Παράξενη συμπεριφορά... Είναι καλά;

νικος βυρωνας

Νεοφερμένο μέλος

Ο νικος βυρωνας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βρύσες (Χανιά). Έχει γράψει 56 μηνύματα.
Παιδια επειδη τρομαξα πολυ απο μερικα φυλαδια που ειδα για αρρωστιες και ακομη χειροτερα για μερικα συμπτωματα που εχει η χρυσουλα θελω την γνωμη σας....Αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι απο την αρχη ηταν η πιο ηρεμη απο τα αδερφακια της!ειναι πιο χαδαρια,πιο υπναρου και λιγοτερο παιχνιδιαρα οχι ομως ολα αυτα να φτανουν το υπερβολικο....ειχα προβληματα με δοιαρεια και συχνη ουρηση που μαλλον ωφειλετε σε τροφες γιατι η γιατρος[πολυ αξιοπιστη] την εβρισκε παντα καλα και τωρα με την χιλλς ειναι καλα....στις 14 αυγουστου παει 5 μηνων και εχει ολα της τα εμβολια και αμπουλα για τα παρασιτα,ειναι μονο μεσα στο σπιτι και παντα σε καραρο χωρο....επισης νοιαουριζει καμοια φορα οταν ειναι στην αμμο[με ανυσηχει πολυ αυτο]...εχει μια χαρα ορεξη και στο παρελθον ειχε κανει εμμετο χωρις να ξερω γιατι...[με τις παλιες τροφες....θελω την γνωμη σας...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου φιλε μου!Της δινεις αποκλειστικα ξηρη τροφη hills ή και κονσερβες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια επειδη τρομαξα πολυ απο μερικα φυλαδια που ειδα για αρρωστιες και ακομη χειροτερα για μερικα συμπτωματα που εχει η χρυσουλα θελω την γνωμη σας....Αυτο που με τρομαζει περισσοτερο ειναι οτι απο την αρχη ηταν η πιο ηρεμη απο τα αδερφακια της!ειναι πιο χαδαρια,πιο υπναρου και λιγοτερο παιχνιδιαρα οχι ομως ολα αυτα να φτανουν το υπερβολικο....ειχα προβληματα με δοιαρεια και συχνη ουρηση που μαλλον ωφειλετε σε τροφες γιατι η γιατρος[πολυ αξιοπιστη] την εβρισκε παντα καλα και τωρα με την χιλλς ειναι καλα....στις 14 αυγουστου παει 5 μηνων και εχει ολα της τα εμβολια και αμπουλα για τα παρασιτα,ειναι μονο μεσα στο σπιτι και παντα σε καραρο χωρο....επισης νοιαουριζει καμοια φορα οταν ειναι στην αμμο[με ανυσηχει πολυ αυτο]...εχει μια χαρα ορεξη και στο παρελθον ειχε κανει εμμετο χωρις να ξερω γιατι...[με τις παλιες τροφες....θελω την γνωμη σας...........

το οτι νιαουριζει στην αμμο ειναι καπως ανησυχητικο γιατι μπορει να οφειλεται σε αρκετες αιτιες, απο ουρολοιμωξη ως δυσκοιλιοτητα. Να την πας στον γιατρο οσο πιο συντομα μπορεις. Αποπαρασιτωση για ενδοπαρασιτα εχει κανει;

Τις δινω και κονσερβες απο σουπερμαρκετ[δεν εχω λεφτα τωρα για καλες] αλλα τις δινω σπανια γιατι ειναι γεματες συντηριτικα και δεν θελω να παθει και τιποτα!προτιμω να τις δινω οταν εχω ψαρακι,κοτοπουλο η κατι σπιτικο και υγειινο που φυσικα να μην την πειραξει....ναι της εδινα φαρμακο για να παρασιτα που λες[η κτηνιατρος μου το εδωσε]....ΠΡΟΣΟΧΗ δεν νοιαουριζει παντα οταν παει στην αμμο[την παρατηρησα και πριν λιγο και ειναι ολα οκ[μονο μερικες φορες]

ααα ποσες φορες περιπου πανε στην αμμο οι δικες σας γατες??ρωτησα εναν φιλο μου και μου ειπε οτι τα κανουν μονο μια φορα την μερα ενω η δικη μου τα εκανε 3 καθημερινα[να ειναι καλα τα χιλλς!!!τωρα τα κανει μονο 1-2]!!!!

Τις δινω και κονσερβες απο σουπερμαρκετ[δεν εχω λεφτα τωρα για καλες] αλλα τις δινω σπανια γιατι ειναι γεματες συντηριτικα και δεν θελω να παθει και τιποτα!προτιμω να τις δινω οταν εχω ψαρακι,κοτοπουλο η κατι σπιτικο και υγειινο που φυσικα να μην την πειραξει....ναι της εδινα φαρμακο για να παρασιτα που λες[η κτηνιατρος μου το εδωσε]....ΠΡΟΣΟΧΗ δεν νοιαουριζει παντα οταν παει στην αμμο[την παρατηρησα και πριν λιγο και ειναι ολα οκ[μονο μερικες φορες]

Η δικια μου παντως νιαουριζε οταν πηγαινε στην αμμο αν ειχε κατουρησει μια φορα πριν και δεν την ειχα καθαρισει!Τωρα της εχω παρει μια αντιμικροβιακη αμμο της everclean και ειναι κομπλε!!!Απο τροφες μπορεις να δοκιμασεις και royalcanin!!!Ειναι στειρωμενη??

Δικιο εχεις μπορει να φταει και οτι καμοια φορα αργω λιγο να την καθαρισω...οχι δεν ειναι στειρωμενη[5 μηνων ειναι μονο]..να σε ρωτησω κατι??εχω μεγαλο προβλημα να βρω καλες τροφες...εψαχνα 2 μερες για την χιλλς και τελικα την παραγγειλα απο το ιντερνετ οσο για ρουαλ κανιν και πουρινα δεν βρισκω ουτε σε πετ σοπ εδω κοντα ουτε στο κτηνιατριο....κανα καλο σιτε η πετ σοπ υπαρχει??/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back