agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω να είσαστε καλά όλοι. Η δικη μου μέρα ξεκίνησε λίγο επεισοδιακά. Καθως ξύπνησα και ετοιμαστηκά να πάω στο γραφειο επρέπε να βγάλω και το σκυλάκι μου βόλτα. Ενω βολτάραμε ακουσαμε νιαουρίσματα κοιταμε ψαχνουμε και να σου το μικρο το οποιο κατα μεγαλή μου εκπλήξη αντι να εξαφανιστεί μολις μας ειδε αντιθετως μας πλησιασε και αρχισε τα γουργουρίσματα το διλιμα μεγαλο εχω ηδη ενα σκύλο και μια γατα ωστοσο το διλιμα εξαφανιστικε οταν ενω πηγα να απομακρυνθω με ακολουθησε πεταχτηκε στο δρόμο ενω συγχρωνως ερχονταν και ενα αυτοκινητο. Ε! δεν υπηρχε περίπτωση το τελος του ήταν δεδομενο. Το πήρα! για αρχη το τακτοποιησα στην ταρατσα που εχουμε και αποθηκη βλέπετε ειμαι στην πλεονεκτηκη θέση να μενω σε μονοκατοικία. Ωστόσο προβληματιζομαι για την συνεχια της διαμονης του. Ειναι ομορφο γκρι τιγρε ναζιαρικο και χαδιαρικο σαν το μικρο των WHISKAS.
Παιδια τι να κανω ωστε να μπορεσουν να σιμβιωσουν αρμονικα με την μικρη που εχω ήδη (4 χρονων ) η γατα μου ειναι αρκετα ιδιοτροπη και απαιτητηκη με εντονη προσωπικοτητα. Δεν θελω να της διμιουργησω προβλημα αλλα ουτε και το αλλο να το παρατησω στην τυχη του.
Ισως καποιος/α μπορουσε να το φιλοξενησει θα ήταν μεγαλη ευκολια
Please ζητω την συμβουλή σας

ΥΓ Συγνωμη αν η ορθογραφια μου ειναι απαραδεκτη αλλα βιάζομαι εδω στο γραφειο ειναι δυσκολα τα πράγματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Μπορει να σου προξενησει εκπληξη το ποσο ευκολα μαθαινουν να συμβιωνουν τα γατακια (ειδικα αν το καινουριο ειναι μικρο) και ποσο απολαμβανουν τη παρεα..... Θα ελεγα να δοκιμασεις. Μπορει αρχικα να υπαρξουν μερικα χχχχχχχχιιιιιιιιιιι και καμια φαπα, αλλα συνηθως αυτα ξεπερνωνται. Αν θες να δοκιμασεις μην τα πιεσεις και μπορουμε να σου πουμε πραγαματα να βοηθησουν... Ισως η γατουλα σου να ειναι πολυ χαρουμενη αν εχει παρεα. Τα δικα μου παντως τα ωφελησε πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=23249
σε λιγο διαστημα θα κοιμουνται αγκαλιτσα!

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
chrysak
Νεοφερμένο μέλος

H δική μου άποψη είναι ότι η γατούλα σου θα συμφιλιωθεί γρήγορα με το νέο μέλος της γατοοικογένειάς σας και θα της κάνει και καλό!!!Αν είναι μεγάλη θα την βοηθήσει να κινητοποιηθεί και να παίξει λίγο!!!Και στην τελική πόσο περίεργη μπορεί να είναι η γάτα σου, αφού είναι ήδη συμφιλιωμένη με τον σκύλο σου?????
anabou
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
chrysak
Νεοφερμένο μέλος
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nianiou
Νεοφερμένο μέλος
καλημέρα!
μπορώ να ρωτήσω, μήπως ξέρετε σχετικά με μια γατούλα, είναι 13 χρονων kia έχει θολά mtia και ανοιχτές κόρες.
υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλό? τι μπορεί να του συμβαίνει?
ευχαριστώ!
chrysak
Νεοφερμένο μέλος
Όσο αφορα το γατούλι σου, δεν νομίζω ότι είναι κάτι, καθώς όταν το φώς πέφτει οι κόρες διαστέλονται ένώ όταν το δωμάτιο έχει φώς οι κόρες συστέλονται!!! Φιλάκι
aretha
Περιβόητο μέλος
agelikoula
Νεοφερμένο μέλος
Ευλπιστω να τα πάνε καλά γιατι σας λέω η γατα μου σαν γατα ειναι ιδιοτροπη αλλα την λατρευω
Ειμαι αισιοδοξη όλα θα πανε καλα και ξερω οτι θα με βοηθησετε
Φιλια θα στειλω και photo
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
καλημέρα!
μπορώ να ρωτήσω, μήπως ξέρετε σχετικά με μια γατούλα, είναι 13 χρονων kia έχει θολά mtia και ανοιχτές κόρες.
υπάρχει περίπτωση να είναι τυφλό? τι μπορεί να του συμβαίνει?
ευχαριστώ!
η γατουλα μπορει να εχει καταρρακτη,γι αυτο και τα θολα ματια,καλο ειναι να την πας σε κτηνιατρο για να το κοιταξει και αν ειναι αυτο μηπως μπορεσει να κανει κατι γιατι αλλιως μπορει και να τυφλωθει.

Καλώς ήρθατε όλοι σας

kony
Νεοφερμένο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολα καλα θα πανε με τη συμβίωση, θα δεις. Αν όχι αμεσως, κάποια στιγμή θα ειναι όλα μελι γάλα. Εχω 3 και ξέρω 
ladycat
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

Κρίμα ρε γμτ
. Βρήκατε άκρη με τον βλάκα που την πάτησε; Μα καλά δεν προσέχουν καθόλου
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool