23-01-08
17:13
Mε συγχωρείτε και επιτρέψτε μου για την περίπτωση μια βρισιά:
Σ....Α!
Κατάλαβε κανένας τη βρισιά;
Poly, ευχαρίστως να απαντήσω στις ερωτήσεις σου:
Γιατί αν είσαι στην κατηγορία οδηγών ευέλικτων και γρήγορων και όχι ΚΟΥΛΩΝ όπως η πλειοψηφία των γυναικών (συμπεριλαμβανομένης και εσού, όπως δείχνει το θιγμένο ύφος σου), δεν κάνεις διαχωρισμό - έχεις ενιαία οδηγική συμπεριφορά. Ειδικά αν η formula 1 είναι κάτι που παρακολουθείς (επίσης η πλειοψηφία των γυναικών δεν το κάνει).Γιατί νατρέχεις σε κατοικημένες περιοχές;
Και όταν λέω "ΤΡΕΧΩ" δεν εννοώ να πηγαίνω με 80 αλλά όχι και με 20 σε ίσιο δρόμο (όπως ΟΟΟΟΟΟλες οι φοβερές οδηγοί που κυκλοφορούν παντού!!-μετά οι μούντζες τις πείραξαν). Κατάλαβες;
Αν έχει πινακίδα για παιδιά-σχολείο, φυσικά και χαμηλώνω ταχύτητα. Υπάρχει εξάλλου η αντίστοιχη σήμανση. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είναι σύνηθες φαινόμενο να πετάγονται όλα αυτά πχ στη διάρκεια μιας καθημερινής διαδρομής. Μην τρελαθούμε!!!! Οδηγώ 4 χρόνια, ποτέ δε μου'χει τύχει με τόση συχνότητα όπως το περιγράφεις. Μία το μήνα και πολύ λέω. Αν είναι να προνοείς για όλα αυτά καθώς οδηγείς, θα πρεπε να πηγαίνεις με 40 ακόμη και στον περιφερειακό ή τις εθνικές οδούς! (γιατί με μεγαλύτερη ταχύτητα ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και να σου βγει μπροστά σου, δεν υπάρχει περίπτωση να κοκκαλώσεις (η λεγόμενη αναγκαία απόσταση που διανύει το αυτοκίνητο στο φρενάρισμα, με abs ή χωρίς - ακόμη χειρότερα τότε - αλήθεια έχεις πάρει δίπλωμα και αν ναι, με ποιο τρόποΚαι τι ακριβώς μπορεί να προσέχεις;
παιδιά, σκυλιά, γατιά;

Ναι. Συμφωνώ, μόνο που αν είσαι ικανός στα αλήθεια να πάρεις δίπλωμα, και έχεις προϋποθέσεις που έχω συναντήσει σε ελάχιστες (μετρημένες στο ένα χέρι) γυναίκες στο δρόμο, τότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για καμιά μορφή ζωής. Όταν έχεις αίσθηση του χώρου, της ταχύτητας και επαρκή αντανακλαστικά, έτσι ώστε να μη φρενάρεις χωρίς λόγο όπου σταθείς και όπου βρεθείς (απλά και μόνο επειδή είσαι κουλή οδηγός), φέρνοντας πρόβλημα και στους πίσω σου, τότε δεν αποτελείς κίνδυνο.Συγνώμη, αλλά κατακρίνω κάθε είδους γκάζιες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο ζωές κάθε μορφής.
Εσύ θεωρείς ότι κίνδυνο αποτελούν οι κάθε είδους γκαζιές. Εγώ θεωρώ ότι κίνδυνο αποτελούν οι κάθε είδους "φρενιές" κουλών οδηγών, που η θέση τους είναι σε ένα ταξί ή σε ένα λεωφορείο, πάντως όχι στη θέση οδηγού ενός αυτοκινήτου.
Είναι δυνατόν να παίρνεις τοις μετρητοίς κάτι τέτοιο; Ίσως φταίω γιατί δεν έβαλα τη λέξη σε εισαγωγικά, αλλά ούτως ή άλλως δε σου έχει τύχει ποτέ να βλέπεις γάτα ή σκύλο να κοιτάζει στο δρόμο πριν το διασχίσει;Όσο για τις γάτες που δεν ελέγχουν τον δρόμο πριν περάσουν... Κανένα σχόλιο
Έλεγχος δεν είναι αυτός; Ίσως όχι στο "λογικό" επίπεδο που τον κάνουμε εμείς οι άνθρωποι, αλλά ουσιαστικά "τσεκάρουν" και τα ζωντανά αν μπορούν να περάσουν. Ιδίως αυτά που ζούνε μέσα σε πόλεις.
ΕΛΕΟΣ κοπέλα μου!
Μη βγάζεις τόσο κόμπλεξ....
Υ.Γ. πάω στοίχημα ότι - ΑΝ οδηγείς (που εύχομαι όχι, για τη ψυχική υγεία και καλή κατάσταση νεύρων των υπόλοιπων οδηγών) - έχεις Hyundai (αποδεδειγμένα οι πιο κουλοί οδηγοί....

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
23-01-08
17:42
Να ειδοποιειτε εαν ειναι πεθαμένο την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου σας ερχονται πολυ συντομα και το περνουν εαν εινα πεθαμενο... εαν ειναι ακομη ζωντανο καλο ειναι να το πατε στον πλησιεστερο κτηνίατρο η κλινική για ευθανασία εαν ειναι τελειως χαλια και δεν σωζεται με τίποτα εστω τουλαχιστον να μην υποφέρει το καημένο. Θα βρειτε το πιό κοντικό σας τηλεφωνόντας στο 11888. Εαν βλέπετε οτι σώσζεται καντε οτι ειναι δυνατόν σκεφτόμενοι παράλληλα και τι θα απογίνει εαν σωθεί.
Γιασμιν ξέρεις τι τα κάνει η υπηρεσία καθαριότητας; Πάνε στα σκουπίδια κανονικά ή κάτι άλλο;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
23-01-08
17:45
Julian, λυπάμαι που το λέω αλλά πραγματικά έχεις ξεφύγει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
23-01-08
17:50
Αυτές τις μέρες έχει πανσέληνο....
Οι επιπτώσεις της είναι απόλυτα φανερές...
ΌΛΟΙ έχουμε ξεφύγει...
Ας ηρεμήσουμε.....................!
Οι επιπτώσεις της είναι απόλυτα φανερές...
ΌΛΟΙ έχουμε ξεφύγει...
Ας ηρεμήσουμε.....................!

IRMACAT
Νεοφερμένο μέλος
Η IRMACAT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 53 μηνύματα.
23-01-08
17:58
οι περισσότεροι οδηγοί δεν προσέχουν . αυτό γίνεται συνήθως
όταν παρκάρουν καθώς μπορεί να νομίζουν ότι μια γάτα που
κάθεται εκεί θα φοβηθεί και
θα φύγει . κάτι παρόμοιο συνέβη περίπου πριν δύο χρόνια
με το σιλβέστερ μου που τελικά δεν έζησε
όταν παρκάρουν καθώς μπορεί να νομίζουν ότι μια γάτα που
κάθεται εκεί θα φοβηθεί και
θα φύγει . κάτι παρόμοιο συνέβη περίπου πριν δύο χρόνια
με το σιλβέστερ μου που τελικά δεν έζησε
23-01-08
18:20
IRMACAT,
λυπάμαι πολύ...
Κι εγώ κόντεψα να το πάθω αυτό. Οι τύψεις μετά πρέπει να είναι βασανιστικές....
λυπάμαι πολύ...

Κι εγώ κόντεψα να το πάθω αυτό. Οι τύψεις μετά πρέπει να είναι βασανιστικές....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum