Παραγγελία μέσω ίντερνετ

GiannisCh

Νεοφερμένο μέλος

Ο GiannisCh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά σας συμφορουμίστες/τριες , αρχικά να γνωρισω τον tobby ο οποίος είναι ενας χοντρός βαριεστημένος 2χρονος βρετανικός κοντοτριχοσ γατος ...θέλω να του αγοράσω ενα γατοδεντρο να ανεβαινει γιατι του αρεσει να ειναι καπου ψηλα και να κοιμαται κιολας εκει..ξέρετε κανένα site που να μπορούμε να κάνουμε μαζική παραγγελία ή ακόμη και απτο ebay απο ίδιο πωλητη αν συμφωνούμε? είδα ενα γερμανικο site που εχει προτείνει κάποιος αλλά είχε πολυ ψηλές τιμές..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• they see me rollin.jpg
    they see me rollin.jpg
    130,6 KB · Εμφανίσεις: 99
Απάντηση: Παραγγελεία μέσω ιντερνετ

Να σου πω τη μαυρη αληθεια μου, δεν εχω ιδεα για το σαιτ που ρωτας, εγω τις γιορτες που θα παρω το δικο μου, θα το παρω απο το pet shop που ψωνιζω, εχει ενα πολυ ωραιο και θα μου κανει πολυ καλη τιμη.
Βασικα γραφω για τον γατο, τον tobby, εχω ζαλιστει απο την ωρα που τον ειδα και εχω μια ταση κατι να ζουπηξω. Τι καρακουκλαρος γατος ειναι αυτος καλε, ανοιξε του ενα θεμα στην κατηγορια οι γατες μου, για να μπορεσεις να βαλεις πολλες φωτογραφιες του, να χαζεψουμε λιγακι κι εμεις οι ερμοι.
Λοιπον, θα κανεις κατι εκ μερους μου, για να ηρεμισω λιγακι. Θα χωσεις το μουτρο σου στην κοιλιτσα αυτη τη χνουδατη και αφου της τριφτεις λιγο, θα του δωσεις πολλα πολλα φιλια απο μενα, τελος το off.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θεματάκι θα ανοίξω σε λίγες μέρες να χω πιο πολύ χρονο..προς το παρον θα ανεβάσω αλλη μια φωτο χεχε...κάτι τέτοιο θέλω να πάρω αλλά οι τιμές εντός ελλάδας που έχω βρει είναι αστα να πανε ενώ στο εξωτερικό ειναι πολυ πιο λογικές αλλα έχει αρκετά μεταφορικά!
$%28KGrHqJ,!iQE3R-orGKpBN32rieNm!~~0_1.JPG

Συνημμένα

• 2012-10-14 23-51-47.287.jpg
    2012-10-14 23-51-47.287.jpg
    146 KB · Εμφανίσεις: 63

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back