Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί να είναι αλλιώς να βλέπουν οι αρχές ότι εκτός από τα σωματεία, νοιάζεται και ενοχλεί και άλλος κόσμος. Δημιουργεί άλλη ψυχολογία. Τα σωματεία… ε σου λέει σωματεία είναι, κάποιοι εκεί πέρα έκαναν ένα σωματείο και φωνάζουν.
Ενώ αν βλέπουν να διαμαρτύρεται κι ο κόσμος, που δεν είναι η δουλειά του να διαμαρτύρεται, σου λέει για κάτσε γιατί μας βάζουν χέρι όλοι εδώ πέρα…
Παιδιά η τεχνολογία επιτρέπει κάποια πράγματα ας την εκμεταλλευτούμε για το καλύτερο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Τανυα,μολις επιβεβαιωσω οτι ειναι ακομα εκει θα μιλησουμε για να συννενοηθουμε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί δεν θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε εμείς για να στέλνουμε φαξ σε κάποιο δήμο για κάτι που θέλουμε;
felix
Δραστήριο μέλος
Κανείς δεν θα πάρει φάξ.
Ίσως αύριο να είναι αργά. Να πάρει η ευχή, έχω σκάσει.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι αν στέλναμε φαξ σήμερα δεν έχει σημασία που είναι αργία, θα τα δουν αύριο. Έτσι κι αλλιώς δεν θα το κάνουμε για να λυθεί το σημερινό πρόβλημα. Η προσπάθεια ανεύρεσης λύσης δεν θα επηρεαστεί.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ειναι κρίμα αν ο πατερας σου εχει προβλημα,και δεν μπορειτε ν ασχοληθειτε ενεργα, να παει χαμένο το ζώο...θα βρουμε ακρη μη στεναχωριεσαι,δεν τα λεω με μομφη αυτα, απλα καποιος πρεπει να τους ειδοποιησει και η φελιξ ειναι η πιο καταλληλη, παρ την ενα τηλ και πες της που ειναι το γαιδουρι και αστο πανω μας μετα, μην ανχωνεσαι αφου δεν μπορεις να βοηθησεις αμεσα ΟΚ?? αντε περιμένουμε..... αν εχεις οποιοδηποτε προβλημα επικοινωνησε μαζί μου.
Θαναση αν γραψεις κειμενο ειμαι μεσα την εχω αχτι την χαλκιδα
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν εχω καν το τηλ της.
Πως να κινηθω γμτ....
Εχω να πάρω στο ΕΚΠΑΖ, στο Gawf και να βρώ και μια φίλη που τώρα ιδρύει τον σύλλογο προστασίας ιπποειδών.
Τι να τους πώ? Πρέπει να έχω στοιχεία.
Είπα στην μαριελ να πάρει την αστυνομία....ακόμα δεν εχω κανένα νεο.

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Το Εκπαζ δεν απαντά στο σταθερό και η Αννα λείπει (πατήσια)
Ismini
Διάσημο μέλος
και να προσθέσω ότι εκτός απο το ιντερνετ υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πιο άμεσοι.Για τέτοιες περιπτώσεις, μήπως πέρα από τις επεμβάσεις των σωματείων, θα ήταν καλύτερα αν κάναμε αισθητή την παρουσία μας κι εμείς όλοι, με βροχή από φαξ στους δήμους για να αρχίσουν να συμμαζεύουν τους πολίτες τους; Να τους λένε κάποια πράγματα από τα τοπικά ΜΜΕ; Να τους μιλήσουν για τους νόμους και να τους δημιουργήσουν και την αίσθηση ότι τέτοιες πράξεις δεν θα τους αφήνουν αδιάφορους και αδρανείς;
Μπορεί να είναι αλλιώς να βλέπουν οι αρχές ότι εκτός από τα σωματεία, νοιάζεται και ενοχλεί και άλλος κόσμος. Δημιουργεί άλλη ψυχολογία. Τα σωματεία… ε σου λέει σωματεία είναι, κάποιοι εκεί πέρα έκαναν ένα σωματείο και φωνάζουν.
Ενώ αν βλέπουν να διαμαρτύρεται κι ο κόσμος, που δεν είναι η δουλειά του να διαμαρτύρεται, σου λέει για κάτσε γιατί μας βάζουν χέρι όλοι εδώ πέρα…
Παιδιά η τεχνολογία επιτρέπει κάποια πράγματα ας την εκμεταλλευτούμε για το καλύτερο.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
κτηνιατροι
ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤ.
Λιανή Άμμος 487, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-25354
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΙ Α. ΑΦΟΙ ΟΕ
Ληλαντίων 113, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-80327
ΚΑΨΟΥΛΗΣ ΔΗΜ. - ΣΒΟΡΩΝΟΣ ΣΤΑΜ.
Φαβιέρου & Παπασκιαδά, 34100, ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-81222
Νοσοκομείο Ζώων
ΣΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
34100 Παραλία, Ν. ΛΑΜΨΑΚΟΣ ΕΥΒ.
Τηλ.: 22210-82176
ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Τηλ.: 22210-84632, 22210-84351
felix
Δραστήριο μέλος
Μόλις έχουμε λεπτομέριες μπορούμε να ''τρέξουμε'' και τους ανθρωπους απο Ευβοια.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ζωοφιλικός σύλλογος Ευβοιας
22210 50140
Αγιος Ανδρεας Ευβοιας
Φελιξ παρτη τη κοπελα μπας και δεν εχει καρτα...τα sms δε πιανουν στα επειγοντα
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν εχουν ξεκινήσει ακόμα........μόλις έχει νεα θα ειδοποιήσει.
Της λεω οτι ολο το σαιτ έχει ξεσηκωθεί.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πες της , καλε παρτην τηλεφωνο που παιζετε με τα σμσΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool