Παρακαλώ προωθήστε το με email

• Thread starter Thread starter myrtos
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

myrtos

Δραστήριο μέλος

Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα.
Βοήθεια....

Χτύπησαν και εγκατέλειψαν οδηγό δικύκλου στην Κατεχάκη
.
ΣΤΙΣ 25/04/2008- Μ. Παρασκευη περιπου στις 15:15 με 15:45, στην εξοδο της αττικης οδου προς κατεχακη στο ρευμα προς ηλιουπολη, χτυπησαν και εγκατελειψαν τον οδηγο δικυκλου με αριθμο κυκλοφοριας: ιζβ 0962, μαρκας: honda astrea supra, χρωματος μπλε.
ο οδηγος του δικυκλου δυστυχως βρισκεται σε κωμα στην εντατικη (γενικο νοσοκομειο αθηνων-γεννηματας), με βαριες κακωσεις στον εγκεφαλοσε πολυ κρισιμη κατασταση για τη ζωη του.
ο οδηγος ετων 51 (πατερας 3 παιδιων και συζυγος) πηγαινε στη δουλεια του και η οικογενεια του σας παρακαλει αν εχετε οποιοδηποτε στοιχειο για τον ασυνειδητο οδηγο που εγκατελειψε το θυμα να επικοινωνησετε με:
1) την τροχαια καισιαριανης τηλ: 210-7292219/210-7248665
2) στο κινητο 6948270435
3) στην πρωινη εκπομπη του κου παπαδακη στον αντ1
παρακαλω προωθειστε αυτο το μηνυμα σε οσους γνωριζετε!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Περαστικά του, του ανθρώπου... εύχομαι να βρείτε σύντομα την άκρη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ σας έυχομε να γίνει καλά ο άνθρωπος και να βρεθει και αυτός που τον χτύπησε:(:(:(

Πάνω από όλα περαστικά του...:):):)

myrtos πως θα κάνουμε προωθήσουμε το mail,γιατί έτσι ακριβώς πεθανε και το φιλαράκι μου

Περαστικά στον άνθρωπο και γρήγορα να γίνει καλά και κουράγιο στην οικογένειά του, τους συμπονώ απόλυτα μιας και είχα την ίδια εμπειρία με τον σύζυγο πέρσι το καλοκαίρι:/:....ελπίζω να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός και να του κόψουν τα πόδια (μην πω τίποτε άλλο)!:mad:

ξέρεις το θέμα είναι ότι ο καθένας από εμάς μπορεί να εμπλάκει σε ατύχημα το θέμα είναι από εκεί και μετά τι κάνεις.........:mad::mad::mad::mad:

Δεν εχω σχέση με το ατύχημα ή την οικογένεια αλλά αν μπορούμε να βοηθήσουμε καλό είναι.
Πόπη κάνε copy paste το κείμενο και στείλε το όπου μπορείς ζητώντας να κάνουν και αυτοί το ίδιο.
Μακάρι να βρεθεί άκρη παιδία .Είναι κρίμα ο άνθρωπος και η οικογένεια του. 3 παιδιά δεν μεγαλώνουν εύκολα με 1 γονιό συν τα έξοδα νοσοκομείου.

Σε ευχαριστώ καλή μου,μερικές φορές το μυαλό δεν λειτουργεί:blink::(

τιποτα:) Ισως σου θυμησα και ασχημες καταστασεις:( Αν σε βοηθαει στειλε καποιο μαιλ να στο στειλω ετοιμο για fw.

myrtos από που μπορούμε να μάθουμε νέα;μήπως έχουν ανοίξει κανένα blog,έστειλα 250,αχ βρε Raisa κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχα κάνει και με σένα,αλλά δεν κατάφερα ούτε το δικό μου να στείλω,μου γύριζε συνέχεια πίσω:(:(:(

αχ βρε Raisa κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είχα κάνει και με σένα,αλλά δεν κατάφερα ούτε το δικό μου να στείλω,μου γύριζε συνέχεια πίσω:(:(:(

Δεν πειράζει καλή μου!:kiss:
Τα μάζεψα με την βοήθεια όλων, και ειδικά της Κατερίνας10:rolleyes:
Χίλια ευχαριστώ:kiss::kiss::kiss:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back