Παρουσιαστής που σκάει στα γέλια

Thanasis46

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
Πω πω τι έπαθε!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
Απίστευτο, με έπιασε κι εμένα νευρικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω φρικη ο κακομοιρης τι επαθε

Ωχ, αμάν! Δεν ξέρω πώς θα καταφέρω να κοιμηθώ... Πάει ένα τέταρτο που το είδα και κόλλησα το γέλιο. Ούτε πους-άπς να 'κανα δεν θα πονούσαν τόσο οι κοιλιακοί μου. Θα 'πρεπε να βάζεις προειδοποίηση "Μην το δείτε αργά το βράδυ". Ουφφφφ...τι μας έκανες.

Πω πω φρίκη.....:(
Τι έπαθε ο άνθρωπος βρε παιδιά:blink:?

Εχώ παρατηρήσει πάντως , ότι νευρικό γέλιο σε πιάνει τις πιο ακατάλληλες στιγμές:down:

ναι όντως Κυριακή, και όταν αρχίσεις δεν μπορείς ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να σταματήσεις..:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back