Παρακαλώ ζητώ τη συμβουλή σας και τη συμπαράστασή σας

agelikoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agelikoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Φίλοι και φίλές καλη σας μέρα και καλή εβδομάδα.
Ελπίζω να είσαστε καλά όλοι. Η δικη μου μέρα ξεκίνησε λίγο επεισοδιακά. Καθως ξύπνησα και ετοιμαστηκά να πάω στο γραφειο επρέπε να βγάλω και το σκυλάκι μου βόλτα. Ενω βολτάραμε ακουσαμε νιαουρίσματα κοιταμε ψαχνουμε και να σου το μικρο το οποιο κατα μεγαλή μου εκπλήξη αντι να εξαφανιστεί μολις μας ειδε αντιθετως μας πλησιασε και αρχισε τα γουργουρίσματα το διλιμα μεγαλο εχω ηδη ενα σκύλο και μια γατα ωστοσο το διλιμα εξαφανιστικε οταν ενω πηγα να απομακρυνθω με ακολουθησε πεταχτηκε στο δρόμο ενω συγχρωνως ερχονταν και ενα αυτοκινητο. Ε! δεν υπηρχε περίπτωση το τελος του ήταν δεδομενο. Το πήρα! για αρχη το τακτοποιησα στην ταρατσα που εχουμε και αποθηκη βλέπετε ειμαι στην πλεονεκτηκη θέση να μενω σε μονοκατοικία. Ωστόσο προβληματιζομαι για την συνεχια της διαμονης του. Ειναι ομορφο γκρι τιγρε ναζιαρικο και χαδιαρικο σαν το μικρο των WHISKAS.
Παιδια τι να κανω ωστε να μπορεσουν να σιμβιωσουν αρμονικα με την μικρη που εχω ήδη (4 χρονων ) η γατα μου ειναι αρκετα ιδιοτροπη και απαιτητηκη με εντονη προσωπικοτητα. Δεν θελω να της διμιουργησω προβλημα αλλα ουτε και το αλλο να το παρατησω στην τυχη του.
Ισως καποιος/α μπορουσε να το φιλοξενησει θα ήταν μεγαλη ευκολια
Please ζητω την συμβουλή σας:(

ΥΓ Συγνωμη αν η ορθογραφια μου ειναι απαραδεκτη αλλα βιάζομαι εδω στο γραφειο ειναι δυσκολα τα πράγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και καταρχην μπραβο που βοηθησες το γατακι!!! :):)
Μπορει να σου προξενησει εκπληξη το ποσο ευκολα μαθαινουν να συμβιωνουν τα γατακια (ειδικα αν το καινουριο ειναι μικρο) και ποσο απολαμβανουν τη παρεα..... Θα ελεγα να δοκιμασεις. Μπορει αρχικα να υπαρξουν μερικα χχχχχχχχιιιιιιιιιιι και καμια φαπα, αλλα συνηθως αυτα ξεπερνωνται. Αν θες να δοκιμασεις μην τα πιεσεις και μπορουμε να σου πουμε πραγαματα να βοηθησουν... Ισως η γατουλα σου να ειναι πολυ χαρουμενη αν εχει παρεα. Τα δικα μου παντως τα ωφελησε πολυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα,μπραβο που πηρες το γατακι,αυτο το αρθρο θα σε βοηθησει να τα φερεις σε επαφη και να γνωριστουν,σιγσ,σιγα.
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249

σε λιγο διαστημα θα κοιμουνται αγκαλιτσα!:)

Συγχαρητήρια που έσωσε το μικρούλι!!! Και η γατούλα σου,αφού είδη ζει με ένα σκυλάκι αργότερα θα συνηθήσει και με το νέο γατάκι

Καλημέρα!!!!!Συγγνώμη που γράφω GREEKLISH αλλα κάτι έπαθε ο PC μου και δεν γράφει ελληνικά!!!Έκανες πάρα πολύ καλά που πήρες το γατούλι!!!:up::up:H δική μου άποψη είναι ότι η γατούλα σου θα συμφιλιωθεί γρήγορα με το νέο μέλος της γατοοικογένειάς σας και θα της κάνει και καλό!!!Αν είναι μεγάλη θα την βοηθήσει να κινητοποιηθεί και να παίξει λίγο!!!Και στην τελική πόσο περίεργη μπορεί να είναι η γάτα σου, αφού είναι ήδη συμφιλιωμένη με τον σκύλο σου?????:happy:

Συγχαρητήρια που έσωσες το γατάκι καταρχήν. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την συμβίωση με την γάτα σου. Στην αρχή μην περιμένεις απαραίτητα αγάπες αλλά συνήθως μόλις περάσει λίγος καιρός συνηθίζουν το ένα το άλλο και γίνονται αχώριστα. Επίσης μια άλλη λύση είναι να βάλεις αγγελία μήπως το υιοθετήσει κάποιος.

chrysak τα greeklish απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ, επειδή είναι η πρώτη φορά θα το διορθώσω εγώ αλλά θα σε παρακαλούσα να μην ξαναγίνει. Επίσης προσπάθησε να μην γράφεις κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις στη γλώσσα του ίντερνετ.

