χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
26-01-07
20:26
παιδια χτες που πηγα το μικρο για στειρωση, αηδιασα τη ζωη μου!!!! Από τον ποπο του εβγαιναν μικροσκοπικά σκουλικάκια!!!
Αηδία, φρίκη!!!! Αποπαρασίτωση του ειχα κανει τον Οκτωβρη, με χαπάκι. Τα ειδε ο κτηνιατρος και ειπε πως αυτά μεταδίδονται και σε ανθρωπους και πρεπει να προσεχω. Φυσικά πήρα κι αμπουλες και εβαλα και στα 3 χθες. Το κακο ειναι πως ο μικρος κοιμάται στο μαξιλάρι...... Τα αλλαξα ολα χτες βραδυ κι εκλεισα και τα 3 γατια εξω από το δωμάτιο. αλλά σημερα το απόγευμα τα λυπήθηκα και τα αφησα μεσα. Εχει το πόνο του με τη στειρωση, δεν ηθελα να του στερησω και τον χωρο του....
Τι λετε για όλα αυτα? Εχει συμβει και σε εσας? Μια μερα με τις αμπουλες θα εχει σκοτωσει τα παράσιτα? Γιατι απόψε τι θα τα κανω? Καθονται στη πορτα και κλαινε και τα 3. Που να τα κλεισω πάλι εξω?

Αηδία, φρίκη!!!! Αποπαρασίτωση του ειχα κανει τον Οκτωβρη, με χαπάκι. Τα ειδε ο κτηνιατρος και ειπε πως αυτά μεταδίδονται και σε ανθρωπους και πρεπει να προσεχω. Φυσικά πήρα κι αμπουλες και εβαλα και στα 3 χθες. Το κακο ειναι πως ο μικρος κοιμάται στο μαξιλάρι...... Τα αλλαξα ολα χτες βραδυ κι εκλεισα και τα 3 γατια εξω από το δωμάτιο. αλλά σημερα το απόγευμα τα λυπήθηκα και τα αφησα μεσα. Εχει το πόνο του με τη στειρωση, δεν ηθελα να του στερησω και τον χωρο του....
Τι λετε για όλα αυτα? Εχει συμβει και σε εσας? Μια μερα με τις αμπουλες θα εχει σκοτωσει τα παράσιτα? Γιατι απόψε τι θα τα κανω? Καθονται στη πορτα και κλαινε και τα 3. Που να τα κλεισω πάλι εξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
26-01-07
20:39
μηπως δεν ειχε γινει σωστη αποπαρασιτωση??τι τους ειχες δωσει?οσα εχουν πολλα σκουλικακια ισως χρειαζεται να ξαναδωσεις χαπακι σε μικροτερο διαστημα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα.
27-01-07
08:41
Χριστίνα, δεν θα έπρεπε να τους είχες ξαναδώσει χαπάκι από τον Οκτωβρη? Κάθε 3 μήνες δεν το παίρνουν?
Τώρα, αφού μεταδίδονται και στον άνθρωπο καλύτερα να είσαι προσεχτική. Άστα κανα 2 μέρες έξω από το δωμάτιο. Θα κλάψουν, σίγουρα, αλλά νομίζω η υγεία όλων σας προέχει.
Τώρα, αφού μεταδίδονται και στον άνθρωπο καλύτερα να είσαι προσεχτική. Άστα κανα 2 μέρες έξω από το δωμάτιο. Θα κλάψουν, σίγουρα, αλλά νομίζω η υγεία όλων σας προέχει.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
27-01-07
09:04
οι αμπουλες για τα παρασιτα του εντερου και του δερματος πρεπει να δινονται 1 φορα το μηνα,το χαπακι 1 το τριμηνο,και ειναι μονο για τα παρασιτα του εντερου
27-01-07
09:25
Χριστίνα τα εμβολιάζεις κανονικά τα γατάκια?Αν δεν κάνω λάθος είναι από τα πρώτα πράγματα που κοιτάει ο γιατρός (για σκουλήκια, την λεγόμενη "ταινία").Εγώ στην μαυρούλα έκανα ενέσεις , γιατί είναι πιο σίγουρες από χάπια.Αν κοιτάξεις παλαιότερα άρθρα , θα βρείς πληροφορίες.
27-01-07
11:04
Ο δικος μου κτηνιατρος μου ειπε για αποπαρασιτωση μια φορα το 6μηνο αφου η γατα ζει μεσα στο σπιτι!
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
27-01-07
22:50
Τους ειχα δωσει χαπακι τον Οκτωβρη και θα τους εδινα πάλι αυτες τις ημέρες. Πριν από αυτό με ενεσιμη μορφη εκενα κι εγω αποπαρασιτωση. Απλά τότε δεν προλάβαινα να κανονίσω με το γιατρο. Μου προτεινε την αμπουλα αντι για ενεση και ειπε πωε εχει 3μηνη διαρκεια. Θα δουμε τωρα. Αηδία παντως!!! Το μεσημερι τα αφησα να κοιμηθουν μαζι μου. Περασε 1,5 μερα ελπίζω να αρκει..... Ευχαριστω παιδια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum