Chri_stina
Νεοφερμένο μέλος
Τι θαυμάσιος τόπος για γατόφιλους που μόλις ανακάλυψα!
Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί:
Γατούλα σιαμέζα 13 χρονών που άλλαξε προσφάτως (2 μήνες) σπίτι ενώ στην αρχή προσαρμόστηκε και όλα πολύ καλά, τώρα δεν χρησιμοποιεί όλες τις φορές την άμμο για την ανάγκη της. Άλλες φορές απ'έξω στο πάτωμα δίπλα στη λεκάνη, άλλες μέσα! Έχετε καμιά ιδέα τι θέλει να μας πει; Παρακαλώ βοηθήστε με.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Να φανταστω οτι ειναι στειρωμενη η γατουλα,ετσι;Υπαρχει αλλη γατουλα στο χωρο της;Μηπως ειναι κατι απλο,οπως η αμμος της να χρειαζεται συχνοτερο καθαρισμα,ή να χρειαζεται μεγαλυτερη λεκανη;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα πρότεινα αν συνεχιστεί, να της γινόταν ενα τσεκάρισμα υγείας, ώστε να αποκλειστεί ενδεχόμενα αυτός ο λόγος, και να είναι ή θέμα προσαρμογής, ή θέμα καθαριότητηας ή θέσης της τουαλέτας....

Chri_stina
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπερα και καλωσηρθατε!
Να φανταστω οτι ειναι στειρωμενη η γατουλα,ετσι;Υπαρχει αλλη γατουλα στο χωρο της;Μηπως ειναι κατι απλο,οπως η αμμος της να χρειαζεται συχνοτερο καθαρισμα,ή να χρειαζεται μεγαλυτερη λεκανη;
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Υποθέτω ότι μέσα στο σπίτι μόνο η δική σας δεν μπορεί να είναι??...
Chri_stina
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το ιδιο προβλημα ειχα και εγω με την γατα μου.....επειδη την ιδια λεκανη χρησιμοποιουσε αλλος γατος η δικη μου προτημουσε την δικη μου τουαλετα αντι την λεκανη με τον αμμο και το προβλημα λυθικε οταν εβαλα δευτερη λεκανη...Δυστυχως αν η γατουλα σας δε θελει να δεχτει να πηγαινει στην ιδια αμμολεκανη,δε θα το κανει.Μπορειτε να βαλετε και δευτερη αμμολεκανη,να καθαριζετε συχνοτερα την υπαρχουσα...αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα λειτουργησει.Ειδικα αν το αλλο γατακι ειναι αρσενικο,και αστειρωτο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool