chrysak
Νεοφερμένο μέλος
Η chrysak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
06-10-07
20:08
Καλησπέρα παιδιά!!!!Είναι απο τις πρώτες φορές που γράφω ένα νέο θέμα, και αυτό γιατί δεν εχω ιδιαίτερα προβλήματα με τον Αστερογατούλη μου!!!!!Τώρα που είμαι σε άδεια για λίγες ημέρες, έχω έρθει στον φίλο μου στη Πατρα.....εδώ απ'εξω κυκλοφορει ένας γατούλης, "Χατζόγατο" όπως τον φωνάζουν, που τον παράτησε κάποιος ενονόματι "Χατζής"!!!!Καλά παιδιά ειναι ένα κουκλί.Το καημενούλι, τρώει ό,τι να 'ναι...ό,τι του παιτάξουν.Χτές έφαγε κάτι φακές από την πείνα του και μετα τις έβγαλε.Καλά πως το παράτησε????
Απο την άλλη βέβαια, εδω το γατί είναι μέσα στην εξωχή, στα χωραφια.Τριγυρνάει χαρούμενο στη φύση....αλλά ξερω ' γω.Τεσπα, εγω του βάζω φαγάκι, νεράκι και το χαιδέυω όσο μπορώ.Αναρωτιεμαι, αφου δεν μπορούν να τα φροντησουν γιατι τα περνουν???:greycat:
Απο την άλλη βέβαια, εδω το γατί είναι μέσα στην εξωχή, στα χωραφια.Τριγυρνάει χαρούμενο στη φύση....αλλά ξερω ' γω.Τεσπα, εγω του βάζω φαγάκι, νεράκι και το χαιδέυω όσο μπορώ.Αναρωτιεμαι, αφου δεν μπορούν να τα φροντησουν γιατι τα περνουν???:greycat:
i love cats
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
06-10-07
20:11
Α τον μλκ που παρατησε ενα τοσο καλο γατι.Εσυ φροντηζε οσο εισαι εκει το γατουλι βαζοντασ φαγακι.Ο φιλος σου εκει θα ψηνοταν για εναν γατουλι σαν αυτον?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Η AGGELIKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Νέα Μάκρη (Αττική). Έχει γράψει 2.229 μηνύματα.
06-10-07
20:39
καλησπερα,η αληθεια ειναι οτι και στην εξοχη να ειναι το γατακι σιγουρα υπαρχουν κινδυνοι,οπως οι φολες που βαζουν παντου.εξαλλου αυτο το γατακι πειναει πολυ,εσυ ειπες οτι εφαγε και φακες απο την πεινα του,οποτε δεν περναει καθολου καλα εκει.εσυ ή ο φιλος σου δεν μπορειτε να τον παρετε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum