SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα τωρα εισαι φιλη με καποια Νικολετα νομιζω??
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σε φανταζομαιαλλα τωρα εισαι φιλη με καποια Νικολετα νομιζω??
![]()
Tώρα είμαι φίλη με όλους αλλά κολλητή μου είναι η Νικολέτα!
Και έχω και κάποιες ξεχωριστές φίλες μέσο του υπολογιστή νομίζω!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
) και έτσι και αλλιώς και ανάποδα και κατακόρυφα και πλαγίος και μπρός και πίσω και οριζοντίως και καθέτος και και και και αφού πνιγόμουν για 1 τέταρτο μέσα αφού είδα και από είδα στο τέλος είπα από μέσα μου " Πω! πω! Θεέ μου μάλλον θα πνιγώ!!!!" Δεν το σκέφτηκα απελπισμένη απλά σαν συμπέρασμα. Ξαφνικά αισθάνθηκα ότι το ρεύμα με αφησε και ότι μπορούσα να τα καταφέρω να βγώ. Πράγμα που έγινε όπως καταλαβαίνεται για να είμαι εδώ και να σας γράφω
.Την άλλη μέρα μου είπε η μαμά μου να ανάψω μία λαμπάδα στον Αγιο Νικόλαο, επειδή έχω ίδιο όνομα.Υ.Σ. Πάντως ρε παιδιά αυτό που λένε "πέρασε η ζωή μου μπροστά από τα μάτια μου εμένα δεν μου περάσε καθόλου!!! Μάλλον από ότι καταλαβαίνεται ο David Heilselhoft μου πέρασε από το μυαλό
αφού το μόνο που σκεφτήκα εκείνη την στιγμή ήταν όλα εκείνα που τον είχα δει να κάνει.Συμπέρασμα: μερικές φορές η τηλεόραση και το Baywatch μπορεί ναμας βγούν χρήσιμα
.Και ότι η θάλασσα της Νάξου έχει πολλύ αλάτι γκούχου ! γκούχου!. Μπούυυυχαα χααα!!
Σας φιλώ με αγάπη
Η Θαλασσοπνιγμένη σας φίλη
Felice
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
. Μετά όπως καταλαβαίνεις ήμουν απασχολημένη στο να πνίγομαι
!!!!!!.Αυτά που βλέπαμε στα ελληνικά έργα που φώναζε η Βουγιουκλάκη και έτρεχε ολόκληρη παραλία να την σώσει να το ξέρετε είναι όλα παραμύθια. Στην παραλία καθόντουσταν 8 άτομα και κανείς τους δεν κούνησε το δαχτυλάκι του. Άσε που όλοι έκαναν επίτηδες πως κοιτάζουν αλλού.Φώναξα στον αδερφό μου αλλά μετά όταν βούτηξε για να έρθει προς εμένα άρχισα και του φώναζα "φύγε, φύγε" βέβαια το παιδί έφτασε μέχρι εμένα και με τράβηξε με το χέρι του αλλά μετά κόλησε και αυτός και για λίγο ούτε αυτός μπορούσε να βγει. Αλλά επειδή είναι πολύ ψηλός κράτήθηκε με τα πόδια από ένα βράχο και με το επόμενο κύμα κατάφερε και βγήκε έξω. Αστα ρε συ σου λέω εκείνη η μέρα μας είχε βγεί πολύ ξυνή. ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό πρέπει να έγινε με εμένα.
Και ότι άμα πηγαίνετε σε παραλία που δεν γνωρίζετε μην βουτάτε ποτέ άμα δεν είναι λάδιιιιιιιι.
Υ.Σ.Επίσης να προσθέσω ξανά ότι αυτό όπως σας το ξαναείπα το γνώριζα από το Baywatch
.Ναναι καλά εκεί που είναι το παιδί ο David
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό πρέπει να έγινε με εμένα.
Και ότι άμα πηγαίνετε σε παραλία που δεν γνωρίζετε μην βουτάτε ποτέ άμα δεν είναι λάδιιιιιιιι.
Υ.Σ.Επίσης να προσθέσω ξανά ότι αυτό όπως σας το ξαναείπα το γνώριζα από το Baywatch
.Ναναι καλά εκεί που είναι το παιδί ο David
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
:cry::cry::cry::cry::cry:ΦοβουμαιΑν μιλαμε για παραξενα περιστατικα θα σας πω και εγω τι μου συνεβηκε πριν λιγο καιρο.....ερχομουνα λεμεσο μεσο του αυτοκινητοδρομου ο οποιος εκεινη την ωρα δεν ειχε κινηση γιατι ηταν και πολυ αργα την νυχτα....Φυσικα δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου αλλα και ο συνοδηγος ειχε δει το ιδιο πραγμα: την ωρα που οδηγουσα με 100 χιλιομετρα την ωρα περασε απο μπροστα μας μια μαυροφορεμενη μορφη που φανικε τοσο αληθινη ωστε να με κανει να σταματισω για να δω αν πατισα κανεναν....φυσικα δεν υπηρχε κανενας εκει...αλλα την μορφη αυτη ειχε δει και ο συνοδηγος....και ακομα απορω....
