Παρενέργειες από εμβόλιο

Δυστυχώς ορισμένοι γιατροί ακόμα επιμένουν οτι δεν βλάπτει (μάλιστα υπήρξε και περίπτωση που διάβασα εδώ στο φόρουμ, οτι το έκανε εν αγνοία του ιδιοκτήτη του ζώου, μαζί με τα κλασικά εμβόλια, μόνο και μόνο επειδή εκείνος έκρινε οτι είναι απαραίτητο).
Προσωπικά δεν θέλησα να το ρισκάρω, όταν η δική μας κτηνίατρος μου είπε οτι "πρέπει". Κι αφού της έθεσα το (ακλόνητο) επιχείρημα οτι η δική μου γατούλα ζει αποκλειστικά μέσα στο σπίτι και μόνο σε περίπτωση ταξιδιού με μέσα μαζικής μεταφοράς (οπου είναι υποχρεωτικό) θα συναινούσα σ'αυτό, έπαψε να επιμένει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι κι εμάς έτσι μας το κοπάνησε, μαζί με τα άλλα εμβόλια, και μετά όταν είπα "ώπα τι ήταν αυτό;", είπε ήρεμα "α το αντιλυσσικό" και ήθελα να τον κοπανήσω. Φταίω κι εγώ που καθόμουν σα χάνος δίπλα και δε ρωτούσα, καλά να πάθω. Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα ποτέ από αυτό το εμβόλιο αν και την έκανε και εκείνη χάλια, πολύ χάλια. 3 μέρες δεν έτρωγε σχεδόν καθόλου και καθόταν σε μια γωνιά σα παραλυτικό και έκανε και πυρετό. Έκτοτε δεν το ξαναέκανα, ούτε θα το ξανακάνω ποτέ. Αν χρειαστεί να ξαναταξιδέψει μόνο, που θα προσπαθήσω να το αποφύγω όσο γίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μας ετσι το εκανε στα μικρα χωρις να ρωτησει,μαζι με το τριπλο και οταν του ειπα οτι εχω ακουσει για τα σαρκωματα που δημιουργει μου ειπε οτι" ειναι βλακειες και να μην ακουω αυτα που λενε".Βεβαια δεν ξαναπηγα σε αυτον το γιατρο,ειχα παει γιατι ηταν καλοκαιρι και ελειπε o γιατρος μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back