και συνεχίσατε να βοηθάτε, παρόλο που ήταν δύσκολη περίπτωση. Αμέτρητοι "φιλόζωοι" θα είχαν λακίσει μόλις άκουγαν για παραλύσεις και άδειασμα κύστης. Κι εγώ φρικάρω μόνο που το σκέφτομαι ομολογώ, θα φοβόμουν κιόλας μην του κάνω κακό... Εύχομαι να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Αυτό με την περιτονίτιδα δεν έχω καταλάβει ακόμα, πιθανότατα δεν εννοούσε τη λοιμώδη αλλά εννοούσε κάτι σα μόλυνση της πληγής...;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουφ μπράβο στο γατάκι :) Και μπράβο και σε σας που δεν το αγνοήσατε και συνεχίσατε να βοηθάτε, παρόλο που ήταν δύσκολη περίπτωση. Αμέτρητοι "φιλόζωοι" θα είχαν λακίσει μόλις άκουγαν για παραλύσεις και άδειασμα κύστης. Κι εγώ φρικάρω μόνο που το σκέφτομαι ομολογώ, θα φοβόμουν κιόλας μην του κάνω κακό... Εύχομαι να πηγαίνει όλο και καλύτερα. Αυτό με την περιτονίτιδα δεν έχω καταλάβει ακόμα, πιθανότατα δεν εννοούσε τη λοιμώδη αλλά εννοούσε κάτι σα μόλυνση της πληγής...;

Ναι μολυνση της πληγης ηταν τις πρωτες μερες. τωρα ειναι μια χαρα.
Σημερα το πηγα στον κηπο για να μην γλιστραει και σηκωνε και λιγο την λεκανη του και με τα πισω ποδια μπουσουλουσε. χαχα χαρηκα πολυ. και τσισα πλεον ολο και τα αμολαει οπου βρει :P

Τι εννοείς να μη γλιστράει;

Επίσης, το ότι μπουσουλάει μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε τις ασκήσεις για ενδυνάμωση, ίσως και πιο εντατικά. Δε θα έπρεπε ήδη να στέκεται έστω λιγάκι και να μην μπουσουλάει μόνο;;; :confused:

Τι εννοείς να μη γλιστράει;

Επίσης, το ότι μπουσουλάει μάλλον σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσετε τις ασκήσεις για ενδυνάμωση, ίσως και πιο εντατικά. Δε θα έπρεπε ήδη να στέκεται έστω λιγάκι και να μην μπουσουλάει μόνο;;; :confused:

στα πλακακια στο μπαλκονι ή στο σπιτι μεσα γλιστραει. ενω κατω που εχει τσιμεντο ή χωμα δεν γλιστραει
Ασκησεις κανω πολυ συχνα στα ποδια, οσο χρονο εχω. Δεν ξερω αν επρεπε να περπαταει, δεν ειναι νωρις ? 10-12 μερες εχουν περασει. Στα τσισα εχουμε θεμα μονο του δεν κανει, μονο κατι λιγες σταγονες, θελει βοηθεια για να τα κανει. Ο γιατρος ειπε αυριο να το παμε να του κανει μια θεραπεια για να βοηθησει λιγο το ουροποιητικο. Για να δουμε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back