anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
27-09-08
18:39
Να ρωτήσω!
Θελω να παραγγείλω ένα μηχάνημα για να πίνουν νερό οι 3 γάτες γιατι συνεχως αδειάζει και αγχώνομαι.. αξίζει?
Το βρήκα όμως μεσω ebay.
Ειναι αμερικη και τα χρήματα ειναι σε δολαρια..
Ποσο κοστιζουν τα μεταφορικά? Εγω τα πληρώνω? Και πόσο καιρό κάνουν? Και αν πληρώσω με paypal που ειναι ευρω τι γίνεται??
Τελος θα είναι σε καλή κατασταση??
Πολλες ερωτήσεις!
Θελω να παραγγείλω ένα μηχάνημα για να πίνουν νερό οι 3 γάτες γιατι συνεχως αδειάζει και αγχώνομαι.. αξίζει?
Το βρήκα όμως μεσω ebay.
Ειναι αμερικη και τα χρήματα ειναι σε δολαρια..
Ποσο κοστιζουν τα μεταφορικά? Εγω τα πληρώνω? Και πόσο καιρό κάνουν? Και αν πληρώσω με paypal που ειναι ευρω τι γίνεται??
Τελος θα είναι σε καλή κατασταση??
Πολλες ερωτήσεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-09-08
19:02
Απο e-bay δεν ξέρω, ξέρω μόνο ότι γίνεται πλειστηριασμός και το παίρνει αυτός που δίνει την μεγαλύτερη τιμη αν δεν κάνω λάθος.
Απο Amazon ψωνίζω συχνά είτε το Γερμανικό ή το Αγγλικό. Σου έχει αναλυτικές οδηγίες και σου βγάζει και τα μεταφορικά πρίν ολοκληρώσεις την παραγγελία.

Απο Amazon ψωνίζω συχνά είτε το Γερμανικό ή το Αγγλικό. Σου έχει αναλυτικές οδηγίες και σου βγάζει και τα μεταφορικά πρίν ολοκληρώσεις την παραγγελία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο anesperos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών. Έχει γράψει 146 μηνύματα.
27-09-08
19:04
Κανεις απο e-bay?
Φοβαμαι επισης λιγο τις μπριζες.. Αυτα τα εχουν ιδιώτες η τα πανε στην εταιρια??
Φοβαμαι επισης λιγο τις μπριζες.. Αυτα τα εχουν ιδιώτες η τα πανε στην εταιρια??
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
27-09-08
19:07
Κανεις απο e-bay?
Ανάλογα.. οποιοσδήποτε και απο οπουδήποτε μπορεί να πουλήσει ότι θέλει.
Δεν τα έχει μια εταιρία. Τα έχει ο καθένας σπίτι του ή στο μαγαζί του, ή στην εταιρία του αν είναι εταιρία αυτός που τα πουλάει και τα πουλάει και μέσω του e-bay (που δεν τον συμφέρει βασικά... γιατί χάνει από το κέρδος.)Θεωρητικά τα ξέρω γιατί έχω ρωτήσει....

Αν αυτό που θα πάρεις έχει αγγλική πρίζα, υπάρχει στο εμπόριο προσθήκη που την βάζεις και μπαίνει και στις δικές μας.
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
27-09-08
19:53
και με τα ευρω ξερεις τι γινεται? και τα χρηματα τα παιρνει αφου παραλαβω το αντικειμενο?
julia
Διακεκριμένο μέλος
27-09-08
20:00
υποθέτω ή μέσω κάρτας ή με αντικαταβολή??? αλλά δεν ξέρω..
Δεν έχει κάπου στο σιτε ενα λινκ βοήθεια ή ερωτήσεις- απαντήσεις, οδηγίες??

Δεν έχει κάπου στο σιτε ενα λινκ βοήθεια ή ερωτήσεις- απαντήσεις, οδηγίες??
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
27-09-08
20:12
Δεν γίνεται σε όλα τα προϊόντα μόνο δημοπρασία. Υπάρχουν και κάποια με την ένδειξη "buy it now", τα οποία κατοχυρώνονται σε όποιον αποφασίσει να τα αγοράσει επί τόπου -και αυτόματα λήγει και η δημοπρασία.
Η πληρωμή είναι απαραίτητη για την αποστολή του προϊόντος (με άλλα λόγια, πρώτα πληρώνεις και μετά σου στέλνουν το αντικείμενο). Συνηθέστερα, οι πωλητές προτιμούν την πληρωμή μέσω paypal (ένα είδος διαδικτυακού μεσάζοντα πληρωμών), όπου ο αγοραστής δίνει τις πληροφορίες για την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα και ο πωλητής πληρώνεται μέσω αυτού.
Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται δεκτή και η πληρωμή μέσω ταχυδρομικής επιταγής, όπου και πάλι προϋποτίθεται η πληρωμή πρώτα για αποστολή του προϊόντος.
Η πληρωμή είναι απαραίτητη για την αποστολή του προϊόντος (με άλλα λόγια, πρώτα πληρώνεις και μετά σου στέλνουν το αντικείμενο). Συνηθέστερα, οι πωλητές προτιμούν την πληρωμή μέσω paypal (ένα είδος διαδικτυακού μεσάζοντα πληρωμών), όπου ο αγοραστής δίνει τις πληροφορίες για την πιστωτική ή χρεωστική του κάρτα και ο πωλητής πληρώνεται μέσω αυτού.
Σε κάποιες περιπτώσεις γίνεται δεκτή και η πληρωμή μέσω ταχυδρομικής επιταγής, όπου και πάλι προϋποτίθεται η πληρωμή πρώτα για αποστολή του προϊόντος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum