Melini
Διάσημο μέλος
Τελικά τον βόλεψα στην αγκαλιά μου με μπόλικο χαρτί κουζίνας από κάτω και τα έκανε εκεί.Σήμερα πρέπει να είναι καλύτερα, να πήγε και στην αμμολεκάνη του... γράψε μας τα νέα σας
Ελπίζω να συνέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

(απαντω στην ερωτηση της υπογραφης)

Melini
Διάσημο μέλος
και τότε ηρέμησα και κατάλαβα ότι όλα είχαν πάει καλά 
staman2
Περιβόητο μέλος

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
ευχαριστω! τουλαχιστον παραμενω ενας απολλωνας, κ ας μην ειμαι κ τοσο αντρας πια![]()
αγαπητε μου, δεν κανουν τα αρ...δια τον αντρα. ο αντρας αλλου φαινεται.

ιβανα
Επιφανές μέλος

και το ονομα αυτου ?

Melini
Διάσημο μέλος
αγαπητε μου, δεν κανουν τα αρ...δια τον αντρα. ο αντρας αλλου φαινεται.![]()

Εγραψες πάλι

ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγραψες πάλι![]()
μερσι μον αμουρ

αλλα το χαλασαμε το θεμα του παιδιου, ντροπη μας

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
κ εννοειται οτι για μενα ειναι παντα ο αντρακλας μου!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
μερσι μον αμουρ
αλλα το χαλασαμε το θεμα του παιδιου, ντροπη μας![]()
Γιατί καλέ; Στείρωση χωρίς αρ...δια γίνεται; Δε γίνεται

Είμαστε απολύτως εντός θέματος

ιβανα
Επιφανές μέλος
ειμαι καινουρια στο φορουμ, κ ακομη δν εχω βρει πως να του ανοιξω θεμα. τακις λεγεται ο γατος, εκ του γατακιςκ εννοειται οτι για μενα ειναι παντα ο αντρακλας μου!!
κοριτσι εισαι γαμωτο και ηθελα να γκομενισω λιγο?

ελα πλακα κανω με εχει πιασει η βλακεια μου τωρα μη δινεις σημασια

κουκλος ο γατος σου και πρωτοτυπο ονομα !

τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
πεινασε κ ζητησε φαγητο, μεχρι κ που πηδηξε στην αγκαλια μου για χαδια. με το κολαρο εχουμε ενα θεμα, αλλα πιστευω οτι τα δυσκολα περασαν. μια απορια: εχει παει στην αμμο του για no1 μονο 2 φορες, ενω για no2 δν εχει παει ακομη..
φυσικα σημερα μολις ξεκινησε να τρωει ψιλοκανονικα. να μην ανησυχω, ε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Ο μικρός σου έχει συνέλθει
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Γατοφιλαράκια γεία σας!
Πριν από εννέα μήνες υιοθέτησα μια γατούλα από το δρόμο που βρέθηκε μωρό ακόμα μπροστα στις ρόδες του αυτοκινήτου μου. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα. Την πήγα στο γιατρό και της έχω κάνει όλα όσα έπρεπε. Πριν από πέντε μέρες και μετά από πολύ προβληματισμό, σκέψη και συγκρούσεις συναισθηματικές και ηθικές αποφάσισα να την πάω για στείρωση. Όλα φαίνονταν μια χαρά μέχρι σήμερα το πρωί που διέκρινα ότι γύρω από την τομή, έχει δημιουργηθεί κάτι σαν κύστη (φαίνεται σαν μια σακουλίτσα γεμάτη με υγρό εσωτερικά και πίσω από την τομή). Ο γιατρός μου είπε ότι τα ράμματα θα απορροφηθούν από μόνα τους. Ακόμα και σήμερα παίρνει αντιβίωση, όπως μου είπε ο γιατρός (ένα χαπάκι Synulox πρωί και βράδυ). Δε δείχνει να πονάει, παίζει,τρέχει, τρώει και πίνει κανονικά. Δε βγαίνει έξω καθόλου, είναι πάντα μέσα στο διαμέρισμα. Την αγαπάω πολύ και έχω ανησυχήσει. Μπορεί κάποιος να μοιραστεί τις εμπειρίες του και να μου πεί τί μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αχα...αυτο μου θυμ,ιζει παρα πολυ αυτο που επαθε η δικια μου...ο γιατρος της δεν ειχε κανει τα εσωτερικα ραμματα(προσεξε,..οχι αυτα που φαινονται) πολυ κοντα το ενα με το αλλο,και το αποτελεσμα ηταν οτι επαθε κοιλη..δηλαδη βγηκε κομματι του εντερου εξω απο τα εσωτερικα ραμματα,και ηταν αναμεσα στο δερμα...αυτο σημαινει οτι αν την αφηνα..καποιανστιγμη αυτο θα σαπιζε και θα κυνδινευε να πεθανει!!!οταν την πηγα στο γιατρο την ξαναανοιξε ,της εβαλε μεσα το κομματι του εντερου και την εραψε(παλι για τα εσωτερικα ραμματα μιλαμε) πολυ πιο σφικτα..το καλο ηταν οτι ο δικος μου γιατρος το αντιληφθηκε..και την ανοιξε..εσενα,ετσι οπως ειναι τωρα την εχει δει;;;αν οχι,πρεπει να την πας οπωσδηποτε να την δει....ουτε και εμενα εχειχνε να ποναει ή να υποφερει..και ετρεχε και επαιζε και ετρωγε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ' ευχαριστώ πολύ που ανταποκρίθηκες. Το υποψιάστηκα ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό. Θα ήθελα να το αποφύγουμε κάτι τέτοιο. Πάλι νάρκωση και άνοιγμα, μου φαίνεται το χειρότερο σενάριο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά είναι αλλεργική αντίδραση στα εσωτερικά ράμματα. Σαν ένα καρουμπαλάκι δηλ, που σε μερικές μέρες θα φύγει. Αν σε ανησυχεί ρώτα και τον γιατρό σου, ή πήγαινέ την να την δεί. Όσο τρώει και είναι νορμάλ είναι όλα καλά.

Το να πάθει κοίλη όπως είπε η Εφη παραπάνω είναι κάτι άλλο. Εφόσον ξεκαθαριστεί τί είναι, θα είσαι και εσύ πιο ήρεμη.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πολλές γάτες το παθαίνουν, χωρίς να είναι απαραίτητα κάτι κακό.
Απλά είναι αλλεργική αντίδραση στα εσωτερικά ράμματα. Σαν ένα καρουμπαλάκι δηλ, που σε μερικές μέρες θα φύγει. Αν σε ανησυχεί ρώτα και τον γιατρό σου, ή πήγαινέ την να την δεί. Όσο τρώει και είναι νορμάλ είναι όλα καλά.
Το να πάθει κοίλη όπως είπε η Εφη παραπάνω είναι κάτι άλλο. Εφόσον ξεκαθαριστεί τί είναι, θα είσαι και εσύ πιο ήρεμη.
τζουλια μου...ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΡΩΓΕ..ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΕ ΣΑΝ ΚΑΤΣΙΚΙ...επισης θα μπορουσε να το εχει καμποσο καιρο,απο οτι μου ειπε ο γιατρος,και να μην δειχνει η πουπυ μου οτι εχει κατι...αν δεν ημουνα εγω ψειρας,να την παω αμεσως στο γιατρο..τωρα δεν ξερω αν θα ειχα 2 γατακια στην υπογραφη...πολλες φορες οι γατες εχουν προβλημα,και τρωνε και ειναι μια χαρα...μην ξεχνας οτι αυτο εμφανιστηκε 5 μερες μετα την στειρωση..
οχι μια..ή δυο............απευθυνομαι τωρα στην κοπελα με την στειρωση...καλυτερα να την ανοιξει 2η φορα(σε εμενα το εκανε 3 μερες μετα την εγχειρηση)...αν πρεπει να γινει..παρα να μεινει ετσι...πηγαινε την να την δει..ετσι θα εισαι και εσυ σιγουρη...εγω,το λεω και το ξαναλεω..καλλιο γαιδουροδενε..παρα γαιδουρογυρευε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 12 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool