Παρακαλώ ζητώ τη συμβουλή σας και τη συμπαράστασή σας

α τόσο καλά :down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια ειναι οτι η Τζιλντα(η σκυλίτσα) εχει κατα καιρους βρεθει με πολλα γατάκια και εχει συνηθήσει ωστοσο δεν μπορώ να πω το ίδιο και για το μικρό που μόλις την είδε της επιτέθηκε. Δυσκολα τα πραγματα εβαλα και αγγελια στο forum για να το δωσω Θα δουμε
Λυπάμαι για το γατακι σου ladycat κριμα ξερω πως ειναι ..... ειμαι 29 στα 30 και ακομα θυμαμαι με νοσταλγία το πρώτο μου γάτο ήμουν 4 οταν μου τον εφερε ο θείος μου μικρο δυστηχως είχε άδοξο τέλος ....."εφυγε" μετα απο τρια χρόνια απο κάποιον ασυνηδητο
Σε αυτες τις περιπτώσεις ενα συγνωμη ακουγετε αν μην τη αλλο ειρωνικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι αρκετα πιθανο να τα πανε καλα μεταξυ τους ειδικα αν η συμπεριφορα σου απεναντι στο σκυλακο και στην γατουλα δεν αλλαξει,και δεν δωσεις ολη σου την προσοχη στο μικρουλι.Καποιες φορες στους νομους της φυσης οσο και να επεμβαινουμε δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα πραγματα.Μακαρι να τα πανε καλα και να γινουν μια ομορφη παρεουλα.
Ladycat πολυ λυπαμαι για το μικρουλι.Καποιοι μα@@@@ς νομιζουν οτι με ενα συγγνωμη μπορουν να ξεμπερδεψουν.Δε φτανει που πανε γυρευοντας να σκοτωθουν οι ιδιοι,θελουν να παιρνουν παραμαζομα και οτι ζωακι βρεθει στο δρομο τους.Αν μπορεις να κανεις ακομα κατι,καλο θα ηταν να επιμεινεις,μην το αφησεις ετσι.

Ladycat κι εγω λυπαμαι :(:(:(
Για το σκυλακινα πω μια δικη μου εμπειρια. Οταν ο Πιου Μιου συναντηθηκε με το σκυλακι της μητερας μου πρωτη φορα, φρικαρε εντελως :blink::blink: (Το σκυλακι της μαμας ειναι ακακο αλλα αυτος δεν το ηξερε) Με γραντζουνισε ασχημα για να ξεφυγει (ηταν στην αγκαλια μου), εγινε διπλος κι εξαφανιστηκε. Συντομα ομως (κι αφου η Μπελ - το σκυλακι - δεν τον πειραξε) συνηθισε απολυτα. Πλεον αδιαφορει πληρως....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back