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ρωτήσεις αν στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει κανένα παραμύθι/μύθος ιστοριας που έχει γίνει τα παλιά χρόνια.Αν μιλαμε για παραξενα περιστατικα θα σας πω και εγω τι μου συνεβηκε πριν λιγο καιρο.....ερχομουνα λεμεσο μεσο του αυτοκινητοδρομου ο οποιος εκεινη την ωρα δεν ειχε κινηση γιατι ηταν και πολυ αργα την νυχτα....Φυσικα δεν ξερω αν ηταν η ιδεα μου αλλα και ο συνοδηγος ειχε δει το ιδιο πραγμα: την ωρα που οδηγουσα με 100 χιλιομετρα την ωρα περασε απο μπροστα μας μια μαυροφορεμενη μορφη που φανικε τοσο αληθινη ωστε να με κανει να σταματισω για να δω αν πατισα κανεναν....φυσικα δεν υπηρχε κανενας εκει...αλλα την μορφη αυτη ειχε δει και ο συνοδηγος....και ακομα απορω....
Πέρσυ είχα δει στην τηλεόραση ένα ντοκυμαντέρ που έλεγε για παράξενα γεγονότα. Εκεί είχα δει για μιά περιοχή στην αμερική όπου επάνω σε κάτι ράγες τρένου είχε σταματήσει ένα σχολικό και είχαν σκοτωθεί από το τρένο μικρά παιδάκια. Μια φορά λέει πήγε και χάλασε ξανά στο ίδιο σημειο επάνω στην ράγες του τρένου το αμάξι από ένα ζευγάρι και ξαφνικά είδαν ότι ερχόταν το τρένο.Προσπαθούσαν και προσπαθούσαν να βάλουν μπροστά και το αμάξι δεν έπαιρνε και Ωωωωωω!! του θαύματος ξαφνικά το αμάξι τσούλισε και έφυγε από τις ράγες. Το ζευγάρι κατέβηκε και φώναξε την οδική βοήθεια για να έρθουν να πάρουν το αμάξι. Όταν ήρθε η οδική την στιγμή που έδεναν το αμάξι στον γερανό ανακάλυψαν ότι πίσω επάνω στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου υπήρχαν τα αποτυπώματα από πολλά παιδικά χεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα προτιμουσα να πιστευω οτι ηταν απλα η ιδεα μουΝα ρωτήσεις αν στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει κανένα παραμύθι/μύθος ιστοριας που έχει γίνει τα παλιά χρόνια.
Πέρσυ είχα δει στην τηλεόραση ένα ντοκυμαντέρ που έλεγε για παράξενα γεγονότα. Εκεί είχα δει για μιά περιοχή στην αμερική όπου επάνω σε κάτι ράγες τρένου είχε σταματήσει ένα σχολικό και είχαν σκοτωθεί από το τρένο μικρά παιδάκια. Μια φορά λέει πήγε και χάλασε ξανά στο ίδιο σημειο επάνω στην ράγες του τρένου το αμάξι από ένα ζευγάρι και ξαφνικά είδαν ότι ερχόταν το τρένο.Προσπαθούσαν και προσπαθούσαν να βάλουν μπροστά και το αμάξι δεν έπαιρνε και Ωωωωωω!! του θαύματος ξαφνικά το αμάξι τσούλισε και έφυγε από τις ράγες. Το ζευγάρι κατέβηκε και φώναξε την οδική βοήθεια για να έρθουν να πάρουν το αμάξι. Όταν ήρθε η οδική την στιγμή που έδεναν το αμάξι στον γερανό ανακάλυψαν ότι πίσω επάνω στο πορτπαγκαζ του αυτοκινήτου υπήρχαν τα αποτυπώματα από πολλά παιδικά χεράκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστά !θα προτιμουσα να πιστευω οτι ηταν απλα η ιδεα μου......
Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ εμένα προσωπικά κάτι παράξενο. Μόνο ιστορίες για τρίτους ξέρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
τι τριτουςΣωστά !Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει συμβεί ποτέ εμένα προσωπικά κάτι παράξενο. Μόνο ιστορίες για τρίτους ξέρω.
?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool