Πασχαλινές διακοπές...

agatoula

Νεοφερμένο μέλος

Η agatoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31 μηνύματα.
Είμαι λίγο προβληματισμένη για το εάν κάνω καλά που σκέφτομαι να πάρω μαζί τον Κάρολο στο εξοχικό για τις διακοπές του πάσχα...είναι 6 μηνών, και επειδή το σπίτι είναι με κήπο, φοβάμαι μήπως την κοπανήσει...Δεν τον έχω στειρώσει ακόμα, δεν είναι όμως λίγο μικρούλης για να φύγει ψάχνοντας γατούλες? Τι λέτε κι εσείς? Από την άλλη, τον λυπάμαι πολύ να μείνει 4 μέρες μόνος του με κάποιον που απλά θα έρχεται μια φορά την ημέρα για να τον ταίζει και να του αλλάζει το νέρο...Τα εμβόλια τα βασικά τα έχει κάνει, εκτός από της λευχαιμίας. Τι λέτε κι εσείς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• karolos2007 016.jpg
    karolos2007 016.jpg
    61,7 KB · Εμφανίσεις: 59
Δε γινεται να τον εχεισ εντος σπιτιου ετσι για σιγουρια για τπτ δεν ειναι μικρος συνηθως τοτε τα παμε για στηρωση.Καλιτερα να μη το διακινδινεψεις και αν τον βγαλεισ λιγο μονο οσο θα εισαι εσυ μαζι του μετα παλι μεσα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέσσερις μέρες δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα... Αν υπάρχει κάποιος που θα του βάζει φαγητό και νερό και θα του καθαρίζει την άμμο και αν του αφήσεις και αρκετά παιχνιδάκια για να απασχολείται, νομίζω ότι θα είναι πιο ασφαλής στο σπίτι. 6 μηνών δεν είναι απαραίτητα πολύ μικρός για γαμπρίσματα, αλλά κι αυτό να μη συμβεί είναι πολύ πιθανό να περιπλανηθεί λόγω περιέργειας...

Εγω παλι θα σου ελεγα παρτον μαζι σου απλα κρατα τον μεσα στο σπιτι και που και που να βγαινετε και καμμια βολτιτσα. Και εγω με την Φαιδρα μου ακριβως το ιδιο θα κανω και αυτη 6 μηνων ειναι και ειναι μικρουλα ακομα για στειρωση αλλα να την αφησω μονη της 4 μερες παρολο που θα μπορουσε να πηγαινει να την βλεπει μια φιλη μου δεν το σκεφτηκα καν, αυτη μαραζωνει οταν λειπουμε πολλες ωρες απο το σπιτι που να μεινει και μονη της μερες. Θα ταλαιπωρηθουν λιγο αυτα θα ταλαιπωρηθουμε εμεις περισσοτερο αλλα τουλαχιστον θα ειμαστε μαζι :). Καλες διακοπες λοιπον. :cool:

Αν εισαι σιγουρη οτι δεν θα μπορεσει να βγει απο το απιτι, και το ταξιδι δεν ειναι δυσκολο, παρτον.
Αλλιως αστον σπιτι και ασε ανοιχτη καποια τηλεοραση, ή ραδιοφωνο ωστε να μην ειναι(φαινομενικα) τελειως μονος.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back