Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
06-01-17
22:10
Μπραβο αγαπουλα μου..πληζ..μην αγχωθεις απο εμενα...απλα...επειδη και ο δευτερος γιατρος κατι σου λεει..κοιταξε το.
Ελπιζω να πανε ολα καλα..και πληζ..γραφε μας τα νεα σου.
Ελπιζω να πανε ολα καλα..και πληζ..γραφε μας τα νεα σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ολυμπία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 298 μηνύματα.
07-01-17
12:52
Oπωσδήποτε να μας ενημερώσεις για την πορεία της υπόθεσης.Εντάξει ο γιατρός θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του μέχρι να αποκλείσει αυτό που υποψιάζεται.Καλό είναι να κάνεις αυτό που σου λέει και να του δίνεις χρόνο για να ενεργεί βάσει της εμπειρίας του.Μην αγχώνεσαι για κάτι που μπορεί να μην είναι και τίποτα.Εύχομαι όπως όλοι μας άλλωστε να έχει μία πλήρη ίαση το παιδάκι σας!!!!!!1
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
Ο tasos_perama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
09-01-17
22:31
Μάρια λαγανη. ρήγα φεραιου 72 κερατσινι εκεί βρήκα ανταπόκριση και ελπίζω να σε βοηθήσει!
09-01-17
22:39
Ακομα δεν τον εχω παει γιατι ειμαι και εγω αρρωστη με πυρετο και μετα απ τη δουλεια επεσα πτωμα.αυτη η γιατρος ειναι καλη??τι ακριβως θεμα ειχατε?
tasos_perama
Νεοφερμένο μέλος
Ο tasos_perama αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
10-01-17
01:29
εχω ένα σιαμαιο γατουλη εξι χρόνια μου παρουσίασε πέρυσι πρόβλημα με τους αδένες του πρωκτού έκανε συρίγγιο! Και εχθες μου παρουσίασε αλεργία αφού για τρεις μέρες φταρνιζοταν! και γενικά ηταν αδιαθετος ετσι σημερα κάναμε ένεση κορτιζόνης! Ή συγκεκριμένη γιατρός είναι πολύ γνωστή στην ευρύτερη περιοχη!
Εγώ πάω μόνο εκεί απο το περαμα γιατί εκεί βρήκα ανταπόκριση αφού μου την σύστησε φίλος! Εύχομαι και σε σας το καλύτερο! Περαστικά σας!
Εγώ πάω μόνο εκεί απο το περαμα γιατί εκεί βρήκα ανταπόκριση αφού μου την σύστησε φίλος! Εύχομαι και σε σας το καλύτερο! Περαστικά σας!
29-01-17
10:30
Καλημερα παιδια εχετε χασει τα ιχνη μου τοσες μερες.λοιπον ο γατουλης παει καλυτερα καναμε εξετασεις αιματος ολες καλες...μονο οτι εχει κολλησει απο καποιο αδεσποτο ρινοτραχιιτιδα μου ειπε κ οτι κατα καιρους θα φταρνιζεται και θα πρεπει να του κανει καποιες ενεσεις..απο τοτε που τον πηγα ειναι καλυτερα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.215 μηνύματα.
29-01-17
10:41
Μπραβο,πολυ χαιρομαι που οι εξετασεις ηταν καλες,και παει καλυρερα..περαστικα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki