Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
13-12-07
21:35
Πω πω τι έπαθε!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dafnoyla
Νεοφερμένο μέλος
Η Dafnoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
13-12-07
23:38

Απίστευτο, με έπιασε κι εμένα νευρικό...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
14-12-07
01:51
πωπω φρικη ο κακομοιρης τι επαθε
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα.
14-12-07
01:57
Ωχ, αμάν! Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να κοιμηθώ... Πάει ένα τέταρτο που το είδα και κόλλησα το γέλιο. Ούτε πους-άπς να 'κανα δεν θα πονούσαν τόσο οι κοιλιακοί μου. Θα 'πρεπε να βάζεις προειδοποίηση "Μην το δείτε αργά το βράδυ". Ουφφφφ...τι μας έκανες.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Η kitsoyla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 963 μηνύματα.
14-12-07
08:30
Πω πω φρίκη.....
Τι έπαθε ο άνθρωπος βρε παιδιά
?
Εχώ παρατηρήσει πάντως , ότι νευρικό γέλιο σε πιάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές

Τι έπαθε ο άνθρωπος βρε παιδιά
? Εχώ παρατηρήσει πάντως , ότι νευρικό γέλιο σε πιάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
14-12-07
09:19
ναι όντως Κυριακή, και όταν αρχίσεις δεν μπορείς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να σταματήσεις..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum