Παράξενη συμπεριφορά μετά τη γέννα

ΛΙΑ18457

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΛΙΑ18457 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Παιδιά βοηθήστε με κι εμένα που είμαι καινούργια γατόφιλη.Είχα υιοθετήσει μια γατούλα αδέσποτη η οποία το Πάσχα γέννησε 5 γατάκια.
Το ένα δεν τα κατάφερε κι έχει 4.Ενώ της βάζω συνέχεια φαγητό έχει σκελετώσει και μιλάμε για ψαράκια για μαγειρεμένο κοτόπουλο,κροκέτες και κονσέρβες πολυτελείας σε εναλλαγή.Επίσης τελευταία γρυλίζει όλη την ώρα και δνε ξέρω τι της συμβαίνει...Αν μπορεί κάποιος να μου πει σχετικά θα το εκτιμήσω.Συγνώμη και για την παρεμβολή αλλά δεν ξέρω που να γραψω το πρόβλημα μου.:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο θα ηταν να ανοιξεις ενα νεο θεμα για να το δουν καλυτερα ολοι,στην ενοτητα "εγκυμοσυνη και γατακια".Τι τρωει η γατουλα;Ειναι εμβολιασμενη;Αποπαρασιτωση εχει κανει;Την εχει δει γιατρος;Αν γεννηθηκαν τα μικρα το Πασχα οπως λες μπορει να ζευγαρωνει παλι και γι'αυτο να εχει αδυνατισει τοσο.Καλο θα ηταν να της γινουν εξετασεις γιατι μπορει να εχει καποια αρρωστια εκ γεννετης ή να κολλησε απο τα ζευγαρωματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή δεν κατάλαβα καλά, η γατούλα σου είναι αδέσποτη που τη φροντίζεις ή την έχεις πάρει στο σπίτι και απλώς την αφήνεις να βγαίνει;

Αν είναι αδέσποτη αλλά μπορείς να την πιάσεις, καλύτερα να την πας στον κτηνίατρο, κυρίως επειδή αυτή η επιθετικότητα μπορεί να είναι ένδειξη πόνου.:/:

Το αδυνάτισμα μπορεί να οφείλεται σε ενδοπαράσιτα. Ίσως να φαίνονται κάποια άσπρα σκουληκάκια στον πρωκτό της. Αν έχει σταματήσει να θηλάζει, μπορείς να της δώσεις ένα χαπάκι drontal (θα το θρυμματίσεις στην κονσέρβα της για να το φάει πιο εύκολα).

Καλώς ήρθες.

Και εγώ θα σου έλεγα το καλύτερο θα ήταν να την δεί γιατρός.:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back