:blink:!!!

thola matakia

καλημέρα!
μπορώ να ρωτήσω, μήπως ξέρετε σχετικά με μια γατούλα, είναι 13 χρονων kia έχει θολά mtia και ανοιχτές κόρες.
υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλό? τι μπορεί να του συμβαίνει?

ευχαριστώ!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν ήξερα ότι απογορέυεται!!!Εξάλου ζήτησα εκ των πρωτερων συγνώμη!!!Προσεχε nianiu απαγορέυεται να γράφεις στα ελληνοαγγλικά.
Όσο αφορα το γατούλι σου, δεν νομίζω ότι είναι κάτι, καθώς όταν το φώς πέφτει οι κόρες διαστέλονται ένώ όταν το δωμάτιο έχει φώς οι κόρες συστέλονται!!! Φιλάκι

Παιδιά σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση. Εχω ηδη σκεφτει ορισμένες λύσεις το μικρο θα το κρατησω δεν μπορώ να το αφησω στην τυχη του. Τωρα αν η γατα μου ειναι συμφιλιωμένη με την σκυλίτσα μου ειναι επειδη την σκυλα την ειχα ηδη οταν την πήρα την μικρη. Αν ειχα ηδη τη γατα και μετα επερνα την σκιλίτσα θα ειχαμε πρόβλημα.
Ευλπιστω να τα πάνε καλά γιατι σας λέω η γατα μου σαν γατα ειναι ιδιοτροπη αλλα την λατρευω
Ειμαι αισιοδοξη όλα θα πανε καλα και ξερω οτι θα με βοηθησετε
Φιλια θα στειλω και photo

καλημέρα!
μπορώ να ρωτήσω, μήπως ξέρετε σχετικά με μια γατούλα, είναι 13 χρονων kia έχει θολά mtia και ανοιχτές κόρες.
υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλό? τι μπορεί να του συμβαίνει?

ευχαριστώ!

η γατουλα μπορει να εχει καταρρακτη,γι αυτο και τα θολα ματια,καλο ειναι να την πας σε κτηνιατρο για να το κοιταξει και αν ειναι αυτο μηπως μπορεσει να κανει κατι γιατι αλλιως μπορει και να τυφλωθει.:(

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Την προσαρμογή με το σκυλάκι σου σκέφτομαι εγώ :blink::confused:
Καλώς ήρθατε όλοι σας :inlove::inlove::inlove::inlove:

Aggelikoula, έχω μια γατουνέλλα που μοιάζει με την δικιά σου! Είχα βρει κι εγώ πριν 2 μήνες 1 γατάκι αλλά ανησυχούσα πολύ για την γάτα μου που είχε φύγει από το σπίτι εξαιτίας του μικρού.. Μου λέγανε στο φόρουμ ότι κάποια στιγμή θα τα βρουν και δεν το πίστευα γιατί η δικιά μου είναι λίγο αγριούλα.. Τελικά στις 3 βδομάδες που κράτησα το γατάκι στο σπίτι είδα ότι τα πράγματα πήγαιναν όλο και καλύτερα με την γάτα μου, αν και δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κάνουν αγκαλιές και χαδάκια, παίζαν όμως μαζί.. Πιστεύω πλέον κι εγώ ότι όλα τα γατιά θέλουν παρέα, αν και είναι δύσκολο να το δείξουν απ'την αρχή.. Απλά δεν θα πρέπει να τα πιέσεις αλλά να τ'αφήσεις σιγα-σιγά να τα βρουν μόνα τους.. Περιττό να σου πω ότι όταν έφυγε το γατάκι απ'το σπίτι μας η γάτα μου έπαθε κατάθλιψη!

Μπραβο και απο μενα που το μαζεψες!!!!:up: Ολα καλα θα πανε με τη συμβίωση, θα δεις. Αν όχι αμεσως, κάποια στιγμή θα ειναι όλα μελι γάλα. Εχω 3 και ξέρω ;)

Καλα εκανες κ το μαζεψες εμεις ειχαμε μια απωλεια το σ/κ πατησαν την κορη της πιτσιλος μου μπροστα στα ματια μας ολη την κυριακη την περασα στην αστυνομια μαζι με τον κυριακο γιατι πλακωθηκα με τον οδηγο κ ειχαμε μηνυσεις κ τραβηγματα

:bye: :bye: :bye:
Κρίμα ρε γμτ :( . Βρήκατε άκρη με τον βλάκα που την πάτησε; Μα καλά δεν προσέχουν καθόλου :mad: ;

Ελα ρε....:mad:
Τελικά τι έγινε με τον μα@@κα????? Βγάλατε ακρη με την αστυνομία?/?

το μονο που καταφεραμε ηταν να μου ζητηση συγνωμη βεβαια αλλα τι να το κανω αφου τωρα πλεον η μικρη αγριμουλα μου δεν ειναι κοντα μας τεσπα θα δω τι θα γινει πιο πολυ εχει πεισμωση ο κυριακος